Sağol canım sorduğun için. Kaç gündür hastayım dişim ağrıyodu meğer iltihaplanmış iki gündür ateş adele ağrısı,elim kolum kalkmıyo resmen. Antibiyotik ve parolle ayaktayım iyiyim şükür bugün. Mastit olmuştum bi aynı o zamanki gibi oldum.
Canım giremiyorum ama okudum çoğu yazıyı senin yazdıklarını okuyunca acaba senin kızda da mı süt alerjisi var diye aklıma gelmişti biri bahsetmiş zaten. Sen şöyle bi en az bir hafta süt,peynir,kaymak,krema,tereyağ,margarin,yumurta hatta et ürünlerini de kes bi bak bakalım kızında bi değişiklik olacakmı. Bu alerji cins bişey Allah kimseye vermesin. Bizde huzursuzluk yapmamıştı,kulak arkası kabuklanma ishal pişik falan yoktu genelde olurmuş ek gıdayla anladık,ürtiker olduğunda. Ben epeydir kestim hepsini yemiyorun malesef. İnşallah sizde yoktur.
Senin kızın uyku durumu da kötü Allah yardımcın olsun. Bizim kızın Çok şükür gündüz uykusu var yarımşar saatlik 2 saat uyanık sonra yarım saat uyuyo,sabah uykularını birleştirmeye çalışıyorum önceden öyleydi 3-4saat uyurdu sonra bölündü ama maşallah gece saat 8 buçuk 9 gibi uyuyo sabah 7ye kadar sadece 2 saatte bir emmeye uyanıyo.
İnşallah seninki de düzene girer.
Siz bu sene tayinci misiniz bu arada? Bizimde doğu görevi yaza bitiyo ama eşim ipka verdi bi sene daha burdayız gibi. Bu arada bizim adaylık kaldırma sınav sonuçları da açıklanmış yazılı 78 sözlü 85 almışım 82yle geçtim