Herkese Günaydın,tek tek okudum,cevaplar geliyor.
nymeria-burcu napyn canım
Ben de Ela kuzusu ve oğluşla ugrasıyorummm oğlusun nasıllll
saol tatlım,bizde aynı yuvarlanıyoruz,biz 2. dişide çıkardık :)1 hafta arayla iki diş çıakrdık. Çok huzursuzdu,ama dişler çıkınca herşey bıçak gibi kesildi. Dayanın dişler çıkana kadar geçecek hepsi allahın izniyle.
günaydın hanımlar
sanırım
MinikPiranha gibi ben de taşınıyorum. karar aşamasındayız.
evi barkı satıp Orta Karadeniz e taşınma planımız var hayırlısıyla.
dua edin de doğru karar verelim inşallah güzel anneler.
konu da açtım bununla ilgili:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anbuldan-orta-anadoluya-kacmak.985666/page-19
Canım çok sevindim sizin adınıza,inş hayırlısı olur. Benim eşim Kastamonu Cideli,eğer karadeniz sahil düşünüyorsan,Cide yede bir bak,hem fiyatlar iyi,hemde tam yaşanabilecek bir yer. Ben bir trakyalı olarak,cideye hayran kaldım.
Aynen canim o deyince olabilir mi acaba diye düşünmüştüm. Bizim kakamizda mukus da var
ama benim gozlemledigim kadariyla gece gaz sorunu oluyor ayaklarini havaya kaldırıp kaldırıp birakiyor beşiği sallaniyor düşün. Sonrasinda da uyanıyor. Bu gece mesela 1 yada 2 kez kesintisiz bir saat uyuduk gerisi hep kisa uykular
dedigini deniycem canim mutlaka. Bu alerji olup olmadigi nasil belli oluyor ?
nymeria-burcu canim sizin nasil belli olmustu ek gidaya geçince mi?
Canım sendeki belirtilerde süt alerjisine benziyor,Alp ek gıdaya geçince,yoğurt verdiğimde,ciddi yanaklarında yara oldu ve hala geçmedi.
Kızlar bir bir işe dönüyorsunuz, ben 1 sene daha mı ayrılsam diyorum.
Ayrılırsam okulum değişecek, risk almak istemiyorum.
Annem bakacak çocuğa, ama gücü çok azaldı sanki bu yıl.
Annem dururken bakıcı aramam, aratmaz.
Bir de bu uykusuzluk zorluyor insanı, çok mu zorlanırım diyorum.
Eşimden destek günde 2 saat, ona da onun dinlenme süresi dahil.
3 haftadır izin yapmadı.
Evde kalsam psikoloji gidecek, işe başlasam bünye gidecek.
Çok karışığım.
2. çocuğu eşim iş değiştirmeden sildim kafamdan, iş değiştirebileceğini de sanmıyorum.
Ay çok erken düşünmek için her şeyi, kurcalıyor yine de aklımı.
Bende başlayalı 4. haftadayım.ilk 2 hafta gerçekten çok zordu. Evde annem var her türlü ilgileniyor,eve de temizlğie biri geliyor,geri kalan herşeyi yine ben bakıyorum. Ama daha çok çocuğumla zaman geçirmeye çalışıyorum. Yani alıştık,gece uykularınada alıştım. Ben alışabileceğimi sanmazdım. Yani bilemedim,gözümde korkuttuğum kadar kötü değilmiş. İçine girmeden bilemiyorsun. Tavsiyem işe başlamandan yana,annen varsa gözün arkada kalmaz,annem çok güzel bakıyor. Çok mutlı,bana terapi gibi geliyor diyor.
Başlamadım canım ayın 15ini bekliyorum. Bakalım neler olacak?
nymeria-burcu tatlım tatilde annemlere gittik net paketini de burası acayip yiyor. O yüzden pek gelemedim. Neva atakta idi geçen hafta anamı ağlattı. Gece kalktı benimle oyna diye 2.5 tan 5e kadar ağladı birkaç gece. Şimdilik iyi gibi ya bakacağız. Sen neler yaptın Alp nasıl? Uykunuz düzene girdi mi?
Of şu atak ve diş karıştı birbirine,bizde çok zor geçirdik,ama şuan iyiyiz çok şükür. Gülücük kakakiki. Babayla oynaşmalar falan iyiyiz yaaa,gece uykularıda dişten sonra düzene girdi,Ben alpten bu performansı beklemiyordum. 10 a doğru uyuturum çokça mama alarak uyuyor. Sonra gece2-4 arası bir uyanır,mama alır,sonrada 6-8 arası sabah mamasını alıyor. Yani gecede 1 defa mama alıyor,bu çok çok çooooooook iyi birşey,maşallah deyin kızlar,kıpırtısız uyuyor,yüz üstü yatmayı öğrendiğinden beri pek bir huzurlu,dün gece çok sıcak geldi herhalde,sürekli dönüp durdu sadece. Ama ben dişe bağlıyorum,diş çıkınca kendi yapısına dönüyor. Onlar kendi düzene giriyor,o kadar zor uykuyada sokmuyorum. Kendi uyuyor desem yeridir.Ne kadar uğraşıyordum ilk aylarda,ne kadar aptalmışım. Her bebel zaten düzen sever ama bu zamanla oturacak.
Merhaba kizlar giremiyorum uzun zamandır.
Yigit oglum da 6ayinı doldurdu.ek gidaya gecme girisimim yogurt mayalamakla basladı.eksi oldu biraz
bir kasik veremedim bile.
Kanlı mukuslu kaka yaptı gecenlerde.
Cok hareketlendi mazlum olacak sandigim oglum yaramaz olacak galiba..
Herseye uzaniyor elinden alinca bagiriyor.
Aksam 8 dedin mi uyuyan cocuk 12lerde uyuyor bazen vız vız...
Sizin bebişler nasıl?insallah iyidir herkes
Canım sen nerelerdesin, merak etme az daha sabır,geçecekk,şu dişler bir çıksın gerçekten geçecek.
Hepinizi öptüm.