2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Asla hazır yoğurt vermeyin bence. Belki de bi bebek için verilecek hazır gıdalar arasında en tehlikeli ve en kötüsüdür. Yoğurtları tatlı yapmaya gayret edin. Benim kızım da 7 aylık ekşi yoğurt yemiyor ama tatlı tutturabildiğim yoğurdu afiyetle yiyor hatta içine haşlanmış şehriye kuskus katıp yoğurtlu makarna gibi yediriyorum. Doyurucu oluyor. Bi tavsiyeydi umarım işinize yarar ama hazır yoğurt yedirmektense ev yoğurdumun içine çok az bir fiske şeker atmayı da son çare olarak düşünebilirim.

haklısın çok çok az şeker veya meyve ekleyebilirim umarım sever :KK43: çok iştahlı bi bebek yemediği tek şey yoğurt çok üzülüyorum açıkçası

merhaba güzel anneler ben de 2016 Ağustos annesiyim size bir sorum olacak oğlum bi haftadır hasta bronşları iltihaplanmış :KK43: ve yaklaşık bi haftadır gece bağıra bağıra uyanıyo ama gözünü de açmıyo meme emzik hiç birini almıyo bağırıyo sadece gazı var aslında ama rutin besleniyorum o da her zman yediklerini yiyor acaba ilaçlar mı yapıyodur?
Hosgeldin canim. Cok gecmis olsun, eger antibiyotik kullaniyorsan o gaz yapar

şeker de ekleme bence, doktum meyveyi içine rendele demişti öyle yap istersen.
çok sağol canım denicem inşallah , bu arada az önce mesajını gördüm demir ilacının adını hatırlayamadım eve gidince fotoğraf eklerim, sağlık ocağında verileni kullandırtmadı kesinlikle doktorum ve ona çok güveniyorum söylediği ilacı hemen aldım çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.

Selamm kızlar! Bi sorum olcak oğlum asla ev yapımı yoğurt yemiyor hep püskürtüyo dışarı :) bende denemek için hazır yoğurt tattırdım çok severek olmasa da onu yedi. Şimdi ne yapsam karar veremiyorum hiç yoğurt vermesem olmaz, hazır yoğurt versem ne kadar doğru olur yada sizin verdiğini önerebilceğiniz bi yoğurt markası varmı? 7 ay 10 günlük şuanda
cnm çok sıcakken mayalıyorsan ekşi olabilir biraz daha ılık dene ve kesinlikşe hazır yoğurt verme . Yoğurdu probiyotikten dolsyı veriyoruz dışarda aylatca durup küflenmeyen hazır yoğurdun içindeki zararı sen düşün ve bence tadını sevmesi için şeker vb atma. Yoğurdu sevdiği bi meyvenin üstüne döküp verebilirsin eline ben bide çay bardağına koyup bardaktan ağzına alıyo yavaş yavaş döküp veriyorum.

evet aynen eskiden girdiğimde bi sürü sayfa olurdu, şimdi 2-3 sayfa ana oluo.. aktif olan bi kaç kişi de bırakınca konuyu azaldı sanırım. ben demir ilacıyla ilgili bisey sorucam arkadaşlar. hangi ilacı kullanıyorsunuz bebeklere.
ferrum canım ama ben düzenli hiç kullanmadım dr um test yapmadan verdi içime hep kurt düştü. Bu ayda nerdeyse hiç kg almıyo:KK43: 2 gündür düzenli veriyorum.

Aynen cnm şükür halimize. Ben bir gecede 20 kez kalktigimi biliyorum ki benim kızım erken uyuyan bir bebek degil en erkeni 10.30 o da nadir. Şu siralar hep 11.30-12.00 de uyuyor sabahta 8de ayakta
canım yazamadım nasıl oldu kuzun, idrar yolu enfe.olmuş:KK43: bizde 3 gündür o kadar iyiydik ki akşam 9 da uyuyup 1 de kalkıp sonra 3 saattw 1 kalkıyodu ancak 3 gün sürdü:KK43: dün yine kabus gibiydi. Bugünde 8:30 dan beri sadece 20 dk uyudu oda mememde çektiğim an yine deli gibi ağlamalar:KK43: işe 6 nisan da başlıyorum napıcam ben ya.. İnat ettim memede uyumasın ytğında uyusun diye sonra yorgunluktam pes ettim memedede ağladı. Çünkü zırt pırt emdiğinden süt geliyor o ise emzik olarak kullanma niyetinde. Yine pes ettim koymam dediğim kanguruya koydum uyuyo şimdi ..

çok sağol canım denicem inşallah , bu arada az önce mesajını gördüm demir ilacının adını hatırlayamadım eve gidince fotoğraf eklerim, sağlık ocağında verileni kullandırtmadı kesinlikle doktorum ve ona çok güveniyorum söylediği ilacı hemen aldım çok memnunum hiç sıkıntı yaşamadım.
bana da doktorum sağlık ocağındakini verme ferromixin ver dedi. ama ben yurtdışından bir tane ferro sanol die getirtmiştim. onu mu kullansam diyorum. kaç damla veriyorsun canım

Kızlar yine stresten delirmek üzereyim.kızım 2 ,5 haftada çok az kg almış ya 100 gr anca:KK43: sütüm fışkırıyor. İyide emiyor ama ah bu uyku... Gecen bi dr çıktı uyku beslenmeden daga önemli dedi oturdum ağladım valla:KK43: bir o kadarda hareketli 1 sn abartmıyorum durmuyor. Saçımı bile taratamıyorum arkası keçe olmuş bugun makasla keçeyi tuttum kökünden kestim o durumdayım :) sinirlerim feci bozuk hep gülüp hem ağlıyom valla tövbe:)

ek gıdaya başlafık sözde kahvaltıda meyve olayı nerdeyse yalan çünkü uyku düzeni yok. Bi akşamları irmik,yulaf unlu,keçi sütlü muhallebeyi nispeten daha az aksatarak yedi. Kızım küçücük geliyor gözüme içim gidiyor. Zaten aurı bi başlıkta ayrı bi paranoya konusu açarıö kynvalidem bsçakcak kuzuma. Nasıl durcak,napıcajlar tırlstcam. Ya durmazsa kayınvalidem tv nin karşısına mı oturtur ya yemeklerine şeker kstıp yedirrse diye valla bakırköy fe kendime yer ayırtıcam grlmek isteyen var mu:) buda saçım:)

Kusura bakmayın peşpeşe oldu ama fırsat bulunca hemen yazayım dedim. Birde kızım emerken ve yatarken ağlayıp ayaklarını birbirine sürtüyor sanki çorabını çıkarmak ister gibi. Birde kafasını arada titretiyor:KK43: sizlerde de olutor mu

Canım artık kilo alımları çok yavaşlatıyor niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun anlamadım. O kadar hareketler e kilo vermedi diye Sevin bence. Ayaklarını surtmesi kafasını Titreme si kendine oyun yapıyo olabilir.her gün yeni şeyler öğreniyirlar. Rabbim sağlığla sıhhatle buyelerini nasip eylesin

Canım artık kilo alımları çok yavaşlatıyor niye bu kadar sıkıntı yapıyorsun anlamadım. O kadar hareketler e kilo vermedi diye Sevin bence. Ayaklarını surtmesi kafasını Titreme si kendine oyun yapıyo olabilir.her gün yeni şeyler öğreniyirlar. Rabbim sağlığla sıhhatle buyelerini nasip eylesin
7200 kg su ondan stres yapıyorum birde memekolik. İşe başlamamada çok az kaldı ya ben yokken bişry yemezse iyice zayıflarsa diye korkuyorum:KK43: bu ay 8 kg görseydik iyiydi sağlık olsun tabi.

7200 kg su ondan stres yapıyorum birde memekolik. İşe başlamamada çok az kaldı ya ben yokken bişry yemezse iyice zayıflarsa diye korkuyorum:KK43: bu ay 8 kg görseydik iyiydi sağlık olsun tabi.
Kız çocukları daha minyon oluyor canım takma.senin stresin bebeğe gecmesin güzel vakit geçirmeye bak.çok tez huy degistiriyorlar daha sakinleri inşallah canim

evet aynen eskiden girdiğimde bi sürü sayfa olurdu, şimdi 2-3 sayfa ana oluo.. aktif olan bi kaç kişi de bırakınca konuyu azaldı sanırım. ben demir ilacıyla ilgili bisey sorucam arkadaşlar. hangi ilacı kullanıyorsunuz bebeklere.
Doktorumuz ferrumu onerdi, emiliminden dolayi, ama benim kizimi cok huysuz yapti, sabaha kadar uyumadi, biraktim bende

Canim benim kizim 6.500, takmamaya cakis, gerci taksakta degisen yok, benim kizim ek gidayi sevmedi de:KK43: bugun anca 2 cay kasigi corba yedi onu da zorla yedirdim, Allah buyuk

Kızlar yine stresten delirmek üzereyim.kızım 2 ,5 haftada çok az kg almış ya 100 gr anca:KK43: sütüm fışkırıyor. İyide emiyor ama ah bu uyku... Gecen bi dr çıktı uyku beslenmeden daga önemli dedi oturdum ağladım valla:KK43: bir o kadarda hareketli 1 sn abartmıyorum durmuyor. Saçımı bile taratamıyorum arkası keçe olmuş bugun makasla keçeyi tuttum kökünden kestim o durumdayım :) sinirlerim feci bozuk hep gülüp hem ağlıyom valla tövbe:)

ek gıdaya başlafık sözde kahvaltıda meyve olayı nerdeyse yalan çünkü uyku düzeni yok. Bi akşamları irmik,yulaf unlu,keçi sütlü muhallebeyi nispeten daha az aksatarak yedi. Kızım küçücük geliyor gözüme içim gidiyor. Zaten aurı bi başlıkta ayrı bi paranoya konusu açarıö kynvalidem bsçakcak kuzuma. Nasıl durcak,napıcajlar tırlstcam. Ya durmazsa kayınvalidem tv nin karşısına mı oturtur ya yemeklerine şeker kstıp yedirrse diye valla bakırköy fe kendime yer ayırtıcam grlmek isteyen var mu:) buda saçım:)
Alemsin canim
Benim de sacim cok kotuydu kuafor taramadan kesti, esim bakarken bir kosu kuafore gitmistim:KK66:

bana da doktorum sağlık ocağındakini verme ferromixin ver dedi. ama ben yurtdışından bir tane ferro sanol die getirtmiştim. onu mu kullansam diyorum. kaç damla veriyorsun canım
Benim bir arkadasimda ferromixin kullaniyo, memnun, bende doktoruma sordum, ferrum bize iyi gelmedi biraktim, bunu kullanalm mi dedim, hic birsey kullanma dedi, aslnda zararsiz bir demor ilaci kullansak iyi olurdu

Canim nazlarini bize yapiyorlar
Belki sen ise baslayinca uykusu daha duzelecek, daha iyi yiyecek, bilemezsinki, bazen annelerimiz kayunvakidemiz yada 3. Sahislar bebislerimize daha iyi geliyor duzen acisindan, tabi bu bakanlar bebislerimizi seven yakinlarimiz

Canim benim kizim 6.500, takmamaya cakis, gerci taksakta degisen yok, benim kizim ek gidayi sevmedi de:KK43: bugun anca 2 cay kasigi corba yedi onu da zorla yedirdim, Allah buyuk
allah yardımcımız olsun ben ek gıdayı yoğurt dışında pek zorlamıyorum. Damağına değsin yeter mantığındayım ama kilo almayıncada bi geliyolar soldan çünkü kızımı zorlamak,acele etmek istemiyotum.

X