Kizimda kitabi pek okuyamiyorumÇook teşekkür ederim canım bu arada siz nasılsınız? Uykular ne alemde? :)
Bende sunu kullanuyorumAnacım o pahalıymış. Fsicher price ın var bitane. Güzel göÜküyo ona bakacağım bugün belki alıtım
Burda var gorseli, fil olan benimki http://www.444emarket.com/bravo-sas...ap-ayni-gun-kargo-asilabilir-oyuncak-pmu16365
Hediye gelmisti canimNerden aldın canım?
Denemeden bilemezsin sonuçta alerjik mi değil mi canım. Dr başla deyince eve gelip acele ve hevesle ile patates havuç püresi yapmıştım sevmedi sonra ertesi gün sevecek mi diye meraktan elma rendeledim sütümle karıştırdım onunda sevmedi. Sonra yoğurt verdim sevdi yoğurt pütürsüz ya başlangıç için iyi. Şimdi yavaş yavaş alıştı hepsine sebzeleri tek tek 3 er gün verdim ilk baştaki aceleciliğimden sonra. Pek meyve vermiyorum halen çok nadir. Kaşık maması veriyorum arada mesela şu an 80 cc fln sağdığım süt var dolapta kullanamadım değerlenmesi lazım hipp organik pirinç koycam içine karıştırcam vercem bir iki saat sonra. 20 gün fln oldu başlayalı bazı günler istemedi hiç ısrar etmedim şimdi ne versem löpür löpür götürüyoKızlar bu ek gidaya yogurtla mi baslamali yoksa sebzelerle mi ? Yogurttan tirsiyorum biraz da cunku kakamiz mukuslualerjimiz olabilir
Evet bende bunun gelmesinden korkuyordum,canım çok yükleme olmuş cocuğa,uzun bir zaman çocuktan temizlenmesi için diyet yap faydası olur inşallah. Mutlaka düzgün bir doktorda bul. Çünkü sizinkinin gün geçtikçe alerjen şiddeti artıyor. Allahım korusun.nymeria-burcu canım malesef biraz önceki kakada kanda gördüm. Pofff
Rabbim başka keder vermesin. Ben süt ve süt ürünleri ve yumurta yemeyi kestim bugünden itibaren ek gıda denemelerini de 6. Aya bırakıyorum. İnşallah sadece süt ve de yumurta alerjisi vardır. Başka şeylere alerjisi yoktur. Artık sütümü artırıp yetirmeye çalışcam. Rabbim yavrulara şifa versin. Hepsini korusun. Dua edin ağustos anneleri bize
Canım sevda 25 Temmuz doğumlu. Evet aynen öyle haşlayıp blendrrdan çekip öyle veriyorum. Haşladığım suyun hepsini koymuyorum içine öyle çok sıvı oluyo göz kararı ayarlıyorum biraZ daha muhallebi kıvamında yapıyorum. Elmayı da cam rendede rendeleyip öyle veriyorum. İnşallah sever canım senin kuzun da. Korkma hiç inşallah iştahlı bir bebek olurCanım sebzeleri hep aynı yöntemle mi veriyosun? Haşlayıp blenderda ezip yağ katıp öyle mi? Ağustosun kaçında doğmuştu sevda? Ek gıdadan korktum ama iki hafta kadar sonra patatesi deneyim diyorum
Burda uygundu fiyatı ama kargo dahil değil:) umarım 20 tl kargo parası çıkarmazlar başımaAynen canim böyle benimkide. 3 sayfa hışır hışır sayfalari. Ama ben e bebekten 29.90 aldim :)
Ben de o sebepten erkenden tattırmaya başlamıştım canım. Geç geçince yemiyor bebek diyorlar. İnşallah senin kız da iştahlı bir bebek olur verdiğini yer seni üzmeden :)Yok cnm niyetim cay kasiginin ucuyla tadina baktirmak o da 5.ay dolunca. Zaten doktor kontrolumuz var o zaman doktora da sorucam. Aslinda kilo alimi iyi pek gecesim de yok ama herkes sonra yemez gec diyor benimde kafam karisti
Kargo yola çıktı bile :)) Pazartesi elimizde olur. Güle güle kullansın kızlarımızBu cok uygunmus bende alim :)
Siİnkisi de çok güzelmiş canım benim :) aldık biz casper in söylediğini. Güle oynaya kullansınlar :)Bende sunu kullanuyorum
Hediye geldi, kizim cok seviyo
Zor durumlarda kurtarici oluyo
Arabada kizim genelde durmuyo, koltuga bunu asiyom, duruyo, bazend gidecegim yere az kala agliyo, onun yuzunden bir ara yolu bile kaybetmistim
Neyse, fotoyu ekliyim ben, markasi sassy
Sicaktan aynisi benim kizimdada oluyor.sicak olunca .sonra geciyor.Eki Görüntüle 1941706 Günaydın herkese benim minigin alnı sakaklari zaman zaman böyle minik sivilcemsi şeylerle kizariyor aile hekimi olabilir dedi başka bir doktor alerjiden bahsetti ama alerjik egzama daha farklı değil mı böyle koyu pembe genelde yanaklarda olmaz mı ki öyle dedi diye diyet de yaptım bi ara değişen bir şey olmadı bir gidiyor bi geliyor bazen sıcağa bağlıyorum bilemedim ki
Burda uygundu fiyatı ama kargo dahil değil:) umarım 20 tl kargo parası çıkarmazlar başımaaldım bugün, kargoya verilmiş bile heyecanla bekliyoruz :)
Yok anam burda kargo 4 günden önce gelmiyo. Bir de hafta sonu gşrdi araya pazartesi gelmesini ümid ediyorum ama salı da olabilirYok canim ben baktim kargo tum turkiyeye 3.6tl diyordu :) bende aldim kargoya verildi. Once sana gelir sonra bana :)
Hayirluolsun:)Siİnkisi de çok güzelmiş canım benim :) aldık biz casper in söylediğini. Güle oynaya kullansınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?