Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar 1 hurma 1 kuru incir suda hasladim .bebelac gold irmikli sutlu balli yla karsitrdim ben şokkkkk 1 kase yedi
yok cnm emmesi de gayet güzel ama farkli tadlar almasi lazim mesela hergün kemik hasliyorum suyundan iciriyorumMaşallah cnm. Emme durumu nasil azalmadi dimi? Ben korkuyorum ya emmeyi bırakır diye çok veremiyorum
yok cnm emmesi de gayet güzel ama farkli tadlar almasi lazim mesela hergün kemik hasliyorum suyundan iciriyorum
Hayırlı olsun ikiniz içinde İnşaAllah.Canım başladım ben işe 3 hafta oldu. Öncesinde 1 ay alıştırma süreci geçirdik. İlk hafta zordu ama şimdi alıştık iyice
Benim kız tatlı sevmiyo ya. Dün hipp'in 5 tahıllısı vardı onun içine biraz meyve rendeledim tad versin diye yemedi. Ama kırmızo mercimek çorbası yapmıştım ondan verdim bir kase yedi. Eşim tatlıyı çok sever benim pek aram yoktur sana çekmiş kızımda diyo :)) bizim malesef alerjiden dolayı çok çeşidimiz yok yemesi için.
Y yapayalniz1 canım emmesinde bi değişiklik olmuyo bizimki çorbasını içtikten sonra bide meme teklif ediyorum hayır demiyo çok şükür. Zaten yedikleri de çok olmuyo.
Emmesi dışında bi öğün çorba veriyorum bir de meyve rendeleyip veriyorum. Onun dışında bişey vermiyorum. Herşeyin içinde süt var. Pirinç unundanda midesi kalkıyo. Ben çokta zorlayamıyorum ek gıdadam soğumasın diye.Anladim cnm bir gunde neler veriyorsun mesela?
Emmesi dışında bi öğün çorba veriyorum bir de meyve rendeleyip veriyorum. Onun dışında bişey vermiyorum. Herşeyin içinde süt var. Pirinç unundanda midesi kalkıyo. Ben çokta zorlayamıyorum ek gıdadam soğumasın diye.
Çorbayı da mesela 13 yemek kaşığı koyuyorum kaseye (sayıyorum bi de onu :)) içtikten sonra geriye 3 yemek kaşığı falan kalıyo. Ama meyveyi çok yediremiyorum sevmiyo çok tatlı geliyo. Eline veriyorum bende çoğu zaman
Biliyorum canım sağolasın Geçen gün 6. Ay aşısından önce bende duydum böyle bişey bu yaptıkları arasında o da var mı yok mu bilemediğim için kapıdan girer girmez bizim süt ve yumurta beyazına alerjimizvar dedim hemen doktora yönlendirdi hemşireler o da bunlarda sıkıntı olmaz dedi. Aşı odasına gittik arkamızdan gelmiş doktor dokuzuncu ayda yapılacak olanı yaptırmayın bize tekrar hatırlatın diye. Zaten normalde aşı takviminde 9.ayda aşı görünmüyo 12.ayda var orda deyince bende bi şaşırdım demek bundanmış.Anladim cnm alerjik bebekte daha zor tabi haklisin ben de corba vermeye basladim bugun 2. Günümüz :) bu arada 9.ayda bi asi varmış bilmiyorum söylendi mi size de ? Zorunlu bir asi degil saglik bakanligi oneriyormus sadece. Suriyeliler geldikten sonra yapilmaya başlanmış. Hemsire dedi ki eger yaptiracaksan yaptirmadan 3-4 gun once bir cay kasigi kadar yumurta beyazi yedir. O asiyi yumurta beyazina alerjisi olanlar yaptiramazmis. Aklima sen geldin haberin vardir kesin de yine de yazayim dedim :)
Biliyorum canım sağolasın Geçen gün 6. Ay aşısından önce bende duydum böyle bişey bu yaptıkları arasında o da var mı yok mu bilemediğim için kapıdan girer girmez bizim süt ve yumurta beyazına alerjimizvar dedim hemen doktora yönlendirdi hemşireler o da bunlarda sıkıntı olmaz dedi. Aşı odasına gittik arkamızdan gelmiş doktor dokuzuncu ayda yapılacak olanı yaptırmayın bize tekrar hatırlatın diye. Zaten normalde aşı takviminde 9.ayda aşı görünmüyo 12.ayda var orda deyince bende bi şaşırdım demek bundanmış.
Y yapayalniz1 Elif'in iştahı bol olsun inşallah. Elif ismini de çok severim ablamın kızının adı olmasa kızımın adı Elif olacaktı canım 3 gün kuralını biliyosun zaten. Birde deneyeceğin şeyi dudağının üst kısmına az bi miktar damlat bi dk falan bekle tepki vermezse inşallah alerjisi yoktur. Bunu da bi yerden okumuştum ama nerden okudum hatırlamıyorum. Şu dönemde o kadar çok alerji makalesi okudumki eşim doktorlardan çok biliyon sen diyo
Tayin isteğini ne yaptınız? Nereleri yazdınız? İnşallah o zamanda burda olursunda konuşuruz. Allah gönlünüze göre bi yer nasip etsin. Bizde yaptık ama dediğim gibi ipka verdik. Belki çıkar belki çıkmaz nasip.
kizlar 1 hurma 1 kuru incir suda hasladim .bebelac gold irmikli sutlu balli yla karsitrdim ben şokkkkk 1 kase yedi
Benim kız tatlı sevmiyo ya. Dün hipp'in 5 tahıllısı vardı onun içine biraz meyve rendeledim tad versin diye yemedi. Ama kırmızo mercimek çorbası yapmıştım ondan verdim bir kase yedi. Eşim tatlıyı çok sever benim pek aram yoktur sana çekmiş kızımda diyo :)) bizim malesef alerjiden dolayı çok çeşidimiz yok yemesi için.
Y yapayalniz1 canım emmesinde bi değişiklik olmuyo bizimki çorbasını içtikten sonra bide meme teklif ediyorum hayır demiyo çok şükür. Zaten yedikleri de çok olmuyo.
Benim kızım da sevmedi meyveyi yaa taze soğan kemiriyor çocuk meyveye burun büküyür: D
Kızımın adı Azra canım. İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun ama bursa falan biraz zor görünüyor :/ malesef.Benim kizda sevmedi :) kayisiyla hurmayi pure yaptim kaka yapamiyor iyi gelir diye yok yemiyor. Sebze seviyor bizimkiler. Sağlıklı bebe bunlar :)