- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.073
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.761
Benim yengem yeni doğum yaptı maşallah turp gibi oğlu var . İlaç kullanmadigini söylüyor. Evham yapma hele başındasin hem. Başla hemen. Bişey olmaz inşallahArkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
Cok sagol canim yinede doktora tedirginligimi anlatcam bakalim insallah saglikli bi sekilde kucagima alirimBenim yengem yeni doğum yaptı maşallah turp gibi oğlu var . İlaç kullanmadigini söylüyor. Evham yapma hele başındasin hem. Başla hemen. Bişey olmaz inşallah
Kızlar farkında mısınız biz Ramazan ayında doğum yapacağız.
Benim günüm bayrama denk geliyor
Canim cok gecmis olsun.Rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla tekrar nasip etsin ablana.Bugün kötü bir haber aldım ablamda hamileydi ama kanaması başlamış pzt den.kesesi boşmuş kürtaj olmuş bugün. Tüp bebek ve aşılama denemislerdi olmamıştı. Sonra allah nasip etti tedavisiz ama kısmet değilmiş. Kimseye soylememistim ben hamileligimi büyük ablama söyledim o da söyleme kimseye diyor nazara gelmesin diye.zaten ablamın psikolojisi düzelene kadar söyleyemem. Hayirlisini versin Rabbim herkese
Ayniyim canim,kocaman gaz dolu bir gobekle dolasyorumGunaydinnn sevgili hamisler....bugun nasilsiniz ya bayanlar utanarak soruyorum ama benim buyuk bir sikintim ve endisem var hamile kaldigimdan bu yana inanilmaz gaz oluyor bende ne yersem yiyeyim esimle ayri yatiyorum bu yuzden bi kac gundur utancimdan .... bebegimde gazli bir bebek olursa diye cok korkuyorum sizce ne yapmaliyim ...yediklerimde herzamanki yedigim seyler onceden boyle degildi ya
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramizasat 18 ekim bende temmuz annesı olucam Allah ızın verırse cok sukur.. 8 aydır denıyoduk kızıma kardes geliyoo :)
Folik asiti sadece hap olarak almazsiniz. Yediğiniz bircok yesil sebzede de folik asit var. Bebek kendi ihtiyaci kadarini annenin vucudundan aliyor zaten. Endiselenmeyin lutfen. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahArkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
canım şimdi başla al bitane folbiol eczanede günde 1 tane al bence için rahat olsun diyosan ara dr.una sor.Arkadaslar ben 8hafta 4gunluk hsmileyim ama folik asit kullanmadim cok tedirgin oldum ihmal etdim simdide gec kaldigimi dusunuyorm icimi bi turlu rahatlatamiyyorm
amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştıvalla cok hamaratmis bide benim kizim erken dogdugu icin 2.100gr dogmustu bana ben oglumu beş kilo dogurdum demisti . valla ben kayinvalidemin yalancisiyim
evet canım alttan muayene olmuştım meğer herkese soruyormuş tuvalete sıkışıkmısın diye benim kafam o zaman dank etti dün sormadınız ama ben çok sıkışıktım dedim ondan görünmemiştir dedi...Allttan muayene mi yapmışlardı cnm?
amaan sağlıklı olsun daa kilosu önemli değil bazende kayınvalideler moral bozmak için öyle diyorlar benimde oğlum 3500 doğdu gelene gidene çok zayıf doğdu diyor sinirlerim tepeme çıkmıştı
eveet hemde ilk gününden beri farkındayım ben hatta ismini bile uygun olmasını düşünüyorum ama nasip o gün bi gelsinde ben sezeryan olacağım için sanırım bende bayramdan önce doğum yaparımO da bi sey mi ben muharrem ayinda hamile olduğumu öğrenip ramazanda doğum yapacağımı farkendincs çok şaşırmıştım :)
Cok dogru yapiyorsun canim. Sabahlari sut ile birlikte kuru kayisi yemek kabizliga birebir hamilelikte. Ceviz de hergun yenmesi lazim omega 3 kaynagi. Hergun 4 kofte buyuklugunde kirmizi et ve haftada 2 kez balik yemegi de ihmal etme canim:) tabiki sebzeler sebzeler sebzeler:):)Merhaba kizlar herkes iyidir insallah. Ben beslenme alialışkanlığını degistirenlerdenim. Sabah kahvaltisinda mutlaka ceviz ve kuru incir yiyorum yumutla ve peyniri saymıyorum :) aralarda fındık badem aksamlari mutlaka süt içiyorum lakin zor geliyor bazen ama insan bebeğini dusununce herseyi yapıyor. Benim gibi aliskanligini değiştiren annecikler var mı?
hoşgeldin cnm :) tekrardan gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm :) takvimin de hayırlı olsun çok şık olmuş :) Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah :)Arkadaslar merhaba, bende insallah hersey yolunda giderse Temmuz annesi olacagim:) 20 aylik bir cimcime kizim var , kardes gelecek kizima:) dun doktora gittik ilk defa kese, bebek, kalp atisi hepsini gorduk. Tam olarak gunu haftasiyla uyumlu cikti cok sevindim. Kizimda surekli bastan beri hep birseyler riskli gidiyordu o yuzden hersey yolunda gidince nasil sevindim bilemezsiniz:) ben yurtdisinda yasiyorum burada kalp atisini dinletmiyotlar ama o kucucuk kalbin pitpit atisini gormek ne guzeldi.su an icin hicbir sikayetim yok. Toplamda 4. Hamileligim oluyor ,hicbirinde mide bulanmasi, as ermesi vs yasamadim. Hatta kizim ikiz olacakti nerdeyse teke distu bhcg degerlerim tavan ustuydu ona ragmen bulantim hic olmamisti.Belirti yasamayan arkadaslar korkmasin herkeste farkli etki yapiyor hamilelik. Yolculuk soranlar olmus, hic korkmayin. Ben ucakta 13 saatlik Cin yolculugu da dahil olmak uzere 6. Ayima kadar uctum is seyahatleri nedeniyle doktorumun onayiyla. Bol bol su icin ve saat basi bir yuruyun. Tsh'im 3 cikti benimde. En dusuk dozdan gunde bir kez hap aliyorum. Birde hamile vitamini. Benden haberler bu kadar:) umarim herkes saglikla bebeginin kalp atisini duyar. Isteyen herkes saglikla bebegine kavusur:) herkese saglikli hamilelikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?