2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bez mi küçük geliyor artık acaba? Evde de daha 4 no var. Ama üzerinde yazan kg sınırının alt seviyesindeyiz henüz

Bez mi küçük geliyor artık acaba? Evde de daha 4 no var. Ama üzerinde yazan kg sınırının alt seviyesindeyiz henüz
Bazı bezlerin arkası kısa oluyor canım o yüzden olabilir benim bebeğim de ek gıdadan sonra beline kadar günde 1 kez yapardı ama şimdi çok zorlanıyor kaka yapmak için çamaşırlar içinde yıkamadan önce sirke ile karbonat döküyorum lekenin üstüne yıkarken de makine de ön yikama ile çalıştırıyorum

İyi fikirmiş. Çıkıyor mu peki? Aktif bebek kullanıyoruz bu arada.

Kac kilo cnm şu anda? Genelde oradan yazanin 1 kg altinda olunca degistirmek gerekiyor bezi. Acaba küçük mu geliyor ? Benim kizin da bi ara hep tasiyordu sonra da farkettim ki zibinin altı tam oluyor o yuzden de kaka tasiyor zibinin alttan biraz bol olmasi gerek ki kakayi sıkıştırıp bezden tasirmasin. Öyle bir durum olabilir mi? Ayy evet çıkmıyor lekesi ben de çıkaramıyorum

En son 9 kiloyduk işte hastayken. Hmm bunu bende düşündüm biliyor musun. Askılı zıbınları var. Küçük değil ama bol da değil sanıyorum. Tam gibi yani. Son sınır 18 kg yazıyordu galiba. Daha çoook var o kiloya. 3 yaşında yeğenim hala 4 no kullanıyor. Biraz zayıfça.

Ben o şekilde yapıyorum ise yarıyor benim kuzu kaka yaparken farkedersem gaz çıkartr gibi yada kucağımda yüz üstü tutuyorum o zaman bezin arkasına kAdar çıkmıyor önde kalıyor

Ayy benim kiz kaka yaparken kipkirmizi oluyor gözler sulaniyor nasil ikiniyor kuzu sizde de öyle mi?

Zibindan kaynakli olabilir o zaman cnm. Ben de buyuk aldim zibinlari yeni. Evdekiler tam oluyor o zaman da kaka yapinca yukari taşıyor. Sen de buyuk zibinla deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…