• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

yok canım işin ilginç tarafıda bu ya hiç bir doktor alttan bakmıyor neden bakmıyor çok şaşırıyorum. ya orası öyle ama ilk bebeğimde kürtaj bunda da kürtaj olursam bir daha hamile kalmam zorlaşacak. Evlatlarla sınanmak imtihanların en büyüğü herhalde insanın içi parça parça oluyor allah dayanma gücü versin.
geç döllenme olabilirmisin.bu arada benm doktorumda alttan bakmıyor kalp atışlarınıda dinletmiyor.şiddetle zararlı oldugunu söyleyip kızıyor.halbuki dğer doktorlar hmen alttan bakıp kalp dinliyo

yok canım işin ilginç tarafıda bu ya hiç bir doktor alttan bakmıyor neden bakmıyor çok şaşırıyorum. ya orası öyle ama ilk bebeğimde kürtaj bunda da kürtaj olursam bir daha hamile kalmam zorlaşacak. Evlatlarla sınanmak imtihanların en büyüğü herhalde insanın içi parça parça oluyor allah dayanma gücü versin.
Amin canım amin.Ben 5+3te gittiğimde kese 8,5 mm di yanlış hatırlamıyorsam cnm dr. ii demişti.İyi dr bulmak çok zor bu devirde Allah yardımcımız olsun bazılarının gözünü para bürümüş,bazısı ilgisiz...benim bu 3 . gebeliğim cnm ilk başlarda iyi bi bayan dr bulmak için çok direndim malesef burda bulamadım bu sanırım 7. kadın doğum dr.um.Artık ünide ismini çok duyduğum bi prof.e gidiyorum maşallah çok da inançlı bi adam özel muayeneye para verip gidiyorum cnm parası öenmli değil ilgilensin de gerçekten önemli olan o

maşallah ne hamaratmış kayınvaliden b,iz nerdee bir doktora gidiyoruz kesmiyor başkasına gidiyoruz
valla cok hamaratmis bide benim kizim erken dogdugu icin 2.100gr dogmustu bana ben oglumu beş kilo dogurdum demisti . valla ben kayinvalidemin yalancisiyim:-)

geç döllenme olabilirmisin.bu arada benm doktorumda alttan bakmıyor kalp atışlarınıda dinletmiyor.şiddetle zararlı oldugunu söyleyip kızıyor.halbuki dğer doktorlar hmen alttan bakıp kalp dinliyo

olamam canım öyle bi ihtimal yokmuş geç döllenme olsa kese de gözükmezmiş. benimde gittiğim doktorlar alttan bakmıyor kendi doktorum ilk gebeliğimde de kalp atışını dinletmemişti

Amin canım amin.Ben 5+3te gittiğimde kese 8,5 mm di yanlış hatırlamıyorsam cnm dr. ii demişti.İyi dr bulmak çok zor bu devirde Allah yardımcımız olsun bazılarının gözünü para bürümüş,bazısı ilgisiz...benim bu 3 . gebeliğim cnm ilk başlarda iyi bi bayan dr bulmak için çok direndim malesef burda bulamadım bu sanırım 7. kadın doğum dr.um.Artık ünide ismini çok duyduğum bi prof.e gidiyorum maşallah çok da inançlı bi adam özel muayeneye para verip gidiyorum cnm parası öenmli değil ilgilensin de gerçekten önemli olan o

bende hala iyi bi doktor bulamadım canım ya allah karşımıza iyi insanlar iyi doktorlar çıkarsın.

bende hala iyi bi doktor bulamadım canım ya allah karşımıza iyi insanlar iyi doktorlar çıkarsın.
cnm aslında istanbuldasın ya senin imkanın çok burda ist.da çok bayan var sor soruştur uzam yakın demeden git bence herkesin ii dediği bi hastaneye ya da dr.a.ben 80 km yol gidiyorum dr. için

cnm aslında istanbuldasın ya senin imkanın çok burda ist.da çok bayan var sor soruştur uzam yakın demeden git bence herkesin ii dediği bi hastaneye ya da dr.a.ben 80 km yol gidiyorum dr. için

canım gittiğim doktorların hepsi tavsiye üzerine. iyi doktorlar çok yoğun oluyorlar. o yüzdende kısa ve baştan savma muayene ediyorlar ama kalbimi ferah tutuyorum bulucam iyi bi doktor.

Canim biraz daha sabirli ol. Hem ikinci kurtajdan sonra tekrar hamile kalmak cokda imkansiz degil. Benim bir kızım ustunede iki dusukden dolayi kurtajim var ve dorduncu kez hamileyim Allahin izniyle hepimiz saglicakla kucagimiza aliriz inşallah. Hakkinda hayirlisi olsun iyi haberlerini bekliyotuz

Canım lekelenme neden olmuş sende peki?
Lekelenme icinde bebek yerlesiyor dedi. Kanama seklinde daha yogun akintin olursa hemen gel dedi tehlikeli olan oymus. 2 dusukten sonra artık her ayrintiya takiliyoruz biz. Hersey tedirgin ediyor. Doktorum saolsun artik cok iyi tanidi bizi her konuda ve hemen yardımcı oluyor

Bugün kötü bir haber aldım ablamda hamileydi ama kanaması başlamış pzt den.kesesi boşmuş kürtaj olmuş bugün. Tüp bebek ve aşılama denemislerdi olmamıştı. Sonra allah nasip etti tedavisiz ama kısmet değilmiş. Kimseye soylememistim ben hamileligimi büyük ablama söyledim o da söyleme kimseye diyor nazara gelmesin diye.zaten ablamın psikolojisi düzelene kadar söyleyemem. Hayirlisini versin Rabbim herkese

Arkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm

Gunaydinnn sevgili hamisler....bugun nasilsiniz ya bayanlar utanarak soruyorum ama benim buyuk bir sikintim ve endisem var hamile kaldigimdan bu yana inanilmaz gaz oluyor bende ne yersem yiyeyim esimle ayri yatiyorum bu yuzden bi kac gundur utancimdan .... bebegimde gazli bir bebek olursa diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim ...yediklerimde herzamanki yedigim seyler onceden boyle degildi ya

Mesajlastiktan sonra kayinvaldem aradi, ben de hic bisey yiyemiyorum mutfaga giremiyorum, esim icinde peynir zeytin biseyler yer artik dedim:) baktim yemek gonderiyomus sagolsun:) normalde hic kimseden bisey istemem ama bu zor bir durum gercekten Allah hepimize kolaylik versin, gercekten daha simdiden analarin hakki odenmezmis diyorum
Yaparlar canım Allah bir yerden yardım eder.
Evet annelerimiz boşuna demiyormuş demek anne ol da beni anla diye. Daha yolun basindayiz ama şimdiden dertleri başladı. :-)
Allah sıkıntılarimizi selamete çıkarsın. Bebislerimiz sağlıkla büyüsün, sağlıkla dünyaya gelsin inşallah

Back