2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızımın uyku arkadaşı ben oldum. İki eliyle yüzümü avuclamadan uyuyamiyor. aslında çok hoşuma gidiyor mis gibi sırnaşık uyumak ama ilerde de böyle olur diye korkuyorum

Insallah alisir .zor öyle gercekten .bende ogretmenim .çok ucretsz izin kullandim .Pazartesi başlıyorum.baya sosyal bizimkisi galiba .çok korkuyodum .nparm drmazsa dye .ben dogdugundan beri hftada bir yda iki biraktm iki uc saat .alistgnsanmdr blmyrm

Hakkınızda hayırlı bi yer olsun inşallah. Ben de çok kalmak istemiyorum sırf bu hastane ve de doktor yokluğu yüzünden yoksa sakin bi yer burası. Hayırlısı olsun bakalım.
Evet ya ben babamın vefatından dolayı ankarada girdim mülakata onda bile bi hayır varmış biliyo musun vanda çok kişiyi mülakatta bırakmışlar. Benim gireceğim komisyonda da gıcık bi kadın varmış. Kader işte.
Canım süt alerjisi gaz da yapıyor. Ya dediğim gibi biraz sabret dene bakalım nolacak.
Süt ve yumurta beyazına alerjisi çıktı kızımın,süt ve yumurta içeren herşeyi kestim,kabuklu kuruyemiş tüketmiyorum nolur nolmaz diye,helva yiyodum tatlı krizleri için galiba susam alerjisi de var gece ve sabah yemiştim tüm gün kustu mızmızlandı helva da yemiyorum. Bugün pirinç ununa tatlansın diye elma rendeledim pek bi tadı olmayınca iki çay kaşığı da pekmez kattım ağzının kenarları kızarınca pekmezden ve pirinçten de şüphelendim. Elma vermiştim daha önce. İkisini de ayrı ayrı denicem. Valla yediklerim çok kısıtlı. Ne yicemi bende şaşırdım. O alerji yapabilir onu yemeyim,bu yapabilir bunu da yemeyim. İçim gidiyo çoğu şeye ama yiyemiyorum. Hazır gıdalar da yasak zaten çok aram yoktu onları aramıyorum da ben kahvaltıda peynirsiz duramazdım o zorluyo,çikolata zorluyo yasak olan çoğu şey şuanda cazip geliyo ama dayanıyorum yapacak bişey yok. Şöyle bi beş ay falan geçsin yavaş yavaş denerim çoğu şeyi.

inşallah senin de benim de gönlümüze göre bir yerler olur canım.

O cok erken ayirt etmeye başlamış .bizimkide yeni gozlemlemeye başladım

Aynen bizimkide oyleydi hatta kalabalik Bi ortamdaysa ben yanindan ayrilsamda hic farketmiyodu ama bi haftadir dudaklarini buke buke aglamaya basladi .o ortamdan ayrikmayincada sakinlesmiyor

Benim kızımda da 3-3,5 aylıkken başladı yabancılama çok erken geldi bana ama bi kaç haftadır geçti artık insanlara bakıp bakıp ağlamıyor 5 ayı bitirdik ayın 27sinde :)

Dün akşam normale dönmüştü rengi kokusu falan, bugün yine yeşil ve sulu.
Sürekli alt değiştiriyorum, alışık olmayınca da garip geliyor :)
Doktora mı götürsem diyorum ama huzursuzluğu yok maşallah, hatta bu ishalden sonra bi sakinledi, demek ki önceki yapamayışı huzursuzluk yapıyormuş diye düşündüm.

Kizlar kimler yurutec almayi dusunuyor ben cok kararsiz kaldim bu konuda
Ben düşünmüyordum ama hediye geldi.
Yürüme arkadaşı almıştık biz daha faydalı olur diye.
Yürüteci ayağa kalkmadan kullanmayı pek düşünmüyorum, bakalım.

Kızlar bir bir işe dönüyorsunuz, ben 1 sene daha mı ayrılsam diyorum.
Ayrılırsam okulum değişecek, risk almak istemiyorum.
Annem bakacak çocuğa, ama gücü çok azaldı sanki bu yıl.
Annem dururken bakıcı aramam, aratmaz.
Bir de bu uykusuzluk zorluyor insanı, çok mu zorlanırım diyorum.
Eşimden destek günde 2 saat, ona da onun dinlenme süresi dahil.
3 haftadır izin yapmadı.
Evde kalsam psikoloji gidecek, işe başlasam bünye gidecek.
Çok karışığım.
2. çocuğu eşim iş değiştirmeden sildim kafamdan, iş değiştirebileceğini de sanmıyorum.
Ay çok erken düşünmek için her şeyi, kurcalıyor yine de aklımı.

Ben de kendi psikolojim icin calismayi cok istedim ama olmadi malesef p.tesi ucretsiz izne ayriliyorum tekrardan. Annen bakacaksa çalışabilirsin bence ama tabi bebisin gece uykusu iyiyse yoksa gercekten uykusuzluk cok zorlar

yapraq aynen cnm her şerde bir hayır vardır derler cok sevindim senin adina :) aynen cnm bugun basladim dikkat etmeye ama nasil icim gidiyor cikolataya peynire insallah faydasini gorurum kuzum rahat eder de ben yemesem de olur

yapraq aynen cnm her şerde bir hayır vardır derler cok sevindim senin adina :) aynen cnm bugun basladim dikkat etmeye ama nasil icim gidiyor cikolataya peynire insallah faydasini gorurum kuzum rahat eder de ben yemesem de olur. Neye alerjisi olduğunu nasil anladiniz? Testi falan mi var

Ben de kendi psikolojim icin calismayi cok istedim ama olmadi malesef p.tesi ucretsiz izne ayriliyorum tekrardan. Annen bakacaksa çalışabilirsin bence ama tabi bebisin gece uykusu iyiyse yoksa gercekten uykusuzluk cok zorlar
Tekrardan derken nasıl oluyor ücretsiz izin sadece 6 ay değil mi

Zaten ikinci dönem için de ayrılmıştım, şimdi annem hiç bakamaz çalışayım desem.
Ben şimdiden seneyeyi düşünüyorum :)
Hayırlısı olsun senin için de.
Çalışınca da iş yetiştirme stresi olacak, o daha çok korkutuyor benim gözümü.
Ben tuvalete zor gidiyorum nasıl sınav okuyayım :)
İnşallah düzene girerler.

Evet canım Van bölge eğitim araştırmada çocuk alerji doktoruna götürdük koluna numaralar verip hepsini tek tek damlattılar sonrada neşterle ufak çizikler attılar bi 15 dk sonra alerjisi olan yerler kızarıp kabardı. Valla neşterden benim içim gitti parçalandı ama maşalşah kızım gık demedi

Hadi ya ayy kiyamam. Iyilesti mi bari çabucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…