- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.801
Merhaba kizlar herkes iyidir insallah. Ben beslenme alialışkanlığını degistirenlerdenim. Sabah kahvaltisinda mutlaka ceviz ve kuru incir yiyorum yumutla ve peyniri saymıyorum :) aralarda fındık badem aksamlari mutlaka süt içiyorum lakin zor geliyor bazen ama insan bebeğini dusununce herseyi yapıyor. Benim gibi aliskanligini değiştiren annecikler var mı?
Benim midem bulanmiyodu ama devamli siskinlik ve yanma vardı. Drum bana premesis diye bir ilaç verdi tamamen bitkisel ve vitamin takviyeli cok şükür iki gundur gayet iyiyim.dr unuza danisip kullanabilirsiniz
Dikkat et canim kendine, bal ihlamur filan ic. Kizin nasil oldu? Beninki hala oksuruyor burada ilac ta vermiyorlar vicks sur dediler:)bende 2 gündür leylaa gibiyim hamileliktenmi , üşüttümmü anlayamadım , :)
Canim bilmiyorumki buradaki makineler farkli olabilir mi? Ben 5+6 da gittim bebegi bile gordum iceride, minicik kalp pitir pitir atiyordu:) insallah gorursun hadi hayirlisi:)Gozun qydin canim.Aramizda bir gun varmis.Ben de gitsem gorur muyum ki kalp atisini.Dr.bana bu haftada degil sonraki hafta gel dedi.ama ben dayanamayip onumuzdeki cuma gunu gidicem.Cunku progestan da bitmis olacak ozamana.
Ozlenencim vallahi hicbir belirti yok boyle devam eder insallah:) memnunum halimden. Sadece istahim kapali biraz ama oda acilacak sonra nasilsa :) sen nasilsin bulantin filan var mi?inşallah cnm hayırlısı :) varmı herhangi bir belirti değişiklik :)
4+5te gormustuk keseyi 6mm.di ama icinde baska bisey gorunmuyo sadece simsiyah kese. Daha ne bebegi gorduk ne de kalp atisini. Sali gunu 6+5 olucak ve doktor randevum var. Gelismeleri bildiririm.sen keseyi ne zaman gördün canım kese fotoğrafında yolk sac kesesi gözüküyor mu?
O kadar merak ediyorum ki aslinda :) ama hiiiiccc hissedemiyorum henuz. Keske gorsem ruyamda. Tabiki de farketmez ama merak ediyo insan :)Ben ogluma hamileyken hep kiz hissetmistim ama ruyamda oglum gibib beyaz tenli tombis bir erkek bebegi emzirip yatirdigimi gormustum.Bunda daha hic ruya gormedim.Kendim de pek inanamiyorum henuz sanirim :)
kızımın öksürüğü ilaçlara ragmen devam ediyorDikkat et canim kendine, bal ihlamur filan ic. Kizin nasil oldu? Beninki hala oksuruyor burada ilac ta vermiyorlar vicks sur dediler:)
bende de aman aman bir belirti yok , seninde dediğin gibi bazen hamile olduğumu unutuyorum :) birine hamileyim derken yalan söylüyor gibi hissediyorum niyeyse :) 2 gündür tuhaflık var ama iştahımı etkileyecek bir durum olmadı :) canım mandalina istiyor ekşi ekşi :)Ozlenencim vallahi hicbir belirti yok boyle devam eder insallah:) memnunum halimden. Sadece istahim kapali biraz ama oda acilacak sonra nasilsa :) sen nasilsin bulantin filan var mi?
canım ben de mandalina daha çok portakal yiyorum akşamları canım bi onları istiyo iştahla başka bişey yediğim pek yok..bende de aman aman bir belirti yok , seninde dediğin gibi bazen hamile olduğumu unutuyorum :) birine hamileyim derken yalan söylüyor gibi hissediyorum niyeyse :) 2 gündür tuhaflık var ama iştahımı etkileyecek bir durum olmadı :) canım mandalina istiyor ekşi ekşi :)
çok sevindim canım pıt pıt ları duymana.Ben çarş. gidicem çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyo gerçekten.Darısı başımıza inşallah...Canim bilmiyorumki buradaki makineler farkli olabilir mi? Ben 5+6 da gittim bebegi bile gordum iceride, minicik kalp pitir pitir atiyordu:) insallah gorursun hadi hayirlisi:)
Normal canim oyle olmasi. Cantanda cubuk kraker filan tasi at agzina hemen iyi gelirKese görmeye gittiğimde dr bana dedi ki sağ taraftan yumurtlamışsın.Sağ taraftan yumurtlamalar genelde kız olur dedi ben de nedense kız gibi hissediyorum etkilendim heralde dr.un bu yorumundan.Benim bu ara hiç tatlı yiyesim yok kızlar yemek yiyorum şükür ama tatlıyı çok severdim normalde şimdi pek cnm istemiyo.Bir de ikidir bana şey oluyo acıktığımda elime ayağıma titreme geliyo çok fena oluyorum .Neden olabilir bu? Kayınvalidemin şeker ölçüm cihazıyla şekere baktım açlık 77 çıktı normal gibi acaba tansiyom fln mı düşüyo ki?size de oluyo mu böyle?
Sagol canim darisi basina:)çok sevindim canım pıt pıt ları duymana.Ben çarş. gidicem çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyo gerçekten.Darısı başımıza inşallah...
Ben de sagdan yumurtlayinca hamile kaldim. Soldaki tupum alinmisti zaten baska sansim yok :) bu tez bende ise yaricak mi bakalim. Bu mantiga gore benim sadece kizim olucak :)Kese görmeye gittiğimde dr bana dedi ki sağ taraftan yumurtlamışsın.Sağ taraftan yumurtlamalar genelde kız olur dedi ben de nedense kız gibi hissediyorum etkilendim heralde dr.un bu yorumundan.Benim bu ara hiç tatlı yiyesim yok kızlar yemek yiyorum şükür ama tatlıyı çok severdim normalde şimdi pek cnm istemiyo.Bir de ikidir bana şey oluyo acıktığımda elime ayağıma titreme geliyo çok fena oluyorum .Neden olabilir bu? Kayınvalidemin şeker ölçüm cihazıyla şekere baktım açlık 77 çıktı normal gibi acaba tansiyom fln mı düşüyo ki?size de oluyo mu böyle?
4+5te gormustuk keseyi 6mm.di ama icinde baska bisey gorunmuyo sadece simsiyah kese. Daha ne bebegi gorduk ne de kalp atisini. Sali gunu 6+5 olucak ve doktor randevum var. Gelismeleri bildiririm.
%100 geçerli bi tez olduğunu sanmıyorum.Ben daha önce sağ tüpten dış gebelik geçirdim bu kez soldan yumurtladığımı sanıyodum dr. sağ deyince AAA ben sağdan çok korkuyodum tekrar dış gebelik riskim var aynı tüpten diye iyi ki farkında olmamışım dedim.Dr yok dış gebelik değil korkacağın tek bişey var o da sağdan yumurtlamalar genelde kız olur dedi Yani mizahi yaptı biraz beni rahatlatmak için.Ben de bu benim için korkulacak bişey değil dedim :)Ben de sagdan yumurtlayinca hamile kaldim. Soldaki tupum alinmisti zaten baska sansim yok :) bu tez bende ise yaricak mi bakalim. Bu mantiga gore benim sadece kizim olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?