• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Başlamadım canım ayın 15ini bekliyorum. Bakalım neler olacak?

nymeria-burcu nymeria-burcu tatlım tatilde annemlere gittik net paketini de burası acayip yiyor. O yüzden pek gelemedim. Neva atakta idi geçen hafta anamı ağlattı. Gece kalktı benimle oyna diye 2.5 tan 5e kadar ağladı birkaç gece. Şimdilik iyi gibi ya bakacağız. Sen neler yaptın Alp nasıl? Uykunuz düzene girdi mi?
Hosgeldin:)
Bende blw yi dusunenlerdenim, aile hekimimiz o kadar korkuttuki, bir de cocuk doktorumuzla gorusecem, o da cok olumsuz konusursa bir daha gozden gecirecem, Allah kolaylik versin canim, gelismelerden bizide haberdar et, kolay ve guzel bir surec olur insallah

Yok canım başlamıcam. Bu sene evdeyim. Bende başlasam yapamazdım eminim. Şimdi dahi yoruluyorum. Ya bu eşlerin çalışma sistemi hakkaten çok zorluyo. Bizimki de 1+1 çalışıyodu buraya kaymakam kayyum atandı o yüzden her gün gidiyo. Daha yoğunlar.

Bizimkiler de 12-12 çalışıyorlar 6 aydır. Akşam kizim babasinin kucagindan bana gelmek istemiyor :( babasi tam ise gidecekti benim kucagimdan atti kendini ona dogru. Sonra cagiriyorum gelmiyor :) ozluyor cocuk artik herseyin farkinda

Bizimkiler de 12-12 çalışıyorlar 6 aydır. Akşam kizim babasinin kucagindan bana gelmek istemiyor :KK43: babasi tam ise gidecekti benim kucagimdan atti kendini ona dogru. Sonra cagiriyorum gelmiyor :) ozluyor cocuk artik herseyin farkinda
Benim kızda öyle sabah uyanınca bizim yatağımıza alıyorum hemen babasına yöneliyo yüzüyle oynuyo ona bıcırdıyo. Akşamda babası işten gelsin görsün kapıda bir seviniyo ki yüzünde resmen güller âçıyo. Sanki diyorum ben akşama kadar eziyet ediyorum bana böyle gülmüyo. Hakkaten herşeyin farkındalar. Özlüyo kuzum babasını.

Eveeeet ilk defa 9da uyudu diye sevindigim minik Elif bu saatte uyandı :) bizimki artik yetiskin olmus 7-8 saat uyku yetiyor hanimefendiye :) nerdeee 12 saat uyumak
Hay maşallah inşallah böyle devam eder canım bu bile bişeydir :)) yavaş yavaş ona da alışır inşallah.

Benim kızda öyle sabah uyanınca bizim yatağımıza alıyorum hemen babasına yöneliyo yüzüyle oynuyo ona bıcırdıyo. Akşamda babası işten gelsin görsün kapıda bir seviniyo ki yüzünde resmen güller âçıyo. Sanki diyorum ben akşama kadar eziyet ediyorum bana böyle gülmüyo. Hakkaten herşeyin farkındalar. Özlüyo kuzum babasını.

Hay maşallah inşallah böyle devam eder canım bu bile bişeydir :)) yavaş yavaş ona da alışır inşallah.

Ayy sağ ol canim ya insallah ama gece daha iyiydi sanirim süt ürünlerine dikkat etmem işe yarıyor :)

Gece 3 ten beri uyanigiz kızımla. Döndüm temmuzdan beri okuyorum Ağustos 3 e geldim daha cogunuz doguramadiniz heheh. Ne kadar çok kisiymisiz şimdi kaldık 7_8 Allah hepimizin bebeklerini korusun kötü gün göstermesin insallah

Erken mi uyumustu kuzucuk :) bizimkide ilk defs 9da yatti diye seviniyordum gece 4de kalkti sersem gibiyim

Erken mi uyumustu kuzucuk :) bizimkide ilk defs 9da yatti diye seviniyordum gece 4de kalkti sersem gibiyim
Aslında her zamanki gibi yatmıştı ama anlamadım dış çıkarıyor herhalde. Uyuyacak gibiydi az önce ben de uyuyamadım babası gitsin beraber uyuruz. Canım eşim gidince yaşamaya ağın ben. PC den giremiyorum nedense. İnşallah uyur elif kuzusu hemen. Opuyoruz ana kız

Aslında her zamanki gibi yatmıştı ama anlamadım dış çıkarıyor herhalde. Uyuyacak gibiydi az önce ben de uyuyamadım babası gitsin beraber uyuruz. Canım eşim gidince yaşamaya ağın ben. PC den giremiyorum nedense. İnşallah uyur elif kuzusu hemen. Opuyoruz ana kız

Biz de opuyoruz canim guzel guzel uyuyun sizde ana kız :)

Kızlar sabah kızım emerken kaka yapmak icin kendini baya sıktı sonra altini degistirirken az bisey kaka yapmis ama baya sert hatta birazi beze gecmemis hala poposundaydi :KK43: neden oldu ki böyle kabiz mi olmus? Anne sütü alıyor 4 gündür de tadimlik 2-3 cay kaşığı havuç kabak veriyordum
azcık zeytiny ağı koysan canım ben koyuyorum kavız olmasın diye 1 cay kaşığı

Herkese Günaydın,tek tek okudum,cevaplar geliyor.

nymeria-burcu nymeria-burcu napyn canım
Ben de Ela kuzusu ve oğluşla ugrasıyorummm oğlusun nasıllll

saol tatlım,bizde aynı yuvarlanıyoruz,biz 2. dişide çıkardık :)1 hafta arayla iki diş çıakrdık. Çok huzursuzdu,ama dişler çıkınca herşey bıçak gibi kesildi. Dayanın dişler çıkana kadar geçecek hepsi allahın izniyle.

günaydın hanımlar
sanırım MinikPiranha MinikPiranha gibi ben de taşınıyorum. karar aşamasındayız.
evi barkı satıp Orta Karadeniz e taşınma planımız var hayırlısıyla.

dua edin de doğru karar verelim inşallah güzel anneler.

konu da açtım bununla ilgili:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anbuldan-orta-anadoluya-kacmak.985666/page-19

Canım çok sevindim sizin adınıza,inş hayırlısı olur. Benim eşim Kastamonu Cideli,eğer karadeniz sahil düşünüyorsan,Cide yede bir bak,hem fiyatlar iyi,hemde tam yaşanabilecek bir yer. Ben bir trakyalı olarak,cideye hayran kaldım.

Aynen canim o deyince olabilir mi acaba diye düşünmüştüm. Bizim kakamizda mukus da var :KK43: ama benim gozlemledigim kadariyla gece gaz sorunu oluyor ayaklarini havaya kaldırıp kaldırıp birakiyor beşiği sallaniyor düşün. Sonrasinda da uyanıyor. Bu gece mesela 1 yada 2 kez kesintisiz bir saat uyuduk gerisi hep kisa uykular :KK43: dedigini deniycem canim mutlaka. Bu alerji olup olmadigi nasil belli oluyor ? nymeria-burcu nymeria-burcu canim sizin nasil belli olmustu ek gidaya geçince mi?

Canım sendeki belirtilerde süt alerjisine benziyor,Alp ek gıdaya geçince,yoğurt verdiğimde,ciddi yanaklarında yara oldu ve hala geçmedi.

Kızlar bir bir işe dönüyorsunuz, ben 1 sene daha mı ayrılsam diyorum.
Ayrılırsam okulum değişecek, risk almak istemiyorum.
Annem bakacak çocuğa, ama gücü çok azaldı sanki bu yıl.
Annem dururken bakıcı aramam, aratmaz.
Bir de bu uykusuzluk zorluyor insanı, çok mu zorlanırım diyorum.
Eşimden destek günde 2 saat, ona da onun dinlenme süresi dahil.
3 haftadır izin yapmadı.
Evde kalsam psikoloji gidecek, işe başlasam bünye gidecek.
Çok karışığım.
2. çocuğu eşim iş değiştirmeden sildim kafamdan, iş değiştirebileceğini de sanmıyorum.
Ay çok erken düşünmek için her şeyi, kurcalıyor yine de aklımı.

Bende başlayalı 4. haftadayım.ilk 2 hafta gerçekten çok zordu. Evde annem var her türlü ilgileniyor,eve de temizlğie biri geliyor,geri kalan herşeyi yine ben bakıyorum. Ama daha çok çocuğumla zaman geçirmeye çalışıyorum. Yani alıştık,gece uykularınada alıştım. Ben alışabileceğimi sanmazdım. Yani bilemedim,gözümde korkuttuğum kadar kötü değilmiş. İçine girmeden bilemiyorsun. Tavsiyem işe başlamandan yana,annen varsa gözün arkada kalmaz,annem çok güzel bakıyor. Çok mutlı,bana terapi gibi geliyor diyor.

Başlamadım canım ayın 15ini bekliyorum. Bakalım neler olacak?

nymeria-burcu nymeria-burcu tatlım tatilde annemlere gittik net paketini de burası acayip yiyor. O yüzden pek gelemedim. Neva atakta idi geçen hafta anamı ağlattı. Gece kalktı benimle oyna diye 2.5 tan 5e kadar ağladı birkaç gece. Şimdilik iyi gibi ya bakacağız. Sen neler yaptın Alp nasıl? Uykunuz düzene girdi mi?

Of şu atak ve diş karıştı birbirine,bizde çok zor geçirdik,ama şuan iyiyiz çok şükür. Gülücük kakakiki. Babayla oynaşmalar falan iyiyiz yaaa,gece uykularıda dişten sonra düzene girdi,Ben alpten bu performansı beklemiyordum. 10 a doğru uyuturum çokça mama alarak uyuyor. Sonra gece2-4 arası bir uyanır,mama alır,sonrada 6-8 arası sabah mamasını alıyor. Yani gecede 1 defa mama alıyor,bu çok çok çooooooook iyi birşey,maşallah deyin kızlar,kıpırtısız uyuyor,yüz üstü yatmayı öğrendiğinden beri pek bir huzurlu,dün gece çok sıcak geldi herhalde,sürekli dönüp durdu sadece. Ama ben dişe bağlıyorum,diş çıkınca kendi yapısına dönüyor. Onlar kendi düzene giriyor,o kadar zor uykuyada sokmuyorum. Kendi uyuyor desem yeridir.Ne kadar uğraşıyordum ilk aylarda,ne kadar aptalmışım. Her bebel zaten düzen sever ama bu zamanla oturacak.

Merhaba kizlar giremiyorum uzun zamandır.
Yigit oglum da 6ayinı doldurdu.ek gidaya gecme girisimim yogurt mayalamakla basladı.eksi oldu biraz:KK43:bir kasik veremedim bile.
Kanlı mukuslu kaka yaptı gecenlerde.
Cok hareketlendi mazlum olacak sandigim oglum yaramaz olacak galiba..
Herseye uzaniyor elinden alinca bagiriyor.
Aksam 8 dedin mi uyuyan cocuk 12lerde uyuyor bazen vız vız...
Sizin bebişler nasıl?insallah iyidir herkes
Canım sen nerelerdesin, merak etme az daha sabır,geçecekk,şu dişler bir çıksın gerçekten geçecek.

Hepinizi öptüm.

Hosgeldin:)
Bende blw yi dusunenlerdenim, aile hekimimiz o kadar korkuttuki, bir de cocuk doktorumuzla gorusecem, o da cok olumsuz konusursa bir daha gozden gecirecem, Allah kolaylik versin canim, gelismelerden bizide haberdar et, kolay ve guzel bir surec olur insallah
Açıkçası ben bu konuda hiçbir hekime danışmadım 2 kitap okudum az çok beni neyin beklediğini tahmin edebiliyorum. Doktorlara da güvenim kalmadı. Bebe bisküvisi ver diyor bana. Şekerli şeyin bebeğe ne faydası olacak? Anne sütü ara öğün listede. Halbuki 1 yasa kadar gıdanın %90ı anne sütü bakanlığa göre. Boğulma ve gıdasiz kalma ile ilgili genelde itirazlar. Hiç araştırma yapmadan okumadan verirsen eline uygun olmayan yiyecek elbette olur. Hep diyorum bir işe kalkisacaksak mutlaka kitabını okumalıyız.

Gece 3 ten beri uyanigiz kızımla. Döndüm temmuzdan beri okuyorum Ağustos 3 e geldim daha cogunuz doguramadiniz heheh. Ne kadar çok kisiymisiz şimdi kaldık 7_8 Allah hepimizin bebeklerini korusun kötü gün göstermesin insallah
Ooo benim doğuma daha 12 gün var. Aboo geçer mi bir daha?

Açıkçası ben bu konuda hiçbir hekime danışmadım 2 kitap okudum az çok beni neyin beklediğini tahmin edebiliyorum. Doktorlara da güvenim kalmadı. Bebe bisküvisi ver diyor bana. Şekerli şeyin bebeğe ne faydası olacak? Anne sütü ara öğün listede. Halbuki 1 yasa kadar gıdanın %90ı anne sütü bakanlığa göre. Boğulma ve gıdasiz kalma ile ilgili genelde itirazlar. Hiç araştırma yapmadan okumadan verirsen eline uygun olmayan yiyecek elbette olur. Hep diyorum bir işe kalkisacaksak mutlaka kitabını okumalıyız.

Canim bende okudum senin tavsiyenle o tabak bitecek miyi, simdi blw yi okuyacam, bulamac iyi degil diyotlar mesala, ama bulamaca da istedigini koyuyorsun, atom haline donusturebiliyorsun, bazen kafam karisiyor, zamanla gorecez

Canim bende okudum senin tavsiyenle o tabak bitecek miyi, simdi blw yi okuyacam, bulamac iyi degil diyotlar mesala, ama bulamaca da istedigini koyuyorsun, atom haline donusturebiliyorsun, bazen kafam karisiyor, zamanla gorecez
Peki günlük hayatta biz niye o atomdan yemiyoruz? Çünkü tadı berbat. Ben kendi yemediğimi bebegime de yedirmem. Bak bana verdiği tarifte ne var? 1 ölçek formül mama içerisine 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı tereyağı 1 ck pekmez peynir ve ekmek içi veya bebe bisküvisi. Herkes kendi anneliginde özgür. Blw zor bir yöntem riskleri var çok pis. Ben olctum biçtim buna karar verdim. Bakalım neler olacak?

Back