- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.821
Hayirli olsun canim . Seninle gunlerimiz ayni ve tesadufen kalp atisinida ayni gun duymusuz :)) insallah bi sorun cikmaz hayirlisiyla kucagimiza da alirizArkadaslar merhaba, bende insallah hersey yolunda giderse Temmuz annesi olacagim:) 20 aylik bir cimcime kizim var , kardes gelecek kizima:) dun doktora gittik ilk defa kese, bebek, kalp atisi hepsini gorduk. Tam olarak gunu haftasiyla uyumlu cikti cok sevindim. Kizimda surekli bastan beri hep birseyler riskli gidiyordu o yuzden hersey yolunda gidince nasil sevindim bilemezsiniz:) ben yurtdisinda yasiyorum burada kalp atisini dinletmiyotlar ama o kucucuk kalbin pitpit atisini gormek ne guzeldi.su an icin hicbir sikayetim yok. Toplamda 4. Hamileligim oluyor ,hicbirinde mide bulanmasi, as ermesi vs yasamadim. Hatta kizim ikiz olacakti nerdeyse teke distu bhcg degerlerim tavan ustuydu ona ragmen bulantim hic olmamisti.Belirti yasamayan arkadaslar korkmasin herkeste farkli etki yapiyor hamilelik. Yolculuk soranlar olmus, hic korkmayin. Ben ucakta 13 saatlik Cin yolculugu da dahil olmak uzere 6. Ayima kadar uctum is seyahatleri nedeniyle doktorumun onayiyla. Bol bol su icin ve saat basi bir yuruyun. Tsh'im 3 cikti benimde. En dusuk dozdan gunde bir kez hap aliyorum. Birde hamile vitamini. Benden haberler bu kadar:) umarim herkes saglikla bebeginin kalp atisini duyar. Isteyen herkes saglikla bebegine kavusur:) herkese saglikli hamilelikler
Canim ayni durumdayiz seninle benimde bikacgundur basladi midem fena bulaniyor ama cok sukur yemek zorda olsa yiyebiliyorum insallah daha beter olmayiz..Benim bulantilarim basladi bu sabahbikac gune daha da artar herhalde.cok fena olmsam bari
Canim ayniyim valla. Sut ve sut urunlerine takmis durumdayim valla. Hic bu kadar peynir tuketmemistim :) sasiriyorum kendime. Midem bulanmiyo ama hep kotu durumda.Ben de canım hiç bişe aşermiyo, akşamları artan mide bulantısı..kusunca rahatlıyorum biraz..meyve tatlı aklıma gelmiyo, yaşamak için yiyorum resmen.süt ürünleri tüketebiliyorum. Peynirli gözleme peynirli tost falan yiyebiliyorum. Sebze yemeği canım cekmiyor. Köfte yiyebiliyorum.
Bende de oluyo bazen mide yanması,ekşimesi şu aralar açken daha çok bulanıyo midem yedikten sonra da ağzımda köüt bi tat hep,yorgunluk halsizlik hep var ama hiçbi iş yapmıyorum zaten öğrenndiğimden beri kendimi yorumak istemiyorumKızlar hamilelikte midesi yanan var mı benim bir kaç gündür midem çok yanıyor yemek yiyincede midem bulanıyor çok halsizimm
Ayyy allah korusun yasayan bilir. Gerci ben ameliyat oldum bidaha soldan hamile kalma ihtimalim yoktu. Bakalim ikimiz de sagdan olmusuz ikimizin de kizi mi olucak :) burdan bildiririz artik :)%100 geçerli bi tez olduğunu sanmıyorum.Ben daha önce sağ tüpten dış gebelik geçirdim bu kez soldan yumurtladığımı sanıyodum dr. sağ deyince AAA ben sağdan çok korkuyodum tekrar dış gebelik riskim var aynı tüpten diye iyi ki farkında olmamışım dedim.Dr yok dış gebelik değil korkacağın tek bişey var o da sağdan yumurtlamalar genelde kız olur dedi Yani mizahi yaptı biraz beni rahatlatmak için.Ben de bu benim için korkulacak bişey değil dedim :)
Bende de oluyo bazen mide yanması,ekşimesi şu aralar açken daha çok bulanıyo midem yedikten sonra da ağzımda köüt bi tat hep,yorgunluk halsizlik hep var ama hiçbi iş yapmıyorum zaten öğrenndiğimden beri kendimi yorumak istemiyorum
aynen cnm bu belirtilerin hepsi iyiye işaret inşallah bak ne güzel.içini ferah tut senbenim midem çok aşırı yanıyor canım belkide açlıktandır yemek yiyorum bu seferde midem bulanmaya başlıyor bütün gün uyuyabilirim. şikayet gibi oldu ama aslında memnunum hani benim kesede bebek gözükmedi ya bu kadar belirti olmasa bebekte olmazdı demekki küçük olduğu için gözükmüyor diyerek kendimi teselli ediyorum :)
Canim sen ne zaman gittin en son ? Yani bebegin gorulmesi gereken zaman mi gorunmedi? Cunku ayni seninle benim. Ben de gormedim daha ama ben 10 gun once gittim en son. Bosuna uzme kendini diye soruyorum.benim midem çok aşırı yanıyor canım belkide açlıktandır yemek yiyorum bu seferde midem bulanmaya başlıyor bütün gün uyuyabilirim. şikayet gibi oldu ama aslında memnunum hani benim kesede bebek gözükmedi ya bu kadar belirti olmasa bebekte olmazdı demekki küçük olduğu için gözükmüyor diyerek kendimi teselli ediyorum :)
Insallah:) seninde hayirli olsun canim!Hayirli olsun canim . Seninle gunlerimiz ayni ve tesadufen kalp atisinida ayni gun duymusuz :)) insallah bi sorun cikmaz hayirlisiyla kucagimiza da aliriz
Canim bana doktorum folio diye bir folik asit ilaci verdi. İcinde folik asit iyot ve b12 vitamini var doktorum en iyisinin bu oldugunu soyledi fakat ucretli ve cok bulunmuyor dedi. İlk kutuyu sehir disindan getirttik fakat artik eczanelerde bulunuyor. Bi doktoruna danisip buna basla istersen bana hic yan etkisi olmadi isallh sanada iyi gelirKizlar folbiol kullaniyorum ama cok fena mide bulantisiyapiyor. Sizin kullandiginiz folik asitlerin size yan etkisi oluyor mu? Bugune kadar aserme sebebiyle midem bulaniyor saniyordum, bugun icmeyerek denedim. Bulanti %80 oraninda azaldi. Yine de yatarken icecegim bebegim icin ama korkuyorum bu sefer de uyutmaz diye.
Bende hamile olmadan once hep erkek hissediyordum hatta ruyamda erkek bebek cok defa gordum.ama dunku ultrasondan sonra yogun bir kız hissi geldi.☺ bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.kismetse ilk bebegimiz olacak o yuzden cokta ustune dusmuyoruz.sonucta bize ikiside lazim
bence..Kizlar folbiol kullaniyorum ama cok fena mide bulantisiyapiyor. Sizin kullandiginiz folik asitlerin size yan etkisi oluyor mu? Bugune kadar aserme sebebiyle midem bulaniyor saniyordum, bugun icmeyerek denedim. Bulanti %80 oraninda azaldi. Yine de yatarken icecegim bebegim icin ama korkuyorum bu sefer de uyutmaz diye.
Bir oglum oldugu icin dogal olarak kiz bebek istiyorum.Tabi once sagliklisini versin allah.Ama icimden de erkek geciyor.Esim kiz diyor.Tum çin takvimi rus takvimine gore de erkek.Onlara da inanmiyorum aslinda.Bir arkadasimin ikisine gore de kizdi erkek oldu.Hayirlisi olsun artik.Zaten gordumki ne olursa olsun canimizdan cok sevecegiz..Allah herkese yasatsin bu duyguyu
Canim bana doktorum folio diye bir folik asit ilaci verdi. İcinde folik asit iyot ve b12 vitamini var doktorum en iyisinin bu oldugunu soyledi fakat ucretli ve cok bulunmuyor dedi. İlk kutuyu sehir disindan getirttik fakat artik eczanelerde bulunuyor. Bi doktoruna danisip buna basla istersen bana hic yan etkisi olmadi isallh sanada iyi gelir
Canim bana doktorum folio diye bir folik asit ilaci verdi. İcinde folik asit iyot ve b12 vitamini var doktorum en iyisinin bu oldugunu soyledi fakat ucretli ve cok bulunmuyor dedi. İlk kutuyu sehir disindan getirttik fakat artik eczanelerde bulunuyor. Bi doktoruna danisip buna basla istersen bana hic yan etkisi olmadi isallh sanada iyi gelir
Gunaydinnn sevgili hamisler....bugun nasilsiniz ya bayanlar utanarak soruyorum ama benim buyuk bir sikintim ve endisem var hamile kaldigimdan bu yana inanilmaz gaz oluyor bende ne yersem yiyeyim esimle ayri yatiyorum bu yuzden bi kac gundur utancimdan .... bebegimde gazli bir bebek olursa diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim ...yediklerimde herzamanki yedigim seyler onceden boyle degildi ya[/QUO Hic utanma arkadasim birr cok kiside hamileligin basinda boyle oluyor . ben gecen hafta oyleydim . bu hafta baya azaldi. dogacak bebegin gazinin bununla hic bir ilgisinin olacagini sanmiyorum
bende de iki gündür var gaz. daha önce -eğer çok üşütmediysem- hiç yaşamadığım bir şey. demek normalmiş. yeni öğreniyorum ben de :)
yuh yani 3500 ede kucuk diyorlarsa artik... fil yavrusu degil insan yavrusu bu daha ne olsun.amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştı
benim diğer iki hamileliğimde cin takvimine uymuştu , kızım ve oğlum :) bundada kız çıktı , :)Benim çin takvimine göre erkek diyo ,dr kız diyo bakalım hangisi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?