2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Seneye biz de baska bir ilde olacagiz bilmiyorum nasil olacak? Gidecegimiz ile göre ben yine ayrılabilirim çünkü kimseyi tanımadığım bir ilde bakıcı falan zor olur

Kızlar sabah kızım emerken kaka yapmak icin kendini baya sıktı sonra altini degistirirken az bisey kaka yapmis ama baya sert hatta birazi beze gecmemis hala poposundaydi neden oldu ki böyle kabiz mi olmus? Anne sütü alıyor 4 gündür de tadimlik 2-3 cay kaşığı havuç kabak veriyordum

Hadi ya ayy kiyamam. Iyilesti mi bari çabucak
Çok çabuk iyileşti canım,zaten ağlamadı dediğim gibi. Yanımızda başka bebekte vardı o yıltı ortalığı benim zaten kızımdan gözümde bekliyodu bir ağladım ki o bebek ağladıkça. Annesine baktım o gayet iyi. Ben heralde abartıyorum dedim sonra.

Kuzum ya kıyamam 2-3 çay kaşığyla olacak şey değil canım o ya. Ben 3-4 çorba kaşığı kadar yedirdiğim halde öyle kabız olmadı kızım. Su da veriyo musun? Zeytinyağı içir biraz inşallah düzelir.

Su da verdim canım bir de yani verdiklerim suluydu pure halinde. En iyisi vermeyim ben 6.ayi bekleyeyim vereyim canim zeytinyagi insallah yapar kolayca

Ya emin değilim ama anne sütü yetmiyorsa kakayı katı yapar diye bir şey vardı sanki, ilgisi olabilir mi?
Veya bizimkilere ek gıda yaramadı, siz kabız, biz ishal.
Kuru kayısı falan da verebilirsin uygun görürsen.

Netten baktim canim da oyle bir yazi göremedim gece sık uyanmasi falan da var bilmiyorum ki sütüm var bence goguslerim dolu ama anlamadim bu akşam bir de mama vererek deneyeyim bakalim uzun uyuyacak mi aslinda kayısı da verebilirim pure gibi yapıp

kahvetelvesi canim bu arada kızım son ay 900gr almıştı. Dogum kilosu 2700 şu an 7300 aslinda kilo alimi da guzel sutum yetiyor gibi ama baska bir sıkıntı mi var anlamadim
Ek gıdadandır canım o. Stres yapma. Gün kurusu kayısı haşla suyundan ver. Bende geçen aldım evde bulunsun diye. Bizde de oluyor bazen. Çok normal. Ek gıdanın en olumsuz yanı bu işte. Ama kesme ek gıdayı bunun için. Aksine çözüm arayışı içinde ol. Alışacaklar İnşaAllah. Benimkinin bir kere boğazında bile kaldı halbuki çok dikkat ediyorum. Hazırlıklı ol.

Gece çok sık emziriyor musun? İstiyor mu sürekli?

Ya aslinda her seferinde emmiyor damaklari kasiniyor sanirim bazen emzigi veriyorum uyuyor bazen memede 1-2 çekip uyuyor anlamadim bende son zamanlarda boyleyiz artik gece uyuyup uyanmaktan zombi gibiyim siz blw mi yapiyorsunuz cnm ? Kayisinin suyundan mi vereyim kayisi mi pure gibi yapayım? Paket kayısı olur mu açık satan yer biraz uzakta da

Ama bu geceden itibaren 3 saati doldurmadan uyanirsa kucagimda pis pisliycam emzirmiycem. Sizin yatir kaldir nasil gidiyor?
Aynen canım emzirme artık çok ihtiyaçları yok öyle sürekli. Bende 3 saat falan vermiyorum artık. İlk çok zorlayacak ama haberin olsun. Alışıyor ama. Biz bu şekilde daha iyiyiz. Yoksa bağımlılıktan alışkanlıktan sürekli emmek istiyordu. Zırt pırt kalkıyordu. Elhamdülillah daha iyiyiz eskiye nazaran. Bazen yine çok berbat oluyor ama daha iyiyiz.
Olur canım şimdilik. Suyunu ver daha iyi olur diye düşünüyorum.

kahvetelvesi canim bu arada kızım son ay 900gr almıştı. Dogum kilosu 2700 şu an 7300 aslinda kilo alimi da guzel sutum yetiyor gibi ama baska bir sıkıntı mi var anlamadim
Maşallah çok güzel kilo almış.
Kayısının faydası olur.
Bir de armut suyu vermiştim geçen, kolay yaptı kakasını.
Alışacaklar öyle öyle ek gıdaya.

Doğum tarihi neydi ipek hanimin :) bu arada yatir kaldiri uygulayabildin mi kendi kendine uyuyor mu artik?
8.8.16 :)
Şöyle böyle uygulamaya çalışıyorum. Kendi kendine uyumuyor hayır. Ben Pışpışlıyorum, şşş pat şeklinde. Öyle yatıyoruz. Bazen çok yoruyor bazen kolay oluyor. İnşaAllah o günleri de görürüm hayırlısıyla.

Ayy ne güzel olmuş :) bizimkide güzel 8in katlari :) 24.08.16 insallah canim o gunlerde gelir çabucak. Yorsalarda öyle böyle geçiyor zaman valla baksana 6 aylık olacaklar :) şükür bugünlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…