- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Çok güzel olmuş :)
Ben de mi yönelsem elişine, bizim bebeler uyurken bile başka bir şey yapmaya izin vermiyor.
Bu arada evveli gün uyku günü dedim ya, dün felaketti.
Gece gündüz toplam uyku 10 saat.
Gündüz uykusu 20 dakika 15 dakika.
Herkesin başka derdi var, hele ki bunlar geçici şeyler ama uyuyan bebek annelerini çok şanslı görüyorum.
Ben de hatırlayamadım, gebelikte çok aktif değildim zaten.
Ama olsun :)
Senin günlerin nasıl geçiyor, doğum ne zamandı, ek gıda serüveni başladı mı..
Anlat bir şeyler paylaşalım :)
Tüh yaVallshi hatırlayamadım canım :)
Vay be kendi kendine mi bıraktı benimki memeye çok düşkün acabw bırakır mı? Evde iken sürekli memede komik komik hallere giriyor. Hasret gideriyor sanırım:)Günlerim güzel gidiyor çok şükür uslu bir oğluşum var 4 ağustos da doğdu ek gıdaya geçtim ama beni iki gün önce bıraktı emmeyi malesef sebze çorbalar yapıyorum bende
Ek gıdaya geçiş yaptım bıraktı biberonda istemiyor direk sofrada olacak kaşıkla yiyecek bende öyle yapıyorum her kahvaltıda kucağında olur sofra adabını öğrensin diyeVay be kendi kendine mi bıraktı benimki memeye çok düşkün acabw bırakır mı? Evde iken sürekli memede komik komik hallere giriyor. Hasret gideriyor sanırım:)
Bu arada blw merak eden, denemek isteyen, çekinen varsa şimdilik süreç tahminimden kolay gidiyor.
Tahminimden daha kolay, daha temiz ve daha risksiz.
Ben midesine bir şey gitmiyor, ağzına alıp öğürüyor sanırken kakada havuç parçaları görmek paha biçilemez :)
daha dis ckmadiiii niyeee 6 bitti
Kızlar aynı sorun bende de var hep kaşığı reddediyor imreniyorum ek gidayi reddetmeden yiyen bebeklere gerçekten delirmek üzereyim yoğurt meyve yediremiyorum birkaç günde püre şeklinde değilde sebze çorbasi yedi o kadar acaba şimdi bebislerimz yemezse devamli istahsiz mi olacaklarAyy sanırım ben de blw ile devam edecegim cnm kaşıkla yemeyi hiç sevmiyor illaki kendisi yiyecek kasiga saldırıyor tabağa saldırıyor. Ama korkuyorum boğazında kalir diye
Maşallah ne güzel biz alışamadık daha malesef tek bildiği şey emmekyarim muz
yarim armut
1 cay kasaigi pekmez
2 tatli kasigi pirinc unu muhallebisiyle karistrdim verdim guzelce yedi tavsiye ederim:)muhallebiyi ayri bir kapta pisirdim
Ayy sanırım ben de blw ile devam edecegim cnm kaşıkla yemeyi hiç sevmiyor illaki kendisi yiyecek kasiga saldırıyor tabağa saldırıyor. Ama korkuyorum boğazında kalir diye
nasil yaaa :)))bebek kendisi yemiyordur umarim :)))Annemle dünkü diyaloğumuz
Anne: Ayy çok büyük bi parça gitti!
Ben: Yiyemezse çıkarır anne her şeyi benden beklemesin. Çıkar oğlum çıkar balım aferiiiiin :)
Başta tedirgin oldum ben de ama zaten boğazına yiyecek varmadan öğürüp çıkarıyor büyük parçaları.
Bence püre yönteminden daha kolay her anlamda.
Tabii şimdilik, ilerde muhtemelen saç baş yağ olacak ve duş gerekecek.
Belki de alışık olur o zamana kadar temiz temiz yer :)
Annemle dünkü diyaloğumuz
Anne: Ayy çok büyük bi parça gitti!
Ben: Yiyemezse çıkarır anne her şeyi benden beklemesin. Çıkar oğlum çıkar balım aferiiiiin :)
Başta tedirgin oldum ben de ama zaten boğazına yiyecek varmadan öğürüp çıkarıyor büyük parçaları.
Bence püre yönteminden daha kolay her anlamda.
Tabii şimdilik, ilerde muhtemelen saç baş yağ olacak ve duş gerekecek.
Belki de alışık olur o zamana kadar temiz temiz yer :)
Cok sevindim senin icinBu arada blw merak eden, denemek isteyen, çekinen varsa şimdilik süreç tahminimden kolay gidiyor.
Tahminimden daha kolay, daha temiz ve daha risksiz.
Ben midesine bir şey gitmiyor, ağzına alıp öğürüyor sanırken kakada havuç parçaları görmek paha biçilemez :)
kizlar sizdeki iyi cesaret walla ben blendrdan sonra iki süzgecten geciriyorum bogazinda kalmasin diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?