2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
O sıkıntıyı bende çekiyorum eşim gece 3te çıkıyor yaz gelince daha zor olacak cnm allah herkese hayırlı bi iş kapısı açsın

Hayir cnm devam ediyorum. Yeni 6 aylik olduk zaten bugun ilk defa öğlen corba yaptım yedi. Bu zamana kadar tek tek 3 gün kuraliyla sebze veriyordum artik karıştırıyorum
Ohh afiyet olsun. Burda bi arkadaşın bebişinin bağırsakları hazır değildi galiba. Sizinde olabilir belki. Ama ilk başta kabızlık oluyor çok normal. Ek gıdaya geçiş kabızlığı.. Bizde de oldu.

Ohh afiyet olsun. Burda bi arkadaşın bebişinin bağırsakları hazır değildi galiba. Sizinde olabilir belki. Ama ilk başta kabızlık oluyor çok normal. Ek gıdaya geçiş kabızlığı.. Bizde de oldu.
Okuyunca sevindim :)) ilk defa başımıza geldi bu kabızlık normal mi yani geçince yemeye devam eder mi

Bir hafta sabah 10 da gidip 10 da geliyor gündüz 3 te gidip gece 3te geliyor ne kadar zor oluyor anlatamam ailecek vakit bile geciremiyoruz sizinki nasıl gece vardiyası falan mı oluyor

Esim polis cnm sekiz gun gunduz calisiyor sabah 7 aksam 7. Sekiz gun gece calisiyor aksam 7 sabah 7 cok zor gercekten bizde aile gibi olamadik sanki hep eksik hissediyorum

O da olabilir cnm ama birakip baslayinca yine ayni durum olacak gibi geliyor. Doktora soracagim yine de bakalim

Artık nasıl anlıyorlar, nasıl özlüyorlar değil mi...
Allah hayırlısıyla bi yol göstersin canım.
Çocuk yokken de zor evet ama çocukla çok daha zor.
İnşallah bi pozisyon değişikliği bi şey olur.
Biz de hala haber bekliyoruz.
Ben bekliyorum yani, haber gelse de eşimin kabul edeceğinden emin değilim.

Bir hafta sabah 10 da gidip 10 da geliyor gündüz 3 te gidip gece 3te geliyor ne kadar zor oluyor anlatamam ailecek vakit bile geciremiyoruz sizinki nasıl gece vardiyası falan mı oluyor
Sizinki de zormuş.
Allah yardımcın olsun.

QUOTE="kahvetelvesi, post: 50298383, member: 292447"]Artık nasıl anlıyorlar, nasıl özlüyorlar değil mi...
Allah hayırlısıyla bi yol göstersin canım.
Çocuk yokken de zor evet ama çocukla çok daha zor.
İnşallah bi pozisyon değişikliği bi şey olur.
Biz de hala haber bekliyoruz.
Ben bekliyorum yani, haber gelse de eşimin kabul edeceğinden emin değilim.

Sizinki de zormuş.
Allah yardımcın olsun.[/QUOTE]

İnsallh cnm sağol Allah seninde yardımcın olsun olsun herseyden önce sabır belki bu zorluklar geçer

Kizlar az önce hemsiremizle görüştük kabiz olan bebekleri sordum sebepleri şunlar olabilir dedi patates ve muz dis çıkarmak yeni oturmak veya emekleme demir ilaci

Canım başladım ben işe 3 hafta oldu. Öncesinde 1 ay alıştırma süreci geçirdik. İlk hafta zordu ama şimdi alıştık iyice
alistirma surecinde neler yaptiniz, tavsiyelerijizi bekliyorum. Bende 6 nisan da baslayacagim. İlk gun uzuntuden revirden beni toplarlar sanirim napcam bilmiyorum.

Doktorum blw yapalim sebzelere demisti gecen ay 6 ayi doldurunca ama biraz tedirginim. Kitaplarini alamadim bir turlu yarin cikinca almayi planlıyorum. Hangi kitaplari okumak lazim kizlar.
Kim bu doktor çık merak ettim helal olsun, normalde hepsi bi burun kıvırıyor blw ye. Geriden geliyorum mutlaka yazmışlardır kitapları
O tabak bitecek mi ve blw Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…