2015 Temmuz Anneleri

Kasık ağrısı normal cnm alttan banada batı sıkıntı olmuyor için rahat olsun

Ben bilmiyordum sağlık ocağı olayını onlar arafılar beni ve tarih verdiler gel diye gebelik için doktora gittiysen onlar sistemden goruyorlarmış ve arayıp çağırıyorlar
Aramışlar seni gitmeye gerek yokmuş zaten cnm bişey yapmıyorlar şimdilik bebişlerimm küçük olduğu için

sence telaşlanmamı gerektiren birşey var mı. Bende bi duşuk yaşadığım için çok telaşlıyım
Yok telaslanman gereken hicbirsey yok. Daha ileriki safhalarda hafta bile oynuyor sen takilma ultrason kismina . Bebek gelisiyorsa her gittiginde tamamdir. Zaten birsey olsa doktor soyler.

Bende katiliyorum sana ultrason duyarligi farkli oluyo gercekten cok takilmanak lazim onemli olan haftasinda gitmesi bir iki gun onemli degil

Stres yapma dualarım seninle. Herşey yolunda gidicek öyle düşün. Bugünler geçicek ne zaman doğurucam diye gün saymalar başlıycak relax relax
Hepinie çok teşekkür ederim şükür herşey yolunda 8+5 dedi dr sat a göre bir iki gün küçük tekrar olma olasılığı çok düşük streas yapma dedi dr inşallah allah yardımcımı olsunhayırlara çıkarsın inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun

Gunaydinnnnnn guzel anne adaylariii guzel bir gun diliyorumm nasilsiniz biz bugun iyiyiz sukur tabii doktora gitsem cuna gunu gidecegim nasipse cok uzun geliyor bana simdii

Kilo konusulmus kizlar kiloya takilmayinn kilo verilir onemli bebisin sagligi tabii hamileyim diyede cok cok yemek yemeyin buyukler derki sen iki canlisin faula yemelisin oyle degil sakinnn onlara kanmayinnnn

Bende 72-73 arasi gidip geliyorum hicbirsey yiyememe ragmen Kilo vermedim bakalim kacla kapatacagiz....korkuyorum cok almaktan bide yaz ayi giyecek kiyafet sikinti olacak

Cok sevindimm cnm kalp atislarinida duydun ne guzellll allah kucagina almayi nasip etsin

Günaydın kızlar :) simdi doktordan çıktım bebisimin kalp atışlarını duydum sonunda :) ama bi hafta küçükmüş bebeğim normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış

Günaydın kızlar :) simdi doktordan çıktım bebisimin kalp atışlarını duydum sonunda :) ama bi hafta küçükmüş bebeğim normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış
Gözünaydın canım :) Bebeğin küçük olmasına takılma, bir sonraki muaynede büyük de çıkabilir. Doktorlar görünen keseyi yada bebeği ölçüp ona göre bişey diyor. 1 mm yukardan yada aşağıdan ölçse gün olarak farkediyor. Sağlıkla sıhatle alırsın inşallah kucağına bebişini.
Tarihlerimiz birbirine yakın, bugün ben de kontrole gidicem inşallah. Kalp atışlarını alttan muaynede mi duydu üstten muayenede mi?

Gunaydin canimm uzulme diger aylarda gelisimi hizli olur ilk gebelikte boyle olmustu benim kafana takma kalp atislarini duymussun neguzel gozunaydin

Kızlar günaydın herkese b-hcg kontrolü için kan verdim şimdi doktor kese için alttan bakacaktı ben tedirgin oldum artık haftaya duyarım inşallah pıtpıtları

Sağol canım :) Amin canim inşallah :) ustten canim ultrasonla bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…