• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bende hamile olmadan once hep erkek hissediyordum hatta ruyamda erkek bebek cok defa gordum.ama dunku ultrasondan sonra yogun bir kız hissi geldi.☺ bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.kismetse ilk bebegimiz olacak o yuzden cokta ustune dusmuyoruz.sonucta bize ikiside lazim :D

Merhaba kizlar herkes iyidir insallah. Ben beslenme alialışkanlığını degistirenlerdenim. Sabah kahvaltisinda mutlaka ceviz ve kuru incir yiyorum yumutla ve peyniri saymıyorum :) aralarda fındık badem aksamlari mutlaka süt içiyorum lakin zor geliyor bazen ama insan bebeğini dusununce herseyi yapıyor. Benim gibi aliskanligini değiştiren annecikler var mı?

Ben.son bir haftadir ceviz incir pek yiyemiyorum midem kötü. Gerçi bugün hiç bulanmadi ama bugünde halsizlik var fazlasiyla :(

Benim midem bulanmiyodu ama devamli siskinlik ve yanma vardı. Drum bana premesis diye bir ilaç verdi tamamen bitkisel ve vitamin takviyeli cok şükür iki gundur gayet iyiyim.dr unuza danisip kullanabilirsiniz

Doktor banada premesisi verdi ama almadim ilac kullanmak istemedim.

Bu arada bende erkek hissediyorum esimde bende kız istiyoruz aslinda. Ilk çocuğumuz kız olsa daha iyi olur :) ben gece rüyamda beyaz tenli mavi gözlü erkek gördüm. Sonra sabah kk'daki imzami.okudum bugunlerde bebegin gözündeki retina olusuyormus şaşırdım :)

Kizlar folbiol kullaniyorum ama cok fena mide bulantisiyapiyor. Sizin kullandiginiz folik asitlerin size yan etkisi oluyor mu? Bugune kadar aserme sebebiyle midem bulaniyor saniyordum, bugun icmeyerek denedim. Bulanti %80 oraninda azaldi. Yine de yatarken icecegim bebegim icin ama korkuyorum bu sefer de uyutmaz diye.

Gozun qydin canim.Aramizda bir gun varmis.Ben de gitsem gorur muyum ki kalp atisini.Dr.bana bu haftada degil sonraki hafta gel dedi.ama ben dayanamayip onumuzdeki cuma gunu gidicem.Cunku progestan da bitmis olacak ozamana.
Canim bilmiyorumki buradaki makineler farkli olabilir mi? Ben 5+6 da gittim bebegi bile gordum iceride, minicik kalp pitir pitir atiyordu:) insallah gorursun hadi hayirlisi:)

Ben ogluma hamileyken hep kiz hissetmistim ama ruyamda oglum gibib beyaz tenli tombis bir erkek bebegi emzirip yatirdigimi gormustum.Bunda daha hic ruya gormedim.Kendim de pek inanamiyorum henuz sanirim :)
O kadar merak ediyorum ki aslinda :) ama hiiiiccc hissedemiyorum henuz. Keske gorsem ruyamda. Tabiki de farketmez ama merak ediyo insan :)

Dikkat et canim kendine, bal ihlamur filan ic. Kizin nasil oldu? Beninki hala oksuruyor burada ilac ta vermiyorlar vicks sur dediler:)
kızımın öksürüğü ilaçlara ragmen devam ediyor :( 2 gün önce ilaçları bıraktım , doktor rontgen tahlil istedi yaptırmadan geldim , rontgen odasına giremem diye bensizde durmaz , 2 gecedir ilaçsız daha rahat uyuyor gibime geldi , bende sırtına viks sürüp havlu kouuyorum , ilaçlarda mahvediyor şimdilik böyle devam edecem :)

Ozlenencim vallahi hicbir belirti yok boyle devam eder insallah:) memnunum halimden. Sadece istahim kapali biraz ama oda acilacak sonra nasilsa :) sen nasilsin bulantin filan var mi?
bende de aman aman bir belirti yok , seninde dediğin gibi bazen hamile olduğumu unutuyorum :) birine hamileyim derken yalan söylüyor gibi hissediyorum niyeyse :) 2 gündür tuhaflık var ama iştahımı etkileyecek bir durum olmadı :) canım mandalina istiyor ekşi ekşi :)

Bir oglum oldugu icin dogal olarak kiz bebek istiyorum.Tabi once sagliklisini versin allah.Ama icimden de erkek geciyor.Esim kiz diyor.Tum çin takvimi rus takvimine gore de erkek.Onlara da inanmiyorum aslinda.Bir arkadasimin ikisine gore de kizdi erkek oldu.Hayirlisi olsun artik.Zaten gordumki ne olursa olsun canimizdan cok sevecegiz..Allah herkese yasatsin bu duyguyu

Kese görmeye gittiğimde dr bana dedi ki sağ taraftan yumurtlamışsın.Sağ taraftan yumurtlamalar genelde kız olur dedi ben de nedense kız gibi hissediyorum etkilendim heralde dr.un bu yorumundan.Benim bu ara hiç tatlı yiyesim yok kızlar yemek yiyorum şükür ama tatlıyı çok severdim normalde şimdi pek cnm istemiyo.Bir de ikidir bana şey oluyo acıktığımda elime ayağıma titreme geliyo çok fena oluyorum .Neden olabilir bu? Kayınvalidemin şeker ölçüm cihazıyla şekere baktım açlık 77 çıktı normal gibi acaba tansiyom fln mı düşüyo ki?size de oluyo mu böyle?

bende de aman aman bir belirti yok , seninde dediğin gibi bazen hamile olduğumu unutuyorum :) birine hamileyim derken yalan söylüyor gibi hissediyorum niyeyse :) 2 gündür tuhaflık var ama iştahımı etkileyecek bir durum olmadı :) canım mandalina istiyor ekşi ekşi :)
canım ben de mandalina daha çok portakal yiyorum akşamları canım bi onları istiyo iştahla başka bişey yediğim pek yok..

Canim bilmiyorumki buradaki makineler farkli olabilir mi? Ben 5+6 da gittim bebegi bile gordum iceride, minicik kalp pitir pitir atiyordu:) insallah gorursun hadi hayirlisi:)
çok sevindim canım pıt pıt ları duymana.Ben çarş. gidicem çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyo gerçekten.Darısı başımıza inşallah...

Herkese iyi akşamlar ben bugün doktora gittim. Keseyi nihayetinde gördük rabbime şükürler olsun.Kalp atışı için 15 gun sonra gelin dedi. Düşük tehditi sürüyormus. Bugün çok yoruldum. Rabbim yardımcımız olsun .

Kese görmeye gittiğimde dr bana dedi ki sağ taraftan yumurtlamışsın.Sağ taraftan yumurtlamalar genelde kız olur dedi ben de nedense kız gibi hissediyorum etkilendim heralde dr.un bu yorumundan.Benim bu ara hiç tatlı yiyesim yok kızlar yemek yiyorum şükür ama tatlıyı çok severdim normalde şimdi pek cnm istemiyo.Bir de ikidir bana şey oluyo acıktığımda elime ayağıma titreme geliyo çok fena oluyorum .Neden olabilir bu? Kayınvalidemin şeker ölçüm cihazıyla şekere baktım açlık 77 çıktı normal gibi acaba tansiyom fln mı düşüyo ki?size de oluyo mu böyle?
Normal canim oyle olmasi. Cantanda cubuk kraker filan tasi at agzina hemen iyi gelir

Ben de sagdan yumurtlayinca hamile kaldim. Soldaki tupum alinmisti zaten baska sansim yok :) bu tez bende ise yaricak mi bakalim. Bu mantiga gore benim sadece kizim olucak :)

4+5te gormustuk keseyi 6mm.di ama icinde baska bisey gorunmuyo sadece simsiyah kese. Daha ne bebegi gorduk ne de kalp atisini. Sali gunu 6+5 olucak ve doktor randevum var. Gelismeleri bildiririm.

bildirirsen çok sevinirim canım inşallah kalp atışlarını bile duyarsın dualarım seninle canım :)

Ben de sagdan yumurtlayinca hamile kaldim. Soldaki tupum alinmisti zaten baska sansim yok :) bu tez bende ise yaricak mi bakalim. Bu mantiga gore benim sadece kizim olucak :)
%100 geçerli bi tez olduğunu sanmıyorum.Ben daha önce sağ tüpten dış gebelik geçirdim bu kez soldan yumurtladığımı sanıyodum dr. sağ deyince AAA ben sağdan çok korkuyodum tekrar dış gebelik riskim var aynı tüpten diye iyi ki farkında olmamışım dedim.Dr yok dış gebelik değil korkacağın tek bişey var o da sağdan yumurtlamalar genelde kız olur dedi Yani mizahi yaptı biraz beni rahatlatmak için.Ben de bu benim için korkulacak bişey değil dedim :)

Back