- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 103
- 44
Kiz iki metre emeklemis nesi tembel maşallah allah yürüdüğünü görmeyi nasip etsin sana darısı bizim bebislereBenim kuzum da tembel dis yok konuşmak yok ama dün akşam 2 metre kadar emekledi :)) çok şaşırdım artık evdeki zararlı eşyaları kaldırma vakti geldi
Hangisi arkamı bizim arka baş parmak kadar varKızlar bebisler in bingildaklari ne alemde?bizimki parmak bogumundan az küçük? Normal mi acaba
Bizim kiz kolik o yuzden pirinc veriyorum bakliyat olarakirmik veriyor musunuz mercimek ve bulgur?????
Bizim kiz kolik o yuzden pirinc veriyorum bakliyat olarak
Irmik verilebiliyor ama pirinc gaz sancısını azaltıyor bide b vitamini çok yüksek ben o yuzden tercih ediyorumNeden cnm koliklere sadece pirinc mi veriliyormus? Irmikte mi gaz yapıyor?
Kızlar elif dün gece neredeyse hiç çiş yapmamış. Akşam takmistim bezi sabaha neredeyse 12 saat boyunca ayni bez vardi normalde siserdi bez ama bu sefer hic yok gibiydi. Gün icerisinde de öyle yani hepsini toplasam tek dolu bez yapmaz. Karnı aç olunca ağlıyor o yüzden aç oldugunu düşünmüyorum ama neden böyledir ki?[/QUOTE
bezine tuvalet kağıdı koy böylece kac defa çiş yaptığını anlarsın malum hazır bezlerde sayamiyoruz günde 5 defa islatirsa problem yok bide anne sutu alıyor dimiKızlar elif dün gece neredeyse hiç çiş yapmamış. Akşam takmistim bezi sabaha neredeyse 12 saat boyunca ayni bez vardi normalde siserdi bez ama bu sefer hic yok gibiydi. Gün icerisinde de öyle yani hepsini toplasam tek dolu bez yapmaz. Karnı aç olunca ağlıyor o yüzden aç oldugunu düşünmüyorum ama neden böyledir ki?
Bi ağrısı sıkıntısı var mı ki? Benimki idrar yolu enfeksiyonu olduğunda azalmıştı çişi. Ama çişsiz bez almamıştım yine de.Kızlar elif dün gece neredeyse hiç çiş yapmamış. Akşam takmistim bezi sabaha neredeyse 12 saat boyunca ayni bez vardi normalde siserdi bez ama bu sefer hic yok gibiydi. Gün icerisinde de öyle yani hepsini toplasam tek dolu bez yapmaz. Karnı aç olunca ağlıyor o yüzden aç oldugunu düşünmüyorum ama neden böyledir ki?
baş parmak canimHang
Hangisi arkamı bizim arka baş parmak kadar var
Irmik verilebiliyor ama pirinc gaz sancısını azaltıyor bide b vitamini çok yüksek ben o yuzden tercih ediyorum
bezine tuvalet kağıdı koy böylece kac defa çiş yaptığını anlarsın malum hazır bezlerde sayamiyoruz günde 5 defa islatirsa problem yok bide anne sutu alıyor dimi
Bi ağrısı sıkıntısı var mı ki? Benimki idrar yolu enfeksiyonu olduğunda azalmıştı çişi. Ama çişsiz bez almamıştım yine de.
Biraz diyeceğim ama mütevazı olamayacagim çok evhamli bi anneyim ek gıdaya geçince bizim kızında azalmıştı çok sabırlı anne cocuk sağlığı danismanimiz var saglik ocağında o tarif etmişti bana bunu allah kadına peygamber sabri vermiş ben olsam kendimi cekememAnne sütü alıyor canım yok o kadar yapiyordur bence tamamen kupkuru olmuyor ama eskiye göre azaldi baya
Ama ateşi yok herhalde.. Bak bi canım evet, duruma göre ayarlarsın.Geceleri falan çok huzursuz cnm ağlayarak uyanıyor meme de almiyordiştendir dedim yada ataktir dedim ama çiş azalinca ben de suphelendim. Yok cnm çiş oluyor ama azaldı çişi. Önceden sabaha bez baya siserdi simdi çok az yapmış oluyor. Bakalim bu gecede oyle olacak mi? P.tesi mutlaka idrar testi yaptiracagim
Ama ateşi yok herhalde.. Bak bi canım evet, duruma göre ayarlarsın.
İnşaAllah hasta değilsinizdir canım.Ateşte geçen bir kac gun oldu ama yukselmedi 37.7ydi en son. Ben asi oldugumuz icin ondandir diye düşünüyorum bakalim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?