• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Arkadaslar merhaba, bende insallah hersey yolunda giderse Temmuz annesi olacagim:) 20 aylik bir cimcime kizim var , kardes gelecek kizima:) dun doktora gittik ilk defa kese, bebek, kalp atisi hepsini gorduk. Tam olarak gunu haftasiyla uyumlu cikti cok sevindim. Kizimda surekli bastan beri hep birseyler riskli gidiyordu o yuzden hersey yolunda gidince nasil sevindim bilemezsiniz:) ben yurtdisinda yasiyorum burada kalp atisini dinletmiyotlar ama o kucucuk kalbin pitpit atisini gormek ne guzeldi.su an icin hicbir sikayetim yok. Toplamda 4. Hamileligim oluyor ,hicbirinde mide bulanmasi, as ermesi vs yasamadim. Hatta kizim ikiz olacakti nerdeyse teke distu bhcg degerlerim tavan ustuydu ona ragmen bulantim hic olmamisti.Belirti yasamayan arkadaslar korkmasin herkeste farkli etki yapiyor hamilelik. Yolculuk soranlar olmus, hic korkmayin. Ben ucakta 13 saatlik Cin yolculugu da dahil olmak uzere 6. Ayima kadar uctum is seyahatleri nedeniyle doktorumun onayiyla. Bol bol su icin ve saat basi bir yuruyun. Tsh'im 3 cikti benimde. En dusuk dozdan gunde bir kez hap aliyorum. Birde hamile vitamini. Benden haberler bu kadar:) umarim herkes saglikla bebeginin kalp atisini duyar. Isteyen herkes saglikla bebegine kavusur:) herkese saglikli hamilelikler
Hayirli olsun canim . Seninle gunlerimiz ayni ve tesadufen kalp atisinida ayni gun duymusuz :)) insallah bi sorun cikmaz hayirlisiyla kucagimiza da aliriz

Kızlar hamilelikte midesi yanan var mı benim bir kaç gündür midem çok yanıyor yemek yiyincede midem bulanıyor çok halsizimm :(

Canim
Ben de canım hiç bişe aşermiyo, akşamları artan mide bulantısı..kusunca rahatlıyorum biraz..meyve tatlı aklıma gelmiyo, yaşamak için yiyorum resmen.süt ürünleri tüketebiliyorum. Peynirli gözleme peynirli tost falan yiyebiliyorum. Sebze yemeği canım cekmiyor. Köfte yiyebiliyorum.
Canim ayniyim valla. Sut ve sut urunlerine takmis durumdayim valla. Hic bu kadar peynir tuketmemistim :) sasiriyorum kendime. Midem bulanmiyo ama hep kotu durumda.

Kızlar hamilelikte midesi yanan var mı benim bir kaç gündür midem çok yanıyor yemek yiyincede midem bulanıyor çok halsizimm :KK43:
Bende de oluyo bazen mide yanması,ekşimesi şu aralar açken daha çok bulanıyo midem yedikten sonra da ağzımda köüt bi tat hep,yorgunluk halsizlik hep var ama hiçbi iş yapmıyorum zaten öğrenndiğimden beri kendimi yorumak istemiyorum

%100 geçerli bi tez olduğunu sanmıyorum.Ben daha önce sağ tüpten dış gebelik geçirdim bu kez soldan yumurtladığımı sanıyodum dr. sağ deyince AAA ben sağdan çok korkuyodum tekrar dış gebelik riskim var aynı tüpten diye iyi ki farkında olmamışım dedim.Dr yok dış gebelik değil korkacağın tek bişey var o da sağdan yumurtlamalar genelde kız olur dedi Yani mizahi yaptı biraz beni rahatlatmak için.Ben de bu benim için korkulacak bişey değil dedim :)
Ayyy allah korusun yasayan bilir. Gerci ben ameliyat oldum bidaha soldan hamile kalma ihtimalim yoktu. Bakalim ikimiz de sagdan olmusuz ikimizin de kizi mi olucak :) burdan bildiririz artik :)

Bende de oluyo bazen mide yanması,ekşimesi şu aralar açken daha çok bulanıyo midem yedikten sonra da ağzımda köüt bi tat hep,yorgunluk halsizlik hep var ama hiçbi iş yapmıyorum zaten öğrenndiğimden beri kendimi yorumak istemiyorum

benim midem çok aşırı yanıyor canım belkide açlıktandır yemek yiyorum bu seferde midem bulanmaya başlıyor bütün gün uyuyabilirim. şikayet gibi oldu ama aslında memnunum hani benim kesede bebek gözükmedi ya bu kadar belirti olmasa bebekte olmazdı demekki küçük olduğu için gözükmüyor diyerek kendimi teselli ediyorum :)

benim midem çok aşırı yanıyor canım belkide açlıktandır yemek yiyorum bu seferde midem bulanmaya başlıyor bütün gün uyuyabilirim. şikayet gibi oldu ama aslında memnunum hani benim kesede bebek gözükmedi ya bu kadar belirti olmasa bebekte olmazdı demekki küçük olduğu için gözükmüyor diyerek kendimi teselli ediyorum :)
aynen cnm bu belirtilerin hepsi iyiye işaret inşallah bak ne güzel.içini ferah tut sen;)

Canim sen ne zaman gittin en son ? Yani bebegin gorulmesi gereken zaman mi gorunmedi? Cunku ayni seninle benim. Ben de gormedim daha ama ben 10 gun once gittim en son. Bosuna uzme kendini diye soruyorum.

Kizlar folbiol kullaniyorum ama cok fena mide bulantisiyapiyor. Sizin kullandiginiz folik asitlerin size yan etkisi oluyor mu? Bugune kadar aserme sebebiyle midem bulaniyor saniyordum, bugun icmeyerek denedim. Bulanti %80 oraninda azaldi. Yine de yatarken icecegim bebegim icin ama korkuyorum bu sefer de uyutmaz diye.
Canim bana doktorum folio diye bir folik asit ilaci verdi. İcinde folik asit iyot ve b12 vitamini var doktorum en iyisinin bu oldugunu soyledi fakat ucretli ve cok bulunmuyor dedi. İlk kutuyu sehir disindan getirttik fakat artik eczanelerde bulunuyor. Bi doktoruna danisip buna basla istersen bana hic yan etkisi olmadi isallh sanada iyi gelir

Bende hamile olmadan once hep erkek hissediyordum hatta ruyamda erkek bebek cok defa gordum.ama dunku ultrasondan sonra yogun bir kız hissi geldi.☺ bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.kismetse ilk bebegimiz olacak o yuzden cokta ustune dusmuyoruz.sonucta bize ikiside lazim :D

cnm bende ilk hamileliğimde kız istememe rağmen içime erkek doğuyordu rüyamda da erkek görmüştüm ve oğlum oldu..içine doğan çıkar bence..Rabbim sağlıklı yavrular versin hepimize inş..bu kez kız hissediyorum:KK68: geçen gün gördüğüm rüyanın yorumunda da kız bebek çıktı ya bakalım hayırlısı...

Kizlar folbiol kullaniyorum ama cok fena mide bulantisiyapiyor. Sizin kullandiginiz folik asitlerin size yan etkisi oluyor mu? Bugune kadar aserme sebebiyle midem bulaniyor saniyordum, bugun icmeyerek denedim. Bulanti %80 oraninda azaldi. Yine de yatarken icecegim bebegim icin ama korkuyorum bu sefer de uyutmaz diye.
bence..

cnm bnde folbiol kullanıyorum:anneadayı: hemşire komşum verdi daha dr a da gitmedim bu hafta yada öbür hafta kalp atışı duyulsun istiyorum. Bnmde mide bulantım çok ama ilaçtan öncede vardı. Hatta test yapmadan başlamıştı..koku hassasiyeti ve bulantı..bnce ilaçtan da olabilir, bünyenden de..iki gündür akşam bulantım yok ilaç aldığım halde..sen bi kaç gün daha gözlemle kendini öyle karar ver istersen..

Bir oglum oldugu icin dogal olarak kiz bebek istiyorum.Tabi once sagliklisini versin allah.Ama icimden de erkek geciyor.Esim kiz diyor.Tum çin takvimi rus takvimine gore de erkek.Onlara da inanmiyorum aslinda.Bir arkadasimin ikisine gore de kizdi erkek oldu.Hayirlisi olsun artik.Zaten gordumki ne olursa olsun canimizdan cok sevecegiz..Allah herkese yasatsin bu duyguyu

bnde aynı senn gbiyim cnm bi oğlum var kız istiyorum:KK68: çin takvimi erkek diyo ama:KK43:..Allah aratmasın acılarını göstermesinde önemli değil gerisi...

Canim bana doktorum folio diye bir folik asit ilaci verdi. İcinde folik asit iyot ve b12 vitamini var doktorum en iyisinin bu oldugunu soyledi fakat ucretli ve cok bulunmuyor dedi. İlk kutuyu sehir disindan getirttik fakat artik eczanelerde bulunuyor. Bi doktoruna danisip buna basla istersen bana hic yan etkisi olmadi isallh sanada iyi gelir

insallah ama ben de daha dr a gitmedim kese gorunmez diye. belki baska ilac verir. hafta ici gidicem bakalim tabii o zaman kadar cildirmazsam. bu bulanti ve istahsizlik cok kotu. ilaci icmedigim halde yine de sersem gibiyim. zorla biseyler yiyorum. su icemiyorum. yemek yapmak iskence..

insallah ama ben de daha dr a gitmedim kese gorunmez diye. belki baska ilac verir. hafta ici gidicem bakalim tabii o zaman kadar cildirmazsam. bu bulanti ve istahsizlik cok kotu. ilaci icmedigim halde yine de sersem gibiyim. zorla biseyler yiyorum. su icemiyorum. yemek yapmak iskence..
[/QUOTE]

bence..

cnm bnde folbiol kullanıyorum:anneadayı: hemşire komşum verdi daha dr a da gitmedim bu hafta yada öbür hafta kalp atışı duyulsun istiyorum. Bnmde mide bulantım çok ama ilaçtan öncede vardı. Hatta test yapmadan başlamıştı..koku hassasiyeti ve bulantı..bnce ilaçtan da olabilir, bünyenden de..iki gündür akşam bulantım yok ilaç aldığım halde..sen bi kaç gün daha gözlemle kendini öyle karar ver istersen..

bunyeden de oluyo sanirim biraz ama ilaci icince işkence oluyo. bakalm bi dr a gideyim ne diyecek. kokuya hassasiyet zaten asiri durumda.. of off. gel temmuz gel:/

Son düzenleme:
hic u
Gunaydinnn sevgili hamisler....bugun nasilsiniz ya bayanlar utanarak soruyorum ama benim buyuk bir sikintim ve endisem var hamile kaldigimdan bu yana inanilmaz gaz oluyor bende ne yersem yiyeyim esimle ayri yatiyorum bu yuzden bi kac gundur utancimdan .... bebegimde gazli bir bebek olursa diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim ...yediklerimde herzamanki yedigim seyler onceden boyle degildi ya[/QUO Hic utanma arkadasim birr cok kiside hamileligin basinda boyle oluyor . ben gecen hafta oyleydim . bu hafta baya azaldi. dogacak bebegin gazinin bununla hic bir ilgisinin olacagini sanmiyorum

amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştı
yuh yani 3500 ede kucuk diyorlarsa artik... fil yavrusu degil insan yavrusu bu daha ne olsun. :KK45:

iyi akşamlar kızlar ben gebelik takvimi yapmadım bugün 5+3 teyim. biraz bakıp okudumda benden bi kaç gün önde arkadaşlar var mide bulantıları yaşan ne zaman başladı bulantınız daha geçbaşlayan varmı ? bende henüz bulantı yok bazen baş dönmesi oluyor sanırım tansiyonum düşüyor onun dışında şükür bir şikayetim yok. ama bu bulantılardan korkuyorum ve çok merak ediyorum benim henüz yok acaba ilerleyen günlerde başlayabilir mi yada olacaksa şimdiye başlamalımıydı ? çok tuhaf bir soru oldu mazur görün :oops::oops:

Back