2015 Temmuz Anneleri

hoşgeldin cnm :) tekrardan gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm :) takvimin de hayırlı olsun çok şık olmuş :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :)
Cok sagol canim, koydum en sonunda takvimi, kalp atisini gorunce ikna oldum evet bebek var diye:):)senin guzel haberlerini bekliyorum haftaya!!!

canım sabret..
inşallahhh 2-3 güne bebeğini göreceksin

çok şükür..
bak demiştim benimde aynısı olmuştu..
genelde cihazlardan ve dr dan kaynaklı görülemiyebiliyor ilk etapta..
aslında biz de çok sabırsızız
bir an ence bebişlerimizi görmek istiyoruz..
aslında biraz daha beklesek belki sorun çıkmayacak,ama kayıplarımız bizi korkutuyor işte

Kızlar neler yiyorsunuz ya da yiyebiliyorsunuz..bulantınız var mı? Bebek cinsiyeti tahminleriniz neler?..rüya göreniniz var mı

Kaç gündür bulantı dan perişan oldum
Bugünde çıkardım
Çok kötüyü m ya
İştahta kalmadı
Karnım da çok ağrıyor off off
Bu mesajı yazarken bile üstüm başım battı

Hiçbir sey yemiyorum yanima kalmıyor çünkü
Önceki bebekle aynı şeyleri yasiyorum erkek bu da herhalde
Aman sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil

Ben de canım hiç bişe aşermiyo, akşamları artan mide bulantısı..kusunca rahatlıyorum biraz..meyve tatlı aklıma gelmiyo, yaşamak için yiyorum resmen.süt ürünleri tüketebiliyorum. Peynirli gözleme peynirli tost falan yiyebiliyorum. Sebze yemeği canım cekmiyor. Köfte yiyebiliyorum.

Gozun qydin canim.Aramizda bir gun varmis.Ben de gitsem gorur muyum ki kalp atisini.Dr.bana bu haftada degil sonraki hafta gel dedi.ama ben dayanamayip onumuzdeki cuma gunu gidicem.Cunku progestan da bitmis olacak ozamana.
Cok sagol canim, koydum en sonunda takvimi, kalp atisini gorunce ikna oldum evet bebek var diye:):)senin guzel haberlerini bekliyorum haftaya!!!

Ben ogluma hamileyken hep kiz hissetmistim ama ruyamda oglum gibib beyaz tenli tombis bir erkek bebegi emzirip yatirdigimi gormustum.Bunda daha hic ruya gormedim.Kendim de pek inanamiyorum henuz sanirim :)
Kızlar neler yiyorsunuz ya da yiyebiliyorsunuz..bulantınız var mı? Bebek cinsiyeti tahminleriniz neler?..rüya göreniniz var mı

neden bilmiyorum ama erkek hissediyorum ben :) rüüyadamda beyaz kıyafetli bi bebeği emziriyodum öyle uyandım .bu arada göğüslerimdeki hassasiyet azaldı kasıklarımdaki ağrıda.ara ara mide bulantısı oluyor özellikle yemek yaparken .bi yandanda belirtilerin azalması korkutuyor ama belki normaldir diyorum :)

Ben rüya görmedim ama 2 arkadaşım rüyasında görmüş bizi hemde hamile olduğumu öğrendikten 20 dk sonra anlattı biri diğerine hemen ertesi gün. Ikiside erkek görmüş hamile olduğumu bilmiyorlar hala.soruyorlar hayırdır bişey var mı diye.Rabbim Hayirlisini versin bi kızım var erkek olursa mutlu olurum

Sizde saglicakla buyutun kuzunuzuBende insallah seneye temmzda anne olacagim suan 6 haftalik dusuk tehdidim var ilac aliyrm ve yatyrm tum gebislere hayirli sikintisiz bir surec insallah banada

Bnde hic bir belirti yok herkes durmadan cann ne cekuo dio ama hicbiside cekmiyo.bn kiz istyrm ama esmn sulalesnde kiz mumla arasan yokinsallah saglikli olsun da onmli olan

Canım belki geç döllenmedir,ben 5+2 olmama rağmen henüz keseyi görmeye gitmedim.Yaın gideceğim,belki gözükmez bile çünkü geç döllenme oldu.Hemen en kötüsünü getirme aklına.
Allahtan umut kesilmez canim
dua et bol allahım hayirlisini versin Dr yanılıyor olabilir bazen çok evhamli oluyorlar kullandığı makine ileri teknoloji değildir bi hafta snr farklı birine git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…