2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ek gıdaya geçmemize 5 hafta var.o yüzden dolaba çorba için ispanak pirasa koymalimiyim? Yoksa yaz meyve sebzeleri yeterli mi?fikirlerinizi söyler misiniz

Iki dk.birakamiyorum acı acı ağlıyor sanki etini koparıyorlar.6aydır dakika ayrilmadık valla.Alpin dişi cikti he maşallah:)

Iki dk.birakamiyorum acı acı ağlıyor sanki etini koparıyorlar.6aydır dakika ayrilmadık valla.Alpin dişi cikti he maşallah:)
Ay kıyamam ben ona,ben mecbur alıştım,hafta sonu çok alışıyorum onla geçirmeye,sonra pazartesi sendrom oluyor.

Sorma sorma dişleri patlattık biz,ay ne sevimli görmen lazım. Çok tatlı yaaa. Ben oğlana yürüteç aldım,biliyorum erken diyeceksiniz ama ben öyle karar verdim. Çok koymak istememe rağmen yinede arada bir koyuyorum,koymamla evi turlaması bir oluyor. Bizim bu çocuk ciddiyim 7. ayda yürücek,şimdiden koltuk kenarında tay tay duruyor. Kemik yapısı çok hızlı gelişiyor ben anlamadım bu işi. bzen diyorum ya cahillikmi ediyorum.ama çocuk durmak istemiyor,yürümek istiyor,adım atıyor allahım yaaaa.

Tamam cnm mutlaka bakacagim her gun iki kat artirayim diyorum bakalim ne olacak.

Canım bence annelik hissin en dogrusunu soyluyordur. Annem beni 4 aylikken yurutece koymus hic bisey olmaz merak etme. Benim kizda surekli ayaklarinin ustune durmak istiyor ben de korkuyorum ama napim agliyor diger türlü. Bizimki daha dönemiyor bile ama geçen besiginin kenarina tutunup ayakta durdu bir kac saniye. Tabi sevimlidir ya minnak iki diş :) darisi basimiza arada resmini at kuzunun da sevelim. Maşallah ona :)

Zordan ziyade sabir gerektiren, bilincli olmayi gerektiren ve etrafi takmamayi gerektiren bir yontem ama senin basaracagina inaniyorum:) insallah bizde basarabiliriz canim

Canım bız de dıs yok daha
Uykular duzensız
Hıc mamavermıyırum
Bıtmek bılmeyen kusmalarımız var
Nerdeyse emekleyecek kendı kendıne donuyor, tekrar duzelıyor, gerı ıtıyor yana donuyor
Konusma desen bu hafta ba baa dedııı
Kıkır kıkırrrr
Desteklı oturuyorr
Öte yandan 1.sınıfa gıden abı tatıldeydı onunla ılgılendım.
Oyle ıste durumlarr

Amannnn cok zor kı banyo yapcak vakıt yok nerde gelıp yazabılcennn

Gece uyusa duzgun erken kalkmasına rasıyımm

Katılıyorum tatlım hatta varsa imkanımız sadece kitabını okumakla kalmayıp eğitimini de almalıyız (bu arada özellikle blw için değil artık hemen herşeyi ağzına alabilen yakında yürüyen risk hale gelecek olan miniklerimiz için Allah korusun herşeye karşı bilinçli olabilmek adına ilk yardım eğitimi almalıyız)

Kıız sabah 7de uyanmak? Normal artık işte :) akşam kaçta başlıyor Neva gelinimin uykusu? Buarada ben de hep diş sandım atakmış meğer yaaa 26. Hafta atağıymış hiç emmedği kadar memeye yapıştı ve her saat başı uyanıp emdi huzursuzdu vs ama geçti gibi dilimi ısırayım :) diş miş yok atakmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…