2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynen cnm uyuyan bebek anneleri gercekten cok şanslı :) ama napalim belki bizde ileri de rahat ederiz :) şükür ki geçici günler ileride gülüp hatirlayacagimiz anilarimiz olsun. Yeter ki sağlıklı olsunlar... Ben ayagimda sallarken oruyorum cnm iyi geliyor sanki :)

günaydın hanımlar
ben evi satışa çıkarmıştım ya.
banyoyu yıkadım 15 dk falan içerde kaldım ve çıkınca şokkk

benim kızlar çekmeceden kalem alıp, holün mutfağın ve salonun tüm duvarlarını karalamışlar. o kadar sinirlendim ki, kalemleri kırdım.

şimdi acele boya yaptırıyoruz yarın. en azından hevesim olan sedef baskılı olacak. iyi yanı bu

Günlerim güzel gidiyor çok şükür uslu bir oğluşum var 4 ağustos da doğdu ek gıdaya geçtim ama beni iki gün önce bıraktı emmeyi malesef sebze çorbalar yapıyorum bende

Günlerim güzel gidiyor çok şükür uslu bir oğluşum var 4 ağustos da doğdu ek gıdaya geçtim ama beni iki gün önce bıraktı emmeyi malesef sebze çorbalar yapıyorum bende
Vay be kendi kendine mi bıraktı benimki memeye çok düşkün acabw bırakır mı? Evde iken sürekli memede komik komik hallere giriyor. Hasret gideriyor sanırım:)

Vay be kendi kendine mi bıraktı benimki memeye çok düşkün acabw bırakır mı? Evde iken sürekli memede komik komik hallere giriyor. Hasret gideriyor sanırım:)
Ek gıdaya geçiş yaptım bıraktı biberonda istemiyor direk sofrada olacak kaşıkla yiyecek bende öyle yapıyorum her kahvaltıda kucağında olur sofra adabını öğrensin diye

Ayy sanırım ben de blw ile devam edecegim cnm kaşıkla yemeyi hiç sevmiyor illaki kendisi yiyecek kasiga saldırıyor tabağa saldırıyor. Ama korkuyorum boğazında kalir diye

Ayy sanırım ben de blw ile devam edecegim cnm kaşıkla yemeyi hiç sevmiyor illaki kendisi yiyecek kasiga saldırıyor tabağa saldırıyor. Ama korkuyorum boğazında kalir diye
Kızlar aynı sorun bende de var hep kaşığı reddediyor imreniyorum ek gidayi reddetmeden yiyen bebeklere gerçekten delirmek üzereyim yoğurt meyve yediremiyorum birkaç günde püre şeklinde değilde sebze çorbasi yedi o kadar acaba şimdi bebislerimz yemezse devamli istahsiz mi olacaklar

Annemle dünkü diyaloğumuz
Anne: Ayy çok büyük bi parça gitti!
Ben: Yiyemezse çıkarır anne her şeyi benden beklemesin. Çıkar oğlum çıkar balım aferiiiiin :)

Başta tedirgin oldum ben de ama zaten boğazına yiyecek varmadan öğürüp çıkarıyor büyük parçaları.
Bence püre yönteminden daha kolay her anlamda.
Tabii şimdilik, ilerde muhtemelen saç baş yağ olacak ve duş gerekecek.
Belki de alışık olur o zamana kadar temiz temiz yer :)

nasil yaaa :)))bebek kendisi yemiyordur umarim :)))

kizlar sizdeki iyi cesaret walla ben blendrdan sonra iki süzgecten geciriyorum bogazinda kalmasin diye :)))

daha bagirsaklari cok taze kiyamam kuzuma yaaa su gibi veriyom valla korkudan

Oyy maşallah hem sana hem oğluşuna :) ben de bugün fırında patatesi parça parça verdim ağzına yedi püre yaptım yemedi :) sanırım blw bizim için daha uygun

Cok sevindim senin icin
Bende istiyordum, daim olsun canim

kizlar sizdeki iyi cesaret walla ben blendrdan sonra iki süzgecten geciriyorum bogazinda kalmasin diye :)))

Canım korkutmak istemem ama senin gibi yapan bir kaç kişi nerdeyse yaşına girecek bebeklerine pütürlü bir şey yediremiyor
Ben arada pütürlü şeyler veriyorum cam rendede rendelenince mesela pütürlü oluyor ya da avakadoyu çatalla ezip veriyorum.
İlk zaman bikaç öğürdü şimdi yutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…