• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızımın öksürüğü ilaçlara ragmen devam ediyor :KK43: 2 gün önce ilaçları bıraktım , doktor rontgen tahlil istedi yaptırmadan geldim , rontgen odasına giremem diye bensizde durmaz , 2 gecedir ilaçsız daha rahat uyuyor gibime geldi , bende sırtına viks sürüp havlu kouuyorum , ilaçlarda mahvediyor şimdilik böyle devam edecem :)
çok geçmiş olsun naçizane bir fikir vermek istedim vikisi birde ayaklarının altına sürüp kalın yün çorap giydirsen bununda iyi geldiğini biliyorum.. Rabbim acil şifa versin..

iyi akşamlar kızlar ben gebelik takvimi yapmadım bugün 5+3 teyim. biraz bakıp okudumda benden bi kaç gün önde arkadaşlar var mide bulantıları yaşan ne zaman başladı bulantınız daha geçbaşlayan varmı ? bende henüz bulantı yok bazen baş dönmesi oluyor sanırım tansiyonum düşüyor onun dışında şükür bir şikayetim yok. ama bu bulantılardan korkuyorum ve çok merak ediyorum benim henüz yok acaba ilerleyen günlerde başlayabilir mi yada olacaksa şimdiye başlamalımıydı ? çok tuhaf bir soru oldu mazur görün :oops::oops:

6. haftaya kadar hiç şikayetim yoktu, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma dışında. 6. hafta ile birlikte aşırı koku hassasiyeti başladı, bulantı da. sonra bu bulantıyı önemli ölçüde folik asit tabletinin yaptığını test ettim. bugün içmedim ama yine bulantı halsizlik iştahsızlık var.

6. haftaya kadar hiç şikayetim yoktu, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma dışında. 6. hafta ile birlikte aşırı koku hassasiyeti başladı, bulantı da. sonra bu bulantıyı önemli ölçüde folik asit tabletinin yaptığını test ettim. bugün içmedim ama yine bulantı halsizlik iştahsızlık var.
teşekkür ederim canım baakalım bende durum ne olacak cevapladığın için çok teşekkür ederim.

Canim folik asitten degildir o.hamilelikte normal benim 3 gun iyi 4.gun yine mide yanmasi halsizlik oluyor.sen ilacini ihmal etme bence.

folik asit bence de mide bulantısı yapmaz. benim mide bulanyım bazen oluyo bazı günler daha iyi oluyorum.Senin de o iyi günün tableti almadığın güne denk gelmiştir belki.ben geçen sene gebelik istediğimde yaklaşık 3-4 ay öncesinde sürekli kullandım folbiol bi sorun yaşamadım

Canim sen ne zaman gittin en son ? Yani bebegin gorulmesi gereken zaman mi gorunmedi? Cunku ayni seninle benim. Ben de gormedim daha ama ben 10 gun once gittim en son. Bosuna uzme kendini diye soruyorum.

Ilk kez 4 gun once gittim kese gozuktu sonra dayanamadim dun gittim hala kese gozukuyor ama kese icinde bebek yoktu. Doktor ayin 29unda gel kalp atislarina bakalim dedi. Bir haftada gozukmeyen bebek bir hafta sonra gozukur mu sence? Bu arada hic alttan bakilmadi ilki kurtaj oldugu icin hic bi doktor alttan bakmak istemiyor. Ayrica gec dollenme ihtimalide yok oyle olsaydi kesede gozukmezdi dedi doktor..

Canim folik asitten degildir o.hamilelikte normal benim 3 gun iyi 4.gun yine mide yanmasi halsizlik oluyor.sen ilacini ihmal etme bence.

ihmal etmeyi düşünmüyorum kesinlikle, sadece yatarken alacağım. belki dediğin gibidir canım, erkenden bitse, 12, 13. haftaya kadar uzamasa bulantılar ne güzel olur. teşekkürler bir de bilgilendirme için :)

folik asit bence de mide bulantısı yapmaz. benim mide bulanyım bazen oluyo bazı günler daha iyi oluyorum.Senin de o iyi günün tableti almadığın güne denk gelmiştir belki.ben geçen sene gebelik istediğimde yaklaşık 3-4 ay öncesinde sürekli kullandım folbiol bi sorun yaşamadım

ben de öğrendikten sonra başladım, o günden beri böyleyim. belki de tesadüf cidden, zamanla göreceğiz bakalım. teşekkürler..

iyi akşamlar kızlar ben gebelik takvimi yapmadım bugün 5+3 teyim. biraz bakıp okudumda benden bi kaç gün önde arkadaşlar var mide bulantıları yaşan ne zaman başladı bulantınız daha geçbaşlayan varmı ? bende henüz bulantı yok bazen baş dönmesi oluyor sanırım tansiyonum düşüyor onun dışında şükür bir şikayetim yok. ama bu bulantılardan korkuyorum ve çok merak ediyorum benim henüz yok acaba ilerleyen günlerde başlayabilir mi yada olacaksa şimdiye başlamalımıydı ? çok tuhaf bir soru oldu mazur görün :oops::oops:
benimde basladi sayilmaz sabah kalktigimda hafiften bulaniyor. kahvalti yapinca geciyor. gun icinde de acikmaya baslayinca bulanti sinyali vermeye basliyor yine yiyorum geciyor. iyiyim sukur. ama genelde sekizinci haftada artiyor insallah fazla artmaz cok zor cunku. ilk hamileligimde sekizinci haftada baslamisti ve bir daha gecmedi

benimde basladi sayilmaz sabah kalktigimda hafiften bulaniyor. kahvalti yapinca geciyor. gun icinde de acikmaya baslayinca bulanti sinyali vermeye basliyor yine yiyorum geciyor. iyiyim sukur. ama genelde sekizinci haftada artiyor insallah fazla artmaz cok zor cunku. ilk hamileligimde sekizinci haftada baslamisti ve bir daha gecmedi
demek 8. hafta tehlikeli hafta :KK17: hayırlısı bakalım eğer olursa da yapacak birşey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun. :KK68:

demek 8. hafta tehlikeli hafta :KK17: hayırlısı bakalım eğer olursa da yapacak birşey yok bebeklerimiz sağlıklı olsun. :KK68:
yani aslinda bunyeye gore degisiyor daha 4+larda baslayanlar var hic baslamayanlar var. hic belli olmaz yani . ama ben basliycak gibi hissediyorum. ilk hamileligimde deli gibi sabah aksam gece kesintisiz kustugum icin .... artik apartmandakiler dogursada kurtulsak diye dua etmisler sanirim çunku 32.haftada dogum yaptim:KK70:

canım ben de az önce 2 mandalina yedim kesmedi bi de portakal hüplettim :) bebeişlerimizin cinsiyeti aynı mı olucak çok mrk ettim.kızında ne istiyodu canın?
kızımda limonlu tel şehriye çorbası istiyordum , ekşili kıvırcık salata , oğlumdada tatlı bir meyve istemişti cnm hatta kışın zor bulmuştuk adını söylemiyim canı çeken olabilir :)

kızlar bu akşam mide bulantımdan eser kalmadı midem aç bi kurt var gibi.Geçen gün yağtığım tuzlu kurabiyeler vardı kaçıncıyı yedim sayamıyorum.Yedikçe yemek istiyorum ..hayırlısı....:)

Back