Canım Burcu nun oğlu Alp in de öyleydi ya sonra süt alerjisi çıktı. Sen anne sütü ile besliyorsun süt ürünleri çikolata vs süt içeren şeyler tüketmeyip bi denesen mi yakında iyi dr yok dedin diye diyorum yoksa dr a git dicem. Yediklerine bi dikkat et bakalım belki değişir. Dilleri yok ki anlatsın derdini kuzular.
Zor olmazmı Can'ım yaa8 de uyusa es kaza erken de uyusa (bu arada bizim etkenimiz gece 12 ve sonrası ) 3-5 saat arayla acıkıp uyanıyo. İşte Dün gece 3.30 da uyuyup 7.30 da acıkıp uyandı. Hemen uykuya daldı. 11 gibi uyandı besledim. 1- 1 buçuk saat sonra tekrar uyudu. Akşam 4 E doğru uyandı. Sonrası sabaha karşı uyku ben zombi gibi dolanıyorum etrafta
Hipiraktiflik yoktur inşallah tubicim çok saç yoldur yoksa eşim çok kötü grip oldu hasta yatıyor bir haftadır, sevda da atakta benim pil bitti bitecek ya sabır çekiyorum bol bol. Geri banyo nın kavanoz mamasını veriyorum 3 gündür sevdaya acayip sevdi. Acaba devam etsem mı ki vermeye onu düşünüp durumCanim bu aralar iyice fenalasti ataktanmidir nedir zaptedemiyorum. Masallah cok hareketli hiperaktiflik mi var onuda anlamiyorum durmuyor cocuk cosuyor
Sevda kuzusu nasil iyi mi ek gidalarla arasi nasil
Yogurdu ben normal bakkal yogurduyla mayaladim. Yaptikca eksidigi icin dogallasiyormus sorun yok yani. 180.gunumuzu bkliyoruz. Mart 1 de insallah baslayacagim bende tam 6 aylikken. Bizde durumlar bu. Buyudukce sevimlilikleride artiyor dertleride
http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...yicili-rakamli-ilk-kitabim-f100-123-254952611
BizMinikPiranha yla bundan aldık 3 sayfa hisirtili diş kasiyicili biz sevdik. Tabi su an sadece kasiyici gorevinde :) onun dışında ben bir de fisher price in mini ciftlik kitabını aldım o da güzel hisirtili değil yumuşak bir kitap onu da kasiyici olarak kullaniyoruz şimdilik :)
inşallah canım. bakalım ön araştırmaları yapıyoruz :)
Şok markete pilsan mana sandalyesi gelmiş kızlar. Bir restoranda kuzum oturmuştu gayet guzel. Ben ikeadan aldım kargo 13 TL 54 liralık sandalyeyi 67 ye almış oluyor sunuz.
Biz de ikeadan aldık canım minderini de aldık. Bu arada telefona geçmiş olsun. Neyse canin sağ olsun artik yapacak bisey yok boşver :) siz baya baya ek gidaya gectiniz sanirim ya gunde kac ögün ek gida alıyor?
İkiden üçe çıkardım canım. Sabah yumurtanın sarısı biraz ekmek azıcık peynir öğlen çorba akşam da meyve ya da muhallebili meyve. Bugün çorba yapamadım kavanoz maması için ne düşünüyorsun canım ya devam etsem mı ki srvmisken
Sağol canım sorduğun için. Kaç gündür hastayım dişim ağrıyodu meğer iltihaplanmış iki gündür ateş adele ağrısı,elim kolum kalkmıyo resmen. Antibiyotik ve parolle ayaktayım iyiyim şükür bugün. Mastit olmuştum bi aynı o zamanki gibi oldum.yapraq canim yoksun bayadir nasil gidiyor?
Canım okudum yazılarını valla o kadar güzel düşünüyosun ki bende istiyorum senin gibi yapmayı ama bizim iş durumu imkan yok elvermez. Şöyle müstakil bi evim olsun, konum komşum belli olsun güvenebileceğim insanlar olsun. Bahçem olsun. Hayvanlarım olsun,bahçemde ekeyim dikeyim günün stresini atayım. Yavrum da bu güzellikler içinde büyüsün. Biz öyle büyüdük,akşam 11e kadar yaz günü mahallede oynardık,kimseden hiçbişeyden korkmadan,şeker toplardık bayramlarda,arkadaşlarımızın evine giderdik onlar gelirdi. Korkumuz yoktu bişeyden. Şimdi kimseye güven yok. Çocukların oyun oynayabileceği bi yer yok. Keşke diyorum küçük bi ilçeye tayinimiz çıksa da bu düşündüklerimi yapabilsem. Kayseri güzel canım ya. Gelişmişte bi yer. Sor hiç gittin mi hayır ama araştırdım. Yaşanılası yerlerden. Nevşehir de isterdim ben mesela. Nere olursa olsun hakkınızda hayırlı bi yer olsun. Bir de hastane okul bu faktörleri de iyice araştır canım. Çok önemli çünkü.inşallah canım. bakalım ön araştırmaları yapıyoruz :)
Sevda ya ananasin ortasındaki sert kısmı verdim ağzının suyunu akıtan akita emiyor ben ne biçim anayim meyvesini kendim yiyorum
Sağol canım sorduğun için. Kaç gündür hastayım dişim ağrıyodu meğer iltihaplanmış iki gündür ateş adele ağrısı,elim kolum kalkmıyo resmen. Antibiyotik ve parolle ayaktayım iyiyim şükür bugün. Mastit olmuştum bi aynı o zamanki gibi oldum.
Canım giremiyorum ama okudum çoğu yazıyı senin yazdıklarını okuyunca acaba senin kızda da mı süt alerjisi var diye aklıma gelmişti biri bahsetmiş zaten. Sen şöyle bi en az bir hafta süt,peynir,kaymak,krema,tereyağ,margarin,yumurta hatta et ürünlerini de kes bi bak bakalım kızında bi değişiklik olacakmı. Bu alerji cins bişey Allah kimseye vermesin. Bizde huzursuzluk yapmamıştı,kulak arkası kabuklanma ishal pişik falan yoktu genelde olurmuş ek gıdayla anladık,ürtiker olduğunda. Ben epeydir kestim hepsini yemiyorun malesef. İnşallah sizde yoktur.
Senin kızın uyku durumu da kötü Allah yardımcın olsun. Bizim kızın Çok şükür gündüz uykusu var yarımşar saatlik 2 saat uyanık sonra yarım saat uyuyo,sabah uykularını birleştirmeye çalışıyorum önceden öyleydi 3-4saat uyurdu sonra bölündü ama maşallah gece saat 8 buçuk 9 gibi uyuyo sabah 7ye kadar sadece 2 saatte bir emmeye uyanıyo.
İnşallah seninki de düzene girer.
Siz bu sene tayinci misiniz bu arada? Bizimde doğu görevi yaza bitiyo ama eşim ipka verdi bi sene daha burdayız gibi. Bu arada bizim adaylık kaldırma sınav sonuçları da açıklanmış yazılı 78 sözlü 85 almışım 82yle geçtim
Kizlar kimler yurutec almayi dusunuyor ben cok kararsiz kaldim bu konuda
Ülker geri baby meyve pureleri. Ama vermeyeceğim galiba. Muzlu pekmezli cicibebeli lapa daha iyidirCanım ben hazir gidayi zorda kalmadikca kullanmayi düşünmüyorum. O yüzden bilemedim markasi neydi? Neyli bir de verdigin mama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?