- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Birilerini de kocası yakalamıştır belki yine :'(Sesler oldukça azaldı topikte.
İyi tarafından bakarsak birbirimize ihtiyacımız kalmıyor gittikçe, diğer ihtimal ise artık vakit bulunmuyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birilerini de kocası yakalamıştır belki yine :'(Sesler oldukça azaldı topikte.
İyi tarafından bakarsak birbirimize ihtiyacımız kalmıyor gittikçe, diğer ihtimal ise artık vakit bulunmuyor :)
Hazır yoğurt vereceğine kendi mayaladigin yoğurdun içine pekmez kat ver daha iyi. Kaymağı pecetedenmis yoğurdun neden yapıldığını var sen düşünSelamm kızlar! Bi sorum olcak oğlum asla ev yapımı yoğurt yemiyor hep püskürtüyo dışarı :) bende denemek için hazır yoğurt tattırdım çok severek olmasa da onu yedi. Şimdi ne yapsam karar veremiyorum hiç yoğurt vermesem olmaz, hazır yoğurt versem ne kadar doğru olur yada sizin verdiğini önerebilceğiniz bi yoğurt markası varmı? 7 ay 10 günlük şuanda
Hazır yoğurt vereceğine kendi mayaladigin yoğurdun içine pekmez kat ver daha iyi. Kaymağı pecetedenmis yoğurdun neden yapıldığını var sen düşün
Valla hiç araştırmadım içeriğini doktor önerince gerek duymadım daha doğrusu. Kan tahlili vs de yapılmadı direkt olarak verdi şurubu bi kontrol edim içeriğini bariKizlar kan tahlili yaptirmadan demir ilaci nasil veriyorsunuz icinde parapen var ben net bir sekilde vermek istemedigimi alternatif ne yapmam gerektigini sordum 4 ayliktan beri gunde 1 cay kaşığı pekmez veriyorum doktorun söylemesiyle zaten artık bebeklerimiz ek gıda yiyorlar bebeginizin poposuna sureceginiz mendilde parapensiz ararken agizdan rastgele verilmesine karşıyım kan tahlilinde düşük çıkanlar haric
Bebeklerde hayal kırıklığı oluyo bence ek gıda :)evet canım haklısın ek gıda ile ilgili okuduğum ve dinlediğim eğitimlerde söylüyordu. siz verdiğinizde yemeyebilir telaş yapmayın. ama yemediği zaman hemen arkasından aç bile olsa hemen meme vermeyin. nasıl olsa meme geliyor yemesem de diyerek yememeye devam eder demişti bi hemşire. o yüzden ek gıdayı iki emme arasında vermek gerekliymiş.
Varmıştır da geçmiştir belki ya.Kızlar yemin ederim şu sehirden o kadar bunaldim ki bir tane devlet bir tane özel hastane var. Özel hastanede idrarda iltihap var devlette yaptirdim bugun enfeksiyon yok. Yani ya az vardi 5 gun antibiyotik kullaninca geçti ya da hic yoktu bosuna içti kuzum antibiyotigi valla bunaldim. Gece yine 20 kere uyandık nedendir niyedir anlamıyorum. Sabah kaka yaptı uyandı sanirim tum gece o kakanin sıkıntısını çekti. Kansiz çıktı benim prenses o yuzden doktor kan ilacini sabah akşam ver dedi
Birilerini de kocası yakalamıştır belki yine :'(
Bu ikinci Dr canım ilki hiç önemli değil gibi yaptı bende haliyle önemsemedim ama bu sefer Dr bayağı ilgilendi alerjinin dereceleri varmış normal bi oran %1-2 iken bizim %16 çıktı inşallah geçer masum kuzulardanGece uykusunu ben de erkene çekemedim kaldı 12de.
11de uyursa ki bi elin parmağını geçmez bayram ediyoruz :)
Biter artık inşallah kalkmaları, 20 kez falan çok zor, 5-6 kez bile zor insan leyla gibi oluyor.
Biz oyuncak alıyoruz çocuk mutlu olsun diye.
Ama ben en çok değiştirme kartıyla birlikte gelen kıyafetleri seviyorum :)
Geçmiş olsun.
Hiç anlamıyorum ama geçer inşallah.
Ben bu cümleyi duysam başka doktor fikrini de almak isterdim.
Paketli satılıyor canım bi ara a101 de de vardıCnm keci sütü verilebiliyor mu direk sulandirip? Yani inek sütü yasak ya keçi sütü yasak değil mi? Doktora falan mi danistin bu konuda? Ayy ben de bir buldam keçi sütü yogurt yapacagim ama bulamadim yok aynen cnm için rahat olsun sen elinden gelen çabayı gostermissin artik yapacak bisey yok
Hmm bu arada keçi sütü bize yasak %90oda alerji yapar dedi diyetisyenPaketli satılıyor canım bi ara a101 de de vardı
Birilerini de kocası yakalamıştır belki yine :'(
Bebeklerde hayal kırıklığı oluyo bence ek gıda :)
Meme dururken ne maması havalarında bizimki.
Varmıştır da geçmiştir belki ya.
Ama siz iyice araştırıp mı bi doktora götürseniz,yakın il falan orda yoksa.
Çok zorlanıyosunuz siz ana kız
Sen yine mi yakalandın :)
Paketli satılıyor canım bi ara a101 de de vardı
Cnm gitme şansımız yok ki hem havalar çok soğuk buralarda hem de yollar tehlikeli. Ama bu durumlar devam ederse gideceğiz mutlaka
ya biz daha yeni yeni oturmaya çalışıyoruz emekleme hayal sen ne zaman gectin yürümeye maşallah kirkbirkere masallahKızlar yürüme arkadaşı hangi marka onerirsiniz
Yok kız ne yürümesi bizim tembel zor oturuyor daha yere pat gomuluyor:)) ya bazı yürüme arkadaslarinda oyuncak var ya en azından alayım da oynasın şimdide n dediydim