- Konu Sahibi Hedef65tir
- #3.441
Kilo alinir verilir veya verilemez önemli olan yavrunu saglikla kucagina alman. Zaten onlar icin herseyi göze almiyor muyuz varsin 10-15 kilomuz da fazla olsunValla bi bilsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kilo alinir verilir veya verilemez önemli olan yavrunu saglikla kucagina alman. Zaten onlar icin herseyi göze almiyor muyuz varsin 10-15 kilomuz da fazla olsunValla bi bilsem
Evet aynen öle hic kilo onemli degil saglikla kucagima alayim kilo verilir napayimKilo alinir verilir veya verilemez önemli olan yavrunu saglikla kucagina alman. Zaten onlar icin herseyi göze almiyor muyuz varsin 10-15 kilomuz da fazla olsun
Ya da benim gibi veremeyip üstüne eklersin en kötü ihtimal.Ben 110 kilo ile hamile kaldim da:)Evet aynen öle hic kilo onemli degil saglikla kucagima alayim kilo verilir napayim
kesinlikleEvet aynen öle hic kilo onemli degil saglikla kucagima alayim kilo verilir napayim
Uuuuuuuyyyyyş ben kilolu hamile kaldim diyodum ama sen benden kiloluymussun amannnnnnn olede kilo aliniyor bolede be 48le kaldimda ne olduYa da benim gibi veremeyip üstüne eklersin en kötü ihtimal.Ben 110 kilo ile hamile kaldim da:)
Kasık ağrısı normal cnm alttan banada batı sıkıntı olmuyor için rahat olsunHamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi ve bel ağrılarım da artıyo arada yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Bi de alttan baktıkları zaman nasil oluyo ben daha alttan muayene olmadim hic
Hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi ve bel ağrılarım da artıyo arada yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Bi de alttan baktıkları zaman nasil oluyo ben daha alttan muayene olmadim hic
Aramışlar seni gitmeye gerek yokmuş zaten cnm bişey yapmıyorlar şimdilik bebişlerimm küçük olduğu içinBen bilmiyordum sağlık ocağı olayını onlar arafılar beni ve tarih verdiler gel diye gebelik için doktora gittiysen onlar sistemden goruyorlarmış ve arayıp çağırıyorlar
Yok telaslanman gereken hicbirsey yok. Daha ileriki safhalarda hafta bile oynuyor sen takilma ultrason kismina . Bebek gelisiyorsa her gittiginde tamamdir. Zaten birsey olsa doktor soyler.sence telaşlanmamı gerektiren birşey var mı. Bende bi duşuk yaşadığım için çok telaşlıyım
Hepinie çok teşekkür ederim şükür herşey yolunda 8+5 dedi dr sat a göre bir iki gün küçük tekrar olma olasılığı çok düşük streas yapma dedi dr inşallah allah yardımcımı olsunhayırlara çıkarsın inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursunStres yapma dualarım seninle. Herşey yolunda gidicek öyle düşün. Bugünler geçicek ne zaman doğurucam diye gün saymalar başlıycak relax relax
canım seninle aynı durumdayız sanırım boyun kaç bende 72 ile hamile kaldım bi rada 73 ü geçmiştim şimdide 72.600-73 gidip geliyorum sürekli çok kilo almaktan korkuyorum .dediğin gibi bende diyet yapmaya çalışıyordum sürekli 69 a düşmüştüm hamile kaldığım ay haberim yoktu tabi bi anda 72 oldum tekrar hamile olduğumu öğrenincede bişey yapmadım daha çok almamak için ne yapabiliriz onuda bilmiyorum :)
Cok sevindimm cnm kalp atislarinida duydun ne guzellll allah kucagina almayi nasip etsinHepinie çok teşekkür ederim şükür herşey yolunda 8+5 dedi dr sat a göre bir iki gün küçük tekrar olma olasılığı çok düşük streas yapma dedi dr inşallah allah yardımcımı olsunhayırlara çıkarsın inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun
Ben de bu grupta kendim calip kendim oynuyor gibi hissetmeye basladim ;(
inşallah canım Allah'ın izniyleAyy canim gozun aydin :) Bende pazartesi -sali gorcem insallah :) Bir gorsem rahatlicam...
Gözünaydın canım :) Bebeğin küçük olmasına takılma, bir sonraki muaynede büyük de çıkabilir. Doktorlar görünen keseyi yada bebeği ölçüp ona göre bişey diyor. 1 mm yukardan yada aşağıdan ölçse gün olarak farkediyor. Sağlıkla sıhatle alırsın inşallah kucağına bebişini.Günaydın kızlar :) simdi doktordan çıktım bebisimin kalp atışlarını duydum sonunda :) ama bi hafta küçükmüş bebeğim normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış
Gunaydin canimm uzulme diger aylarda gelisimi hizli olur ilk gebelikte boyle olmustu benim kafana takma kalp atislarini duymussun neguzel gozunaydinGünaydın kızlar :) simdi doktordan çıktım bebisimin kalp atışlarını duydum sonunda :) ama bi hafta küçükmüş bebeğim normalde 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalıkmış
Sağol canım :) Amin canim inşallah :) ustten canim ultrasonla baktiGözünaydın canım :) Bebeğin küçük olmasına takılma, bir sonraki muaynede büyük de çıkabilir. Doktorlar görünen keseyi yada bebeği ölçüp ona göre bişey diyor. 1 mm yukardan yada aşağıdan ölçse gün olarak farkediyor. Sağlıkla sıhatle alırsın inşallah kucağına bebişini.
Tarihlerimiz birbirine yakın, bugün ben de kontrole gidicem inşallah. Kalp atışlarını alttan muaynede mi duydu üstten muayenede mi?