• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Merhaba annisler.kaç gündür görmedim ama bu sürede benim kız gelişim atağı yaptı.alkisi zaten yapabiliyordu şimdide gel gel ve bay bay yapıyor üçüncü disimiz çıktı.dorduncude çıktı çıkacak.habire birşeyler söylüyor. Hiç susmuyor.vücuduna artık daha hakim elinin ulaşamadığı şeyleri ayağıyla almaya çalışıyor:KK48:ama apalamaya falan yok beklemeyin.birde uykusuzlugumuz aynı. Sizde ne var ne yok

Başlığımız sahipsiz kaldı eskilerden kimse yık:KK43: kızlar nerdesnşz :KK43:( face kullanamıyorsak suç mu:KK43: Cansu Seda maya seyma ve
Diğer arkadaşlar, oysaki ne çok şey öğrendik burdan .
Bebeklerimizin gelişimini takip etsek fena mı olurdu:))
Bende burdayım her girdiğimde kendimi öksüz gibi hissediyorum :110: face kullanmayan topikte bir sen birde ben herlde dilacım:KK24: kimsecikler yok bir ara sevde yazdı herlde ama bakan varsa cevap verin kızlar bize de

Haklısınz kızlar çok güzel paylaşımlar yaptık nasıl güzel muhabbet ediyorduk keşke diyorum herşey burda tadında kalsaydı herkesi burdaki kadar tanısaydık paylaşımlara burdan devam edilseydi.
Malesef hep fazlasını istiyoruz herşeyi olduğu gibi kabul edemiyoruz.
Hiçbirşey buradaki o güzel o masum muhabbetlerin yerini tutamadı
Neyse herkese sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum bebeklerinizle
Bizim ortak noktamız bebeklerimizdi herkes ayrı telden çalsada .

Merhaba canim benim kizda gel gel yapiyor bay bay yapiyor 4 disimiz cikti atnen benimkide hic susmuyor emekleme yok alkista yapmiyor
Merhaba annisler.kaç gündür görmedim ama bu sürede benim kız gelişim atağı yaptı.alkisi zaten yapabiliyordu şimdide gel gel ve bay bay yapıyor üçüncü disimiz çıktı.dorduncude çıktı çıkacak.habire birşeyler söylüyor. Hiç susmuyor.vücuduna artık daha hakim elinin ulaşamadığı şeyleri ayağıyla almaya çalışıyor:KK48:ama apalamaya falan yok beklemeyin.birde uykusuzlugumuz aynı. Sizde ne var ne yok

Kızlar bende temmuz annesiydi ama kızımın halen dişlerin çıkmadı sizce normalmi ne yapmalıyım obur turlu gelişimi iyi emekliyo bay bay gel anne baba diyo ama halen dis yok mama yiyiyo ek gıdayı pek sevmiyorum günde iki öğün zorla birkaç kaşık veriyorum

Kızlar bende temmuz annesiydi ama kızımın halen dişlerin çıkmadı sizce normalmi ne yapmalıyım obur turlu gelişimi iyi emekliyo bay bay gel anne baba diyo ama halen dis yok mama yiyiyo ek gıdayı pek sevmiyorum günde iki öğün zorla birkaç kaşık veriyorum
Normal canım acele etme dra sor genede bize kalsiyum içeren manada çözülen bi ilaç verdi belki verir sanada
Benim oğlum 27 haziran doğumlu çıkartmadı dişlerin yeri belli ama uçlar çıkmadı

Normal canım acele etme dra sor genede bize kalsiyum içeren manada çözülen bi ilaç verdi belki verir sanada
Benim oğlum 27 haziran doğumlu çıkartmadı dişlerin yeri belli ama uçlar çıkmadı
Doktora hiç gorusmedik bu konuyu ama dusunuyorum bir akrabama 1 yaşına kadar normal demiş ama içim hiç rahat değil

Haklısınz kızlar çok güzel paylaşımlar yaptık nasıl güzel muhabbet ediyorduk keşke diyorum herşey burda tadında kalsaydı herkesi burdaki kadar tanısaydık paylaşımlara burdan devam edilseydi.
Malesef hep fazlasını istiyoruz herşeyi olduğu gibi kabul edemiyoruz.
Hiçbirşey buradaki o güzel o masum muhabbetlerin yerini tutamadı
Neyse herkese sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyorum bebeklerinizle
Bizim ortak noktamız bebeklerimizdi herkes ayrı telden çalsada .
Canım bn sahte bir hesap açtım faydalı bilgilerden faydalanmak için, eşim kıskanç face filan asla açtırmaz da açmazda,sen de açsan keşke ben çok faydalanıyorum o yüzden açtım .
Sen de net kullanıyorsun bir hesap aç öpt

CNm sn tekrar mı gebesin , merak ettim .

Benim cocugum 1 yasinda cikardi ilk disini. 18 aya kadar cikarmamalari normal kabul ediliyo endise etmeyin..

Back