Arkadaslar merhaba, bende insallah hersey yolunda giderse Temmuz annesi olacagim:) 20 aylik bir cimcime kizim var , kardes gelecek kizima:) dun doktora gittik ilk defa kese, bebek, kalp atisi hepsini gorduk. Tam olarak gunu haftasiyla uyumlu cikti cok sevindim. Kizimda surekli bastan beri hep birseyler riskli gidiyordu o yuzden hersey yolunda gidince nasil sevindim bilemezsiniz:) ben yurtdisinda yasiyorum burada kalp atisini dinletmiyotlar ama o kucucuk kalbin pitpit atisini gormek ne guzeldi.su an icin hicbir sikayetim yok. Toplamda 4. Hamileligim oluyor ,hicbirinde mide bulanmasi, as ermesi vs yasamadim. Hatta kizim ikiz olacakti nerdeyse teke distu bhcg degerlerim tavan ustuydu ona ragmen bulantim hic olmamisti.Belirti yasamayan arkadaslar korkmasin herkeste farkli etki yapiyor hamilelik. Yolculuk soranlar olmus, hic korkmayin. Ben ucakta 13 saatlik Cin yolculugu da dahil olmak uzere 6. Ayima kadar uctum is seyahatleri nedeniyle doktorumun onayiyla. Bol bol su icin ve saat basi bir yuruyun. Tsh'im 3 cikti benimde. En dusuk dozdan gunde bir kez hap aliyorum. Birde hamile vitamini. Benden haberler bu kadar:) umarim herkes saglikla bebeginin kalp atisini duyar. Isteyen herkes saglikla bebegine kavusur:) herkese saglikli hamilelikler