• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba kizlar..benim kuzuda 18 agustos da 6 aylik olacak.ek gidaya baslamayi dusunuyorum.ama nasil ve ne verecem.bilemedim.dün ilk kez elma püresi verdim 1 cay kasigi kadar.sabah da az krem peynjr tattirdim.yumyrta verecekmiyim.vereceksem nasil vercem.sizler nasil başladiniz.bana anlatirmisiniz.

Merhaba kizlar..benim kuzuda 18 agustos da 6 aylik olacak.ek gidaya baslamayi dusunuyorum.ama nasil ve ne verecem.bilemedim.dün ilk kez elma püresi verdim 1 cay kasigi kadar.sabah da az krem peynjr tattirdim.yumyrta verecekmiyim.vereceksem nasil vercem.sizler nasil başladiniz.bana anlatirmisiniz.

Gece yine cok zordu :KK43: uykusuzluk beni bitirdi kolumu kaldırmaya halim yok :KK43: dün akşam kuru fasulye yemistim o mi yapti anlamadim o kadar da kimyonla hasladim yerken kimyon döktüm. Ne zaman bitecek bu gaz sorunu ya bizde geceleri hala devam ediyor. Dönmeye başlasa belki azalır
Canım senin kızın bi sıkıntısı olmasın calpol vermeyi denedin mi benm oğlan kaç gecedir yarım saate saate bir kalkıyor dün calpol verdim uyudu bugün de dişi baş vermiş diş ağrısı çekiyormuş yavrum. Senin kızın da vardır bir sıkıntısı senin yediğin bir şeyler mi dokunuyor acaba derin uykuya geçemiyor belli ki.

Ben de bi ara veriyordum tekrardan başlayım bari :KK43: bizimkinin gaz sıkıntısı ne zaman bitecek anlamadım :KK43: gece o ayakları geçip geçip bırakıyor kendini uyandırıyor sonra da uyumak istediği için ağlıyor memede almıyor :KK43: dün gece çok ağladı kucagimda zor uyuttum icini çeke çeke uyudu :KK43: gece uykusu cok zor gercekten zaten gec yatiyor 12 gibi sabah 8de ayakta nasil dayanıyor anlamiyorum
3 4 günde bir kaka yapıyor yazmıştın ya rahatsız oluyordur belki canım. İnşallah bir çsre bulunur uykusuzluk çok fena ama mutlaka bir sebebi vardır

:eek::eek::KK54:
2 ağustos doğumlu Bayadır yabancılıyor canım yeni yıldan önceydi yabancı biri gördü mü genelde korkuyor bakıp bakıp ağlıyor

Benimki de 11 Ağustos doğumlu herkese gidiyor hatta değişik insanlar görünce mutlu oluyor gülüyor kiskandigim bile oluyor bana naz yapıyor mizmizlaniyor

Canım senin kızın bi sıkıntısı olmasın calpol vermeyi denedin mi benm oğlan kaç gecedir yarım saate saate bir kalkıyor dün calpol verdim uyudu bugün de dişi baş vermiş diş ağrısı çekiyormuş yavrum. Senin kızın da vardır bir sıkıntısı senin yediğin bir şeyler mi dokunuyor acaba derin uykuya geçemiyor belli ki.

Aynen canim derin uykuya gecemiyor :( gündüz de hep yarim saat uyuyor. Yani calpolda versem ayni oluyor burada iyi bir doktor yokki götüreyim :( gotureyim gittigim doktora anlatiyorum biseyi yok diyor muayene sonrasi. Ben de anlamadim neden böyle yapiyor artik son zamanlarda gece kesintisiz uykumuz en fazla 1 saat sürüyor :(

Oyy canım :KK43: sabah 8 de uyudugunda kacta uyaniyor peki senin isin de zor ya :KK43:
Zor olmazmı Can'ım yaa :bicak: 8 de uyusa es kaza erken de uyusa (bu arada bizim etkenimiz gece 12 ve sonrası:halay:) 3-5 saat arayla acıkıp uyanıyo. İşte Dün gece 3.30 da uyuyup 7.30 da acıkıp uyandı. Hemen uykuya daldı. 11 gibi uyandı besledim. 1- 1 buçuk saat sonra tekrar uyudu. Akşam 4 E doğru uyandı. Sonrası sabaha karşı uyku :eek::oha::KK47: ben zombi gibi dolanıyorum etrafta :KK53:

Aynen canim derin uykuya gecemiyor :KK43: gündüz de hep yarim saat uyuyor. Yani calpolda versem ayni oluyor burada iyi bir doktor yokki götüreyim :KK43: gotureyim gittigim doktora anlatiyorum biseyi yok diyor muayene sonrasi. Ben de anlamadim neden böyle yapiyor artik son zamanlarda gece kesintisiz uykumuz en fazla 1 saat sürüyor :KK43:
Canım Burcu nun oğlu Alp in de öyleydi ya sonra süt alerjisi çıktı. Sen anne sütü ile besliyorsun süt ürünleri çikolata vs süt içeren şeyler tüketmeyip bi denesen mi yakında iyi dr yok dedin diye diyorum yoksa dr a git dicem. Yediklerine bi dikkat et bakalım belki değişir. Dilleri yok ki anlatsın derdini kuzular.

Benimki de 11 Ağustos doğumlu herkese gidiyor hatta değişik insanlar görünce mutlu oluyor gülüyor kiskandigim bile oluyor bana naz yapıyor mizmizlaniyor
Hepsinin huyu farklı canım bizim çok insan görmüyor ben ona bağlıyorum bu yabaniliğini. Eğer etrafınızda evinize sürekli gelen birileri varsa sıcak davranıyordur.

Benimkide 11agustos .benimkide bana karsi baya ilgisiz .yalnizken mutluyuz ama bi kac kisi gelsin sanki ben yokmusum gbi .4-5saatligine gidiyorum bazen donuyorum hic orali degil sipa:)

Öyle zamanlarda calpol veriliyor mu o sadece Ates için değilmi cnm

Ben şükredeyim halime, o nasıl bir tempo.
Allah kolaylık versin.
Gündüz uykusu nasıl, oynanmıyor mu uyku saatleriyle?
Ben oynayamadım, oynasam da hep kendi saatini bekledi.
Bizim tempomuz böyle işte. Uyku saatini ayarlamaya çabaladım ama yok gündüz uyutmadıkça daha da hırçınlaştı uyumamakta inat etti. Ben de bebeğime bıraktım. Uykusu be Zaman gelirse o Zaman uyuyo. Ne yapalım biraz böyle idare edicem

Benimkide 11agustos .benimkide bana karsi baya ilgisiz .yalnizken mutluyuz ama bi kac kisi gelsin sanki ben yokmusum gbi .4-5saatligine gidiyorum bazen donuyorum hic orali degil sipa:)
Suan tam da benim ihtiyac duydugum bebek tipi cnm seninki benim kiz da anca yaninda ben varsam baskasinin kucaginda duruyor odada benim olmadigimi anladigi an basiyor cigligi ve beni gormeyene kadar da susmuyor aksam annemin kucaginda oynuyordu ne guzel duruyorken sen de ben bi dus alayim anne dedim dusa girmemle cikmam bir oldu alel acele bütün islerim.
ogretmenim ben bu hafta okula baslicam ne halt edecem bilemiyorum artik bensizlige alisana kadar aglicak :(

Back