- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
Zaten ikinci dönem için de ayrılmıştım, şimdi annem hiç bakamaz çalışayım desem.
Ben şimdiden seneyeyi düşünüyorum :)
Hayırlısı olsun senin için de.
Çalışınca da iş yetiştirme stresi olacak, o daha çok korkutuyor benim gözümü.
Ben tuvalete zor gidiyorum nasıl sınav okuyayım :)
İnşallah düzene girerler.
Çok çabuk iyileşti canım,zaten ağlamadı dediğim gibi. Yanımızda başka bebekte vardı o yıltı ortalığı benim zaten kızımdan gözümde bekliyodu bir ağladım ki o bebek ağladıkça. Annesine baktım o gayet iyi. Ben heralde abartıyorum dedim sonra.Hadi yaayy kiyamam. Iyilesti mi bari çabucak
Kuzum ya kıyamam 2-3 çay kaşığyla olacak şey değil canım o ya. Ben 3-4 çorba kaşığı kadar yedirdiğim halde öyle kabız olmadı kızım. Su da veriyo musun? Zeytinyağı içir biraz inşallah düzelir.Kızlar sabah kızım emerken kaka yapmak icin kendini baya sıktı sonra altini degistirirken az bisey kaka yapmis ama baya sert hatta birazi beze gecmemis hala poposundaydineden oldu ki böyle kabiz mi olmus? Anne sütü alıyor 4 gündür de tadimlik 2-3 cay kaşığı havuç kabak veriyordum
Çok çabuk iyileşti canım,zaten ağlamadı dediğim gibi. Yanımızda başka bebekte vardı o yıltı ortalığı benim zaten kızımdan gözümde bekliyodu bir ağladım ki o bebek ağladıkça. Annesine baktım o gayet iyi. Ben heralde abartıyorum dedim sonra.
Kuzum ya kıyamam 2-3 çay kaşığyla olacak şey değil canım o ya. Ben 3-4 çorba kaşığı kadar yedirdiğim halde öyle kabız olmadı kızım. Su da veriyo musun? Zeytinyağı içir biraz inşallah düzelir.
Ya emin değilim ama anne sütü yetmiyorsa kakayı katı yapar diye bir şey vardı sanki, ilgisi olabilir mi?Kızlar sabah kızım emerken kaka yapmak icin kendini baya sıktı sonra altini degistirirken az bisey kaka yapmis ama baya sert hatta birazi beze gecmemis hala poposundaydineden oldu ki böyle kabiz mi olmus? Anne sütü alıyor 4 gündür de tadimlik 2-3 cay kaşığı havuç kabak veriyordum
Ya emin değilim ama anne sütü yetmiyorsa kakayı katı yapar diye bir şey vardı sanki, ilgisi olabilir mi?
Veya bizimkilere ek gıda yaramadı, siz kabız, biz ishal.
Kuru kayısı falan da verebilirsin uygun görürsen.
Ek gıdadandır canım o. Stres yapma. Gün kurusu kayısı haşla suyundan ver. Bende geçen aldım evde bulunsun diye. Bizde de oluyor bazen. Çok normal. Ek gıdanın en olumsuz yanı bu işte. Ama kesme ek gıdayı bunun için. Aksine çözüm arayışı içinde ol. Alışacaklar İnşaAllah. Benimkinin bir kere boğazında bile kaldı halbuki çok dikkat ediyorum. Hazırlıklı ol.kahvetelvesi canim bu arada kızım son ay 900gr almıştı. Dogum kilosu 2700 şu an 7300 aslinda kilo alimi da guzel sutum yetiyor gibi ama baska bir sıkıntı mi var anlamadim
Gece çok sık emziriyor musun? İstiyor mu sürekli?kahvetelvesi canim bu arada kızım son ay 900gr almıştı. Dogum kilosu 2700 şu an 7300 aslinda kilo alimi da guzel sutum yetiyor gibi ama baska bir sıkıntı mi var anlamadim
Gece çok sık emziriyor musun? İstiyor mu sürekli?
Gece çok sık emziriyor musun? İstiyor mu sürekli?
Aynen canım emzirme artık çok ihtiyaçları yok öyle sürekli. Bende 3 saat falan vermiyorum artık. İlk çok zorlayacak ama haberin olsun. Alışıyor ama. Biz bu şekilde daha iyiyiz. Yoksa bağımlılıktan alışkanlıktan sürekli emmek istiyordu. Zırt pırt kalkıyordu. Elhamdülillah daha iyiyiz eskiye nazaran. Bazen yine çok berbat oluyor ama daha iyiyiz.Ama bu geceden itibaren 3 saati doldurmadan uyanirsa kucagimda pis pisliycam emzirmiycem. Sizin yatir kaldir nasil gidiyor?
Eline bir şeyler veriyorum ama tam blw yapmıyoruz daha. Azıcık daha güçlenmeye ihtiyacı var. :)
Maşallah çok güzel kilo almış.kahvetelvesi canim bu arada kızım son ay 900gr almıştı. Dogum kilosu 2700 şu an 7300 aslinda kilo alimi da guzel sutum yetiyor gibi ama baska bir sıkıntı mi var anlamadim
Gördüm gördüm güzel anlatmış ☺Kahvetelvesi cevap vermis canim :)
8.8.16 :)Doğum tarihi neydi ipek hanimin :) bu arada yatir kaldiri uygulayabildin mi kendi kendine uyuyor mu artik?
8.8.16 :)
Şöyle böyle uygulamaya çalışıyorum. Kendi kendine uyumuyor hayır. Ben Pışpışlıyorum, şşş pat şeklinde. Öyle yatıyoruz. Bazen çok yoruyor bazen kolay oluyor. İnşaAllah o günleri de görürüm hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?