• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
B Began aklinda hangi sehir var? Amasya çok guzelmis mesela biz de bir ara yazmayi düşündük ama iki tarafin ailesine de cok uzak :( biraz yakin olalim artik dedik

yapraq yapraq canim sen ne yedirince bebisinin alerjisi ortaya çıktı? Ek gidaya gecince demissin ya? Mesela ben yarin yogurt tadimi yaptirmayi düşünüyordum ne yapmaliyim bu durumda?

Arkadaşlar acaba ben ek gıdaya erken mi başladım 5 aylik olunca ek gıdaları vermeye başladım aslında sütüm de yeterli diye düşünüyorum 11 Ağustos doğumlu 8.5 Kilo tatlara alissin demiştim ama acaba zararı olur mu 6 aydan önce başlamanın

Ayy ne güzel olmuş :) bizimkide güzel 8in katlari :) 24.08.16 insallah canim o gunlerde gelir çabucak. Yorsalarda öyle böyle geçiyor zaman valla baksana 6 aylık olacaklar :) şükür bugünlere
Öyle ya tabi :) sağ salim kavuşacak mıyız diyorduk :) elhamdülillah :)
Ben yoğurtla başlamıştım.

Arkadaşlar acaba ben ek gıdaya erken mi başladım 5 aylik olunca ek gıdaları vermeye başladım aslında sütüm de yeterli diye düşünüyorum 11 Ağustos doğumlu 8.5 Kilo tatlara alissin demiştim ama acaba zararı olur mu 6 aydan önce başlamanın
Bende 5 aylık başladım. Yavaş yavaş öğün haline getirdim.

Ben yine az veriyorum öğünlerde neler ve ne kadar veriyorsunuz fazlasını yemek istemiyor benimki devamli emmek istiyor artık geceleri her saat uyanmaya başladı bütün düzeni kaçtı artık

Kızlar az önce yine az bişey yapmış böyle normal midir ya ? Çok huzursuz yalniz :(

Eklentiler

• IMG-20170205-WA0012.jpeg
    IMG-20170205-WA0012.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 87
yapraq yapraq canim sen ne yedirince bebisinin alerjisi ortaya çıktı? Ek gidaya gecince demissin ya? Mesela ben yarin yogurt tadimi yaptirmayi düşünüyordum ne yapmaliyim bu durumda?
Canım ben doktor önerisiyle kaşık mamasına geçtim. Sütlü elmalı maması var hipp'in ondan yedirdim az az yediriken ağzının kenarları hep kızardı ama kaşık tahriş etti sandım. Bi hafta sonunda vücudu hep kabardı kızardı ürtiker oldu o zaman anladık. Yoğurt verirkende ağzının kenarı kızarıyor benim kızın. Şöyle bi şey dene canım ağzının üst kısmına yoğurttan değdir kaşıkla bekle bi iki dk eğer kızarır şişerse yedirme. Süt alerjisi var demektir

Aramizda blw yapan var mi? La Lune La Lune ne zaman baslayacaksin blw ye?
Başlamadım canım ayın 15ini bekliyorum. Bakalım neler olacak?

nymeria-burcu nymeria-burcu tatlım tatilde annemlere gittik net paketini de burası acayip yiyor. O yüzden pek gelemedim. Neva atakta idi geçen hafta anamı ağlattı. Gece kalktı benimle oyna diye 2.5 tan 5e kadar ağladı birkaç gece. Şimdilik iyi gibi ya bakacağız. Sen neler yaptın Alp nasıl? Uykunuz düzene girdi mi?

Ya aslinda her seferinde emmiyor damaklari kasiniyor sanirim bazen emzigi veriyorum uyuyor bazen memede 1-2 çekip uyuyor :KK43: anlamadim bende son zamanlarda boyleyiz artik gece uyuyup uyanmaktan zombi gibiyim :KK43: siz blw mi yapiyorsunuz cnm ? Kayisinin suyundan mi vereyim kayisi mi pure gibi yapayım? Paket kayısı olur mu açık satan yer biraz uzakta da
Canım kuru kayısı değil de gün kurusu diye geçiyo aynı da güneşte kurutulanı işte. Marketlerde var migros kipa gibi hatta peymanın gün kurusunu önermişti burdan kızlar bana ben de onu aldım

Kizlar bizde dis cok kotu vurdu o kadar zor durumdayimki:( oksuruk,hirilti,burun tikanikligi,pisik hepsi birden oldu. Dun gece toplasaniz 2 saat uyudum. Her 10 dk da bi kalkti mememde sakinlesiyor bende sabah 9 da uyuyabildim:( insallah birac gune cikarda rahatlariz

Merhaba kizlar giremiyorum uzun zamandır.
Yigit oglum da 6ayinı doldurdu.ek gidaya gecme girisimim yogurt mayalamakla basladı.eksi oldu biraz:(bir kasik veremedim bile.
Kanlı mukuslu kaka yaptı gecenlerde.
Cok hareketlendi mazlum olacak sandigim oglum yaramaz olacak galiba..
Herseye uzaniyor elinden alinca bagiriyor.
Aksam 8 dedin mi uyuyan cocuk 12lerde uyuyor bazen vız vız...
Sizin bebişler nasıl?insallah iyidir herkes

Hic anlamadim ki canim :KK43: esim de yok cok zorluyor bu siralar... Çalışsam napardim acaba :KK43: sen basliycak misin bu arada?
Yok canım başlamıcam. Bu sene evdeyim. Bende başlasam yapamazdım eminim. Şimdi dahi yoruluyorum. Ya bu eşlerin çalışma sistemi hakkaten çok zorluyo. Bizimki de 1+1 çalışıyodu buraya kaymakam kayyum atandı o yüzden her gün gidiyo. Daha yoğunlar.

21 haziranda ucretsiz iznim bitiyor.başa gelince anladım.anne degilken birakip giderim saniyordum işe.oysa yolum üç saat.mesaim 9 saat.bu çocuk 12 saat bensiz ben onsuz yapamam.of offff.

Allah yardim ediyor canim merak etme, bir sekilde denge saglaniyor bunu hep gordum

Back