- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Genelde kaka yapamadığı zaman öyle böyle oluyor bizimki :))
O sıkıntıyı bende çekiyorum eşim gece 3te çıkıyor yaz gelince daha zor olacak cnm allah herkese hayırlı bi iş kapısı açsınAllah im normal aileler gibi akşam eve gelen haftasonu evde olan bir eş daha doğrusu iş istiyorum. Eşimin bu calisma sekli Elif yokken de zorluyordu ama simdi daha da zorluyor. En çokta manevi olarak. Elifte babasını özlüyor
O sıkıntıyı bende çekiyorum eşim gece 3te çıkıyor yaz gelince daha zor olacak cnm allah herkese hayırlı bi iş kapısı açsın
Bir hafta sabah 10 da gidip 10 da geliyor gündüz 3 te gidip gece 3te geliyor ne kadar zor oluyor anlatamam ailecek vakit bile geciremiyoruz sizinki nasıl gece vardiyası falan mı oluyorHadi yahep mi öyle çalışıyor canım?
Ohh afiyet olsun. Burda bi arkadaşın bebişinin bağırsakları hazır değildi galiba. Sizinde olabilir belki. Ama ilk başta kabızlık oluyor çok normal. Ek gıdaya geçiş kabızlığı.. Bizde de oldu.Hayir cnm devam ediyorum. Yeni 6 aylik olduk zaten bugun ilk defa öğlen corba yaptım yedi. Bu zamana kadar tek tek 3 gün kuraliyla sebze veriyordum artik karıştırıyorum
Okuyunca sevindim :)) ilk defa başımıza geldi bu kabızlık normal mi yani geçince yemeye devam eder miOhh afiyet olsun. Burda bi arkadaşın bebişinin bağırsakları hazır değildi galiba. Sizinde olabilir belki. Ama ilk başta kabızlık oluyor çok normal. Ek gıdaya geçiş kabızlığı.. Bizde de oldu.
Aynen. Çok normal. Geçecek bağırsaklar alışacak İnşaAllah..Okuyunca sevindim :)) ilk defa başımıza geldi bu kabızlık normal mi yani geçince yemeye devam eder mi
Yok yemiyor ağzını actiramiyorum çok huysuz oluyor yapınca rahatlıyor ama böyle olunca bende Meyve sebze filesi aldım en azından kendi meyve yemeye çalışıyorKabız diye yemek yemiyor mu?
Dişten de olabilir belki.. Uzun mu sürüyor kabızlığı ki?Yok yemiyor ağzını actiramiyorum çok huysuz oluyor yapınca rahatlıyor ama böyle olunca bende Meyve sebze filesi aldım en azından kendi meyve yemeye çalışıyor
Bir hafta sabah 10 da gidip 10 da geliyor gündüz 3 te gidip gece 3te geliyor ne kadar zor oluyor anlatamam ailecek vakit bile geciremiyoruz sizinki nasıl gece vardiyası falan mı oluyor
Ohh afiyet olsun. Burda bi arkadaşın bebişinin bağırsakları hazır değildi galiba. Sizinde olabilir belki. Ama ilk başta kabızlık oluyor çok normal. Ek gıdaya geçiş kabızlığı.. Bizde de oldu.
Anlıyorum aynen çok zor oluyorEsim polis cnm sekiz gun gunduz calisiyor sabah 7 aksam 7. Sekiz gun gece calisiyor aksam 7 sabah 7cok zor gercekten bizde aile gibi olamadik sanki hep eksik hissediyorum
Artık nasıl anlıyorlar, nasıl özlüyorlar değil mi...Allah im normal aileler gibi akşam eve gelen haftasonu evde olan bir eş daha doğrusu iş istiyorum. Eşimin bu calisma sekli Elif yokken de zorluyordu ama simdi daha da zorluyor. En çokta manevi olarak. Elifte babasını özlüyor
Sizinki de zormuş.Bir hafta sabah 10 da gidip 10 da geliyor gündüz 3 te gidip gece 3te geliyor ne kadar zor oluyor anlatamam ailecek vakit bile geciremiyoruz sizinki nasıl gece vardiyası falan mı oluyor
5. Gün yaptı iki gündür çok az yapıyor artık inşallah geçer ya daha hic dis yok ama o kadar beyaz da değil yerleri belli oluyorDişten de olabilir belki.. Uzun mu sürüyor kabızlığı ki?
Canım başladım ben işe 3 hafta oldu. Öncesinde 1 ay alıştırma süreci geçirdik. İlk hafta zordu ama şimdi alıştık iyice
alistirma surecinde neler yaptiniz, tavsiyelerijizi bekliyorum. Bende 6 nisan da baslayacagim. İlk gun uzuntuden revirden beni toplarlar sanirim napcam bilmiyorum.Canım başladım ben işe 3 hafta oldu. Öncesinde 1 ay alıştırma süreci geçirdik. İlk hafta zordu ama şimdi alıştık iyice
Kim bu doktor çık merak ettim helal olsun, normalde hepsi bi burun kıvırıyor blw ye. Geriden geliyorum mutlaka yazmışlardır kitaplarıDoktorum blw yapalim sebzelere demisti gecen ay 6 ayi doldurunca ama biraz tedirginim. Kitaplarini alamadim bir turlu yarin cikinca almayi planlıyorum. Hangi kitaplari okumak lazim kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?