2015 Temmuz Anneleri

Arkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
Benim yengem yeni doğum yaptı maşallah turp gibi oğlu var . İlaç kullanmadigini söylüyor. Evham yapma hele başındasin hem. Başla hemen. Bişey olmaz inşallah

Canim cok gecmis olsun.Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla tekrar nasip etsin ablana.
Ayniyim canim,kocaman gaz dolu bir gobekle dolasyorum
sat 18 ekim bende temmuz annesı olucam Allah ızın verırse cok sukur.. 8 aydır denıyoduk kızıma kardes geliyoo :)
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza

Gunaydin guzel anneler
Arkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
Folik asiti sadece hap olarak almazsiniz. Yediğiniz bircok yesil sebzede de folik asit var. Bebek kendi ihtiyaci kadarini annenin vucudundan aliyor zaten. Endiselenmeyin lutfen. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Oglum yılsonu dogumlu.Dogdugu senedekilerden kucuk Diger senedekilerden buyuk.Arada kaldi cocugum.O yuzden baharda dogurmayi istemistim hep.Kismet temmuzaymis.Ben memnunum :)

canım şimdi başla al bitane folbiol eczanede günde 1 tane al bence için rahat olsun diyosan ara dr.una sor.

valla cok hamaratmis bide benim kizim erken dogdugu icin 2.100gr dogmustu bana ben oglumu beş kilo dogurdum demisti . valla ben kayinvalidemin yalancisiyim
amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştı

Allttan muayene mi yapmışlardı cnm?
evet canım alttan muayene olmuştım meğer herkese soruyormuş tuvalete sıkışıkmısın diye benim kafam o zaman dank etti dün sormadınız ama ben çok sıkışıktım dedim ondan görünmemiştir dedi...

Benimki bi dort kilo bi dortbucuk bi bes kilo cocuk dogurmus nasil oluyosa artik :) Bi gogsunden emzirirken otekinden fiskirirmis falan..
amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştı

O da bi sey mi ben muharrem ayinda hamile olduğumu öğrenip ramazanda doğum yapacağımı farkendincs çok şaşırmıştım :)
eveet hemde ilk gününden beri farkındayım ben hatta ismini bile uygun olmasını düşünüyorum ama nasip o gün bi gelsinde ben sezeryan olacağım için sanırım bende bayramdan önce doğum yaparım

Arkadaslar merhaba, bende insallah hersey yolunda giderse Temmuz annesi olacagim:) 20 aylik bir cimcime kizim var , kardes gelecek kizima:) dun doktora gittik ilk defa kese, bebek, kalp atisi hepsini gorduk. Tam olarak gunu haftasiyla uyumlu cikti cok sevindim. Kizimda surekli bastan beri hep birseyler riskli gidiyordu o yuzden hersey yolunda gidince nasil sevindim bilemezsiniz:) ben yurtdisinda yasiyorum burada kalp atisini dinletmiyotlar ama o kucucuk kalbin pitpit atisini gormek ne guzeldi.su an icin hicbir sikayetim yok. Toplamda 4. Hamileligim oluyor ,hicbirinde mide bulanmasi, as ermesi vs yasamadim. Hatta kizim ikiz olacakti nerdeyse teke distu bhcg degerlerim tavan ustuydu ona ragmen bulantim hic olmamisti.Belirti yasamayan arkadaslar korkmasin herkeste farkli etki yapiyor hamilelik. Yolculuk soranlar olmus, hic korkmayin. Ben ucakta 13 saatlik Cin yolculugu da dahil olmak uzere 6. Ayima kadar uctum is seyahatleri nedeniyle doktorumun onayiyla. Bol bol su icin ve saat basi bir yuruyun. Tsh'im 3 cikti benimde. En dusuk dozdan gunde bir kez hap aliyorum. Birde hamile vitamini. Benden haberler bu kadar:) umarim herkes saglikla bebeginin kalp atisini duyar. Isteyen herkes saglikla bebegine kavusur:) herkese saglikli hamilelikler

Merhaba kizlar herkes iyidir insallah. Ben beslenme alialışkanlığını degistirenlerdenim. Sabah kahvaltisinda mutlaka ceviz ve kuru incir yiyorum yumutla ve peyniri saymıyorum :) aralarda fındık badem aksamlari mutlaka süt içiyorum lakin zor geliyor bazen ama insan bebeğini dusununce herseyi yapıyor. Benim gibi aliskanligini değiştiren annecikler var mı?

Bu arada bir konu daha var yazmayi unuttum, aman arkadaslar bastan itibaren kilolara dikkat sonra cok sikinti cekersiniz vermek icin bebekle cok zor olur. Ilk zamanlarda zaten kesinlikle bebegin ekstra bir kaloriye ihtiyaci yok hamileleigin sonlarinda bile ekstra 300 kaloriye ihtiyaci var dusunun ki. 300 kalori zaten ekstradan 2 bardak sut:) gecen hamileligimde diyetisyene gittim 11 kilo aldim dogumdan bir ay sonra hamilelik oncesinden zayiftim cok mutluydum:)

Cok dogru yapiyorsun canim. Sabahlari sut ile birlikte kuru kayisi yemek kabizliga birebir hamilelikte. Ceviz de hergun yenmesi lazim omega 3 kaynagi. Hergun 4 kofte buyuklugunde kirmizi et ve haftada 2 kez balik yemegi de ihmal etme canim:) tabiki sebzeler sebzeler sebzeler:):)

hoşgeldin cnm :) tekrardan gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm :) takvimin de hayırlı olsun çok şık olmuş :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…