2015 Temmuz Anneleri

Hayirli olsun canim . Seninle gunlerimiz ayni ve tesadufen kalp atisinida ayni gun duymusuz :)) insallah bi sorun cikmaz hayirlisiyla kucagimiza da aliriz

Kızlar hamilelikte midesi yanan var mı benim bir kaç gündür midem çok yanıyor yemek yiyincede midem bulanıyor çok halsizimm

Canim
Canim ayniyim valla. Sut ve sut urunlerine takmis durumdayim valla. Hic bu kadar peynir tuketmemistim :) sasiriyorum kendime. Midem bulanmiyo ama hep kotu durumda.

Kızlar hamilelikte midesi yanan var mı benim bir kaç gündür midem çok yanıyor yemek yiyincede midem bulanıyor çok halsizimm
Bende de oluyo bazen mide yanması,ekşimesi şu aralar açken daha çok bulanıyo midem yedikten sonra da ağzımda köüt bi tat hep,yorgunluk halsizlik hep var ama hiçbi iş yapmıyorum zaten öğrenndiğimden beri kendimi yorumak istemiyorum

Ayyy allah korusun yasayan bilir. Gerci ben ameliyat oldum bidaha soldan hamile kalma ihtimalim yoktu. Bakalim ikimiz de sagdan olmusuz ikimizin de kizi mi olucak :) burdan bildiririz artik :)

benim midem çok aşırı yanıyor canım belkide açlıktandır yemek yiyorum bu seferde midem bulanmaya başlıyor bütün gün uyuyabilirim. şikayet gibi oldu ama aslında memnunum hani benim kesede bebek gözükmedi ya bu kadar belirti olmasa bebekte olmazdı demekki küçük olduğu için gözükmüyor diyerek kendimi teselli ediyorum :)

aynen cnm bu belirtilerin hepsi iyiye işaret inşallah bak ne güzel.içini ferah tut sen

Canim sen ne zaman gittin en son ? Yani bebegin gorulmesi gereken zaman mi gorunmedi? Cunku ayni seninle benim. Ben de gormedim daha ama ben 10 gun once gittim en son. Bosuna uzme kendini diye soruyorum.

Canim bana doktorum folio diye bir folik asit ilaci verdi. İcinde folik asit iyot ve b12 vitamini var doktorum en iyisinin bu oldugunu soyledi fakat ucretli ve cok bulunmuyor dedi. İlk kutuyu sehir disindan getirttik fakat artik eczanelerde bulunuyor. Bi doktoruna danisip buna basla istersen bana hic yan etkisi olmadi isallh sanada iyi gelir

cnm bende ilk hamileliğimde kız istememe rağmen içime erkek doğuyordu rüyamda da erkek görmüştüm ve oğlum oldu..içine doğan çıkar bence..Rabbim sağlıklı yavrular versin hepimize inş..bu kez kız hissediyorum geçen gün gördüğüm rüyanın yorumunda da kız bebek çıktı ya bakalım hayırlısı...

bence..

cnm bnde folbiol kullanıyorum hemşire komşum verdi daha dr a da gitmedim bu hafta yada öbür hafta kalp atışı duyulsun istiyorum. Bnmde mide bulantım çok ama ilaçtan öncede vardı. Hatta test yapmadan başlamıştı..koku hassasiyeti ve bulantı..bnce ilaçtan da olabilir, bünyenden de..iki gündür akşam bulantım yok ilaç aldığım halde..sen bi kaç gün daha gözlemle kendini öyle karar ver istersen..

bnde aynı senn gbiyim cnm bi oğlum var kız istiyorum çin takvimi erkek diyo ama..Allah aratmasın acılarını göstermesinde önemli değil gerisi...

insallah ama ben de daha dr a gitmedim kese gorunmez diye. belki baska ilac verir. hafta ici gidicem bakalim tabii o zaman kadar cildirmazsam. bu bulanti ve istahsizlik cok kotu. ilaci icmedigim halde yine de sersem gibiyim. zorla biseyler yiyorum. su icemiyorum. yemek yapmak iskence..

insallah ama ben de daha dr a gitmedim kese gorunmez diye. belki baska ilac verir. hafta ici gidicem bakalim tabii o zaman kadar cildirmazsam. bu bulanti ve istahsizlik cok kotu. ilaci icmedigim halde yine de sersem gibiyim. zorla biseyler yiyorum. su icemiyorum. yemek yapmak iskence..
[/QUOTE]

bence..

cnm bnde folbiol kullanıyorum hemşire komşum verdi daha dr a da gitmedim bu hafta yada öbür hafta kalp atışı duyulsun istiyorum. Bnmde mide bulantım çok ama ilaçtan öncede vardı. Hatta test yapmadan başlamıştı..koku hassasiyeti ve bulantı..bnce ilaçtan da olabilir, bünyenden de..iki gündür akşam bulantım yok ilaç aldığım halde..sen bi kaç gün daha gözlemle kendini öyle karar ver istersen..

bunyeden de oluyo sanirim biraz ama ilaci icince işkence oluyo. bakalm bi dr a gideyim ne diyecek. kokuya hassasiyet zaten asiri durumda.. of off. gel temmuz gel:/

Son düzenleme:
hic u

amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştı
yuh yani 3500 ede kucuk diyorlarsa artik... fil yavrusu degil insan yavrusu bu daha ne olsun.

iyi akşamlar kızlar ben gebelik takvimi yapmadım bugün 5+3 teyim. biraz bakıp okudumda benden bi kaç gün önde arkadaşlar var mide bulantıları yaşan ne zaman başladı bulantınız daha geçbaşlayan varmı ? bende henüz bulantı yok bazen baş dönmesi oluyor sanırım tansiyonum düşüyor onun dışında şükür bir şikayetim yok. ama bu bulantılardan korkuyorum ve çok merak ediyorum benim henüz yok acaba ilerleyen günlerde başlayabilir mi yada olacaksa şimdiye başlamalımıydı ? çok tuhaf bir soru oldu mazur görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…