Gozun aydin canim. Rabbim bir daha gostermesin insallahHamdolsun enfeksiyon azalmış. Böbreklerimiz sağlam. Ateş bitti gitti. Çişli bezi arttı. Yuppii. Çok şükür. Kızımın şerefine yemeğe davet ettim ailemi. Hamdolsun. Kola da patlamaz mı? Aynı şampanya gibi. Tam kutlama oldu
Amin canım çok sağol.Gozun aydin canim. Rabbim bir daha gostermesin insallah
Canim kaka sorununu okudum. Bizde ek gidaya gectigimizden beri cok kotuyuz. Resmen taş gibi yapiyor ağlaya ağlaya. Papatya cayi icirince azar azar olsada yapiyor. Onun ise yaradigini düşünüyorum. Yarin doktora goturcem ne diyecek bakalim
Kızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyoremzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö
Tamam canim yazarim ne diyecek ne verecek. Doktorumuzun iyi oldugunu dusunuyorum baya ilgili insallah cozum olur. Gece sık uyanma icinde hakimiyet kurmaya calisiyor yanlızlik hissindeb uyaniyormus oyle demistiAyy ne diyecek merak ettim haber ver olur mu
Bende istesem, merak ediyorum kuzunu, kuzularini:)maşallah kuzulara.
ben de özelden mi göndersem herkese kızların fotoğrafını?
sonra silersiniz.
:))
Tamam canim yazarim ne diyecek ne verecek. Doktorumuzun iyi oldugunu dusunuyorum baya ilgili insallah cozum olur. Gece sık uyanma icinde hakimiyet kurmaya calisiyor yanlızlik hissindeb uyaniyormus oyle demisti
Ayrılık kaygısı madem beraber yatinca yatsalar ya demi :))) Oneriri insalalh yavrum fena agliyor kaka yaparkenInsallah bisey önerir cnm. Aynen bu aylarda ayrılık kaygısı başlıyormuş ondan çok uyaniyordur dedi. Gercekten de öyle gün icerisinde de beni gormeden duramiyor artik. Neyse onlar iyi olsun da napalim ne günler geçti bugunlerde geçer elbet :)
Ayy ne şeker olmuş bayıldım:)Ayağımda elifi sallarken ellerim boş durmasın dimi :) kızıma ördüm :)
Canım o kadar sık uyanıyırsa bence bir sıkıntısı olabilir sürekli öyle olması normal değil. Bizim oğlan da arada dediğin gibi oluyor. Gecede 12 15 defa falan uyandığını saydım ama baktım ki diş çıkarıyor ağrısını kesmesi için calpol verdim. Bir sıkıntısı olabilir yani derin uykuya dalmasını engelleyenKızlar benim gibi olan var mı allah aşkına teselli verin. Gündüzleri sadece mememde veya kanguruda evde saatlerce gezinve uyuyan bebeğim var. 3 gecedir nirvanaya ulaştık uykusuzlukta. Gece 10 dk da 1 kalktı, sürekli etini koparırcasına ağlıyor memede kendini atıyor ,kulağını çekiyor dişleri iyice kabardı. Diş diyıruz ama kaç hafta oldu.bakın şu an saat kaç sadece 30 dk mememde uyudu. Dün tansiyonum düştü yatağa yığıldım bebek beni istiyor deli gibi ağlıyor halsizlikten kolumu kaldırıp ilgilenemiyorum.kimsede durmuyor. Normalde çokta aktif,sosyal,güleç bi bebek ama buaralar raydan çıktı. Beşiğinde uyuyan bebekleri nasıl yola getirdiniz valla aklım almıyoremzik,biberon kesinlikle almıyor. Beşikte uyku eğitimi vereyim alışsın diyorum gülüyor oyun sanıyor. Pışpış,patpat hiç olmuyor. Yatır kaldır oluyordu şimdi oda olmuyor. Eşimle cinsel ilişkiye bile giremedim düşünün bu durumda olan var mı ya adet olamadım bi yandan. Sinirlerim alt üst olmuş durumda. 6 nisan da işe bailucam nasıl olcak düşündükçe ağlıyorum instagramda birini buşdum uyku eğitimi için kimbilir kaç paradır uyumadığı için kilosuda az allah ım sağlık ve en önemlisi akıl sağlığı versin uykysuzluktan delircem. Zaten doğdugundan beri çok zot bebekti. O zamanları mumla arıyoruö
Vallshi hatırlayamadım canım :)Galiba hatırlanmadım...
Eline sağlık ne güzel olmuş:)Ayağımda elifi sallarken ellerim boş durmasın dimi :) kızıma ördüm :)
Ayrılık kaygısı madem beraber yatinca yatsalar ya demi :))) Oneriri insalalh yavrum fena agliyor kaka yaparken
Ayy ne şeker olmuş bayıldım:)
Eline sağlık ne güzel olmuş:)
Çok güzel olmuş :)Ayağımda elifi sallarken ellerim boş durmasın dimi :) kızıma ördüm :)
Ben de hatırlayamadım, gebelikte çok aktif değildim zaten.Galiba hatırlanmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?