2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynen canim o deyince olabilir mi acaba diye düşünmüştüm. Bizim kakamizda mukus da var ama benim gozlemledigim kadariyla gece gaz sorunu oluyor ayaklarini havaya kaldırıp kaldırıp birakiyor beşiği sallaniyor düşün. Sonrasinda da uyanıyor. Bu gece mesela 1 yada 2 kez kesintisiz bir saat uyuduk gerisi hep kisa uykular dedigini deniycem canim mutlaka. Bu alerji olup olmadigi nasil belli oluyor ? nymeria-burcu canim sizin nasil belli olmustu ek gidaya geçince mi?

Canim senin kuzu gece gündüz ayrımını yapamiyor sanırım

Hipiraktiflik yoktur inşallah tubicim çok saç yoldur yoksa eşim çok kötü grip oldu hasta yatıyor bir haftadır, sevda da atakta benim pil bitti bitecek ya sabır çekiyorum bol bol. Geri banyo nın kavanoz mamasını veriyorum 3 gündür sevdaya acayip sevdi. Acaba devam etsem mı ki vermeye onu düşünüp durum

Camdan çarşafın içinde 3 kattan telefonumu silkeledim. Malim kıymetlidir bide 4 gündür yastayim, helva bile kavurdum ardından hahah gitti ayfonum gittiiiji ...

B Began içimden Amasya ya taşımanız geldi. Ne olursa olsun kızların ve sizin için en güzeli olsun i dallah

Sevda ya ananasin ortasındaki sert kısmı verdim ağzının suyunu akıtan akita emiyor ben ne biçim anayim meyvesini kendim yiyorum

inşallah canım. bakalım ön araştırmaları yapıyoruz :)

Şok markete pilsan mana sandalyesi gelmiş kızlar. Bir restoranda kuzum oturmuştu gayet guzel. Ben ikeadan aldım kargo 13 TL 54 liralık sandalyeyi 67 ye almış oluyor sunuz.

Şok markete pilsan mana sandalyesi gelmiş kızlar. Bir restoranda kuzum oturmuştu gayet guzel. Ben ikeadan aldım kargo 13 TL 54 liralık sandalyeyi 67 ye almış oluyor sunuz.

Biz de ikeadan aldık canım minderini de aldık. Bu arada telefona geçmiş olsun. Neyse canin sağ olsun artik yapacak bisey yok boşver :) siz baya baya ek gidaya gectiniz sanirim ya gunde kac ögün ek gida alıyor?

Biz de ikeadan aldık canım minderini de aldık. Bu arada telefona geçmiş olsun. Neyse canin sağ olsun artik yapacak bisey yok boşver :) siz baya baya ek gidaya gectiniz sanirim ya gunde kac ögün ek gida alıyor?

İkiden üçe çıkardım canım. Sabah yumurtanın sarısı biraz ekmek azıcık peynir öğlen çorba akşam da meyve ya da muhallebili meyve. Bugün çorba yapamadım kavanoz maması için ne düşünüyorsun canım ya devam etsem mı ki srvmisken

Canım ben hazir gidayi zorda kalmadikca kullanmayi düşünmüyorum. O yüzden bilemedim markasi neydi? Neyli bir de verdigin mama?

yapraq canim yoksun bayadir nasil gidiyor?
Sağol canım sorduğun için. Kaç gündür hastayım dişim ağrıyodu meğer iltihaplanmış iki gündür ateş adele ağrısı,elim kolum kalkmıyo resmen. Antibiyotik ve parolle ayaktayım iyiyim şükür bugün. Mastit olmuştum bi aynı o zamanki gibi oldum.
Canım giremiyorum ama okudum çoğu yazıyı senin yazdıklarını okuyunca acaba senin kızda da mı süt alerjisi var diye aklıma gelmişti biri bahsetmiş zaten. Sen şöyle bi en az bir hafta süt,peynir,kaymak,krema,tereyağ,margarin,yumurta hatta et ürünlerini de kes bi bak bakalım kızında bi değişiklik olacakmı. Bu alerji cins bişey Allah kimseye vermesin. Bizde huzursuzluk yapmamıştı,kulak arkası kabuklanma ishal pişik falan yoktu genelde olurmuş ek gıdayla anladık,ürtiker olduğunda. Ben epeydir kestim hepsini yemiyorun malesef. İnşallah sizde yoktur.
Senin kızın uyku durumu da kötü Allah yardımcın olsun. Bizim kızın Çok şükür gündüz uykusu var yarımşar saatlik 2 saat uyanık sonra yarım saat uyuyo,sabah uykularını birleştirmeye çalışıyorum önceden öyleydi 3-4saat uyurdu sonra bölündü ama maşallah gece saat 8 buçuk 9 gibi uyuyo sabah 7ye kadar sadece 2 saatte bir emmeye uyanıyo.
İnşallah seninki de düzene girer.
Siz bu sene tayinci misiniz bu arada? Bizimde doğu görevi yaza bitiyo ama eşim ipka verdi bi sene daha burdayız gibi. Bu arada bizim adaylık kaldırma sınav sonuçları da açıklanmış yazılı 78 sözlü 85 almışım 82yle geçtim

inşallah canım. bakalım ön araştırmaları yapıyoruz :)
Canım okudum yazılarını valla o kadar güzel düşünüyosun ki bende istiyorum senin gibi yapmayı ama bizim iş durumu imkan yok elvermez. Şöyle müstakil bi evim olsun, konum komşum belli olsun güvenebileceğim insanlar olsun. Bahçem olsun. Hayvanlarım olsun,bahçemde ekeyim dikeyim günün stresini atayım. Yavrum da bu güzellikler içinde büyüsün. Biz öyle büyüdük,akşam 11e kadar yaz günü mahallede oynardık,kimseden hiçbişeyden korkmadan,şeker toplardık bayramlarda,arkadaşlarımızın evine giderdik onlar gelirdi. Korkumuz yoktu bişeyden. Şimdi kimseye güven yok. Çocukların oyun oynayabileceği bi yer yok. Keşke diyorum küçük bi ilçeye tayinimiz çıksa da bu düşündüklerimi yapabilsem. Kayseri güzel canım ya. Gelişmişte bi yer. Sor hiç gittin mi hayır ama araştırdım. Yaşanılası yerlerden. Nevşehir de isterdim ben mesela. Nere olursa olsun hakkınızda hayırlı bi yer olsun. Bir de hastane okul bu faktörleri de iyice araştır canım. Çok önemli çünkü.

Kizlar kimler yurutec almayi dusunuyor ben cok kararsiz kaldim bu konuda

Biz tayinciyiz cnm ipka vermedik kalmak istemiyoruz şimdilik düşüncemiz böyle ama bakalim neresi çıkacak kismetimize... Ay o adaylik sinavi ilk bize vurmustu bir belirsizlik icinde girmistik sınava :) sukur kurtulmussun canim atlattin :) benim kizda genel bir huzursuzluk hep var ama ben uykusuzluguna bağlıyorum. Günduz benim kızda seninki gibi 2 saatte bir yarim saat. Ama o yarim saatte uykusunu alamıyor surekli miz miz oluyor geceleri acayip sık uyanmaya basladi nedeni bence gaz. Cunku ayaklarini kaldirip indiriyor sureklo sonra da uyandiriyor kendini. Eşim de gececi cok zor oluyor yalnızken. Evet cnm dikkat ediyorum bende bakalim duzelir umarim. Yeterki çaresi bulunsun yemem yani napalim... Sen neler yemiyorsun yada yiyorsun mu demeliyim? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…