• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar elif dün gece neredeyse hiç çiş yapmamış. Akşam takmistim bezi sabaha neredeyse 12 saat boyunca ayni bez vardi normalde siserdi bez ama bu sefer hic yok gibiydi. Gün icerisinde de öyle yani hepsini toplasam tek dolu bez yapmaz. Karnı aç olunca ağlıyor o yüzden aç oldugunu düşünmüyorum ama neden böyledir ki?

Kızlar elif dün gece neredeyse hiç çiş yapmamış. Akşam takmistim bezi sabaha neredeyse 12 saat boyunca ayni bez vardi normalde siserdi bez ama bu sefer hic yok gibiydi. Gün icerisinde de öyle yani hepsini toplasam tek dolu bez yapmaz. Karnı aç olunca ağlıyor o yüzden aç oldugunu düşünmüyorum ama neden böyledir ki?[/QUOTE
Kızlar elif dün gece neredeyse hiç çiş yapmamış. Akşam takmistim bezi sabaha neredeyse 12 saat boyunca ayni bez vardi normalde siserdi bez ama bu sefer hic yok gibiydi. Gün icerisinde de öyle yani hepsini toplasam tek dolu bez yapmaz. Karnı aç olunca ağlıyor o yüzden aç oldugunu düşünmüyorum ama neden böyledir ki?
bezine tuvalet kağıdı koy böylece kac defa çiş yaptığını anlarsın malum hazır bezlerde sayamiyoruz günde 5 defa islatirsa problem yok bide anne sutu alıyor dimi

Bi ağrısı sıkıntısı var mı ki? Benimki idrar yolu enfeksiyonu olduğunda azalmıştı çişi. Ama çişsiz bez almamıştım yine de.

Bi ağrısı sıkıntısı var mı ki? Benimki idrar yolu enfeksiyonu olduğunda azalmıştı çişi. Ama çişsiz bez almamıştım yine de.

Geceleri falan çok huzursuz cnm ağlayarak uyanıyor meme de almiyor :( diştendir dedim yada ataktir dedim ama çiş azalinca ben de suphelendim. Yok cnm çiş oluyor ama azaldı çişi. Önceden sabaha bez baya siserdi simdi çok az yapmış oluyor. Bakalim bu gecede oyle olacak mi? P.tesi mutlaka idrar testi yaptiracagim

Anne sütü alıyor canım yok o kadar yapiyordur bence tamamen kupkuru olmuyor ama eskiye göre azaldi baya
Biraz diyeceğim ama mütevazı olamayacagim çok evhamli bi anneyim ek gıdaya geçince bizim kızında azalmıştı çok sabırlı anne cocuk sağlığı danismanimiz var saglik ocağında o tarif etmişti bana bunu allah kadına peygamber sabri vermiş ben olsam kendimi cekemem

Geceleri falan çok huzursuz cnm ağlayarak uyanıyor meme de almiyor :KK43: diştendir dedim yada ataktir dedim ama çiş azalinca ben de suphelendim. Yok cnm çiş oluyor ama azaldı çişi. Önceden sabaha bez baya siserdi simdi çok az yapmış oluyor. Bakalim bu gecede oyle olacak mi? P.tesi mutlaka idrar testi yaptiracagim
Ama ateşi yok herhalde.. Bak bi canım evet, duruma göre ayarlarsın.

Slm kizlar ve tatlis kuzulari:) iyisinizdir insallahl hepinizde zeynep hanimi oyalamaktan dogru duzgun giremiyorum artik işten eve evden ise derken geciyor zaman hizla.
Kizlar ya sizlere bir sorum olacak benim karnimda birseyler oynuyor resmen bebek gibi yani zeynep bile bu kadar oynamiodu :) kıpır kipir surekli niye ki acaba sezaryenden dolayi mi ki bagirsaklar mi yerine oturmadi yoksa rahim mi toparlanior hamile degilimdir heralde diye dusunuyorum yani insallah hos hamile olsam bile hemen mi oynar cocuk di mi :) boyle bir durum yasayaniniz var mi ozellikle sezaryen olan arkadaslarim ?

Screenshot_20170226-123723.png
tavsiye ederim kizlar bunu da sizlerde paylassaniz sevinirim birsey bilmiyorum dogru durust yardimci olsaniz keske

Kızlar yardım..
Benim kızım her kaka yapışında üst baş batıyor artık. Lekesi de zor çıkıyor. Ek gıdadan önce daha kolay çıkartıyordum. Bezi doğru bağlıyorum. İçi dolu oluyor, belde de oluyor. Bazen nerdeyse enseye kadar. Çözümü olan var mı?yaşayan var mı?

Back