• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin hamişlerrr evettt sabahlar ne yiyebiliyorsunuz ben tek zeytin yiyebiliyorum bulantimi sanki azaltiyorrrrro_O:KK75:
Günaydın canım valla ben çok rahatladım bulantı bilekliği aldık çok faydası oldu normal kahvaltı yapabiliyorum bugün :D
eczanede bulamazsan internette var arattır.
zaten azalmıştı bulantılarım.

Merhaba arkadaslar nasilsiniz.Ben de bulanti fena cikariyorum ayiyetten 3 kilo verdim kizimda boyle degildim en azindan kilo vermedim.ayni temmuzda dogdu kizim.Kiyafetten bahsedilmis.Kizimda son aylarda hamile giyimden elbise almistim onla gecirdim son ayimi cok rahatti ifil ifil.Elbise iyi bir secim son ayda.

normalde yazın giyinmeye rahat bşy zor buluyoruz hem rahat hem şık olucak.herhalde hamilelikte çok zor olucak kocaman karınla bol gömlek bile giysen yine ortadasın :) çarşıda hiç yok kıyafet artık internetten fln
Bend tesetturluyum o yuzden sikinti zaten normalde zor bulUyoruz uzun kollu bol seylri hamileyken ne yapacaz son aylar bide allah yardimcimiz olsun ins
bebeklerimiz sağlıklı olsun üzülmeyelimde artık dğerleri hallolunur inşallah.azcık triple azcık sinirle hallederiz işimizi :D kıyafet bulamayınca

Merhaba arkadaslar nasilsiniz.Ben de bulanti fena cikariyorum ayiyetten 3 kilo verdim kizimda boyle degildim en azindan kilo vermedim.ayni temmuzda dogdu kizim.Kiyafetten bahsedilmis.Kizimda son aylarda hamile giyimden elbise almistim onla gecirdim son ayimi cok rahatti ifil ifil.Elbise iyi bir secim son ayda.
evet mantıklı ebnde elbise düşünüyorum

ya arkadaşlar eşinizle ilişkiye girdikten sonra yanma şişme oluyor mu siz de?? ben ilişkiye girdikten sonra hamilelikten itibaren öyle olmaya başladı hem acıyo hem de şişme oluyo daha önce olmazdı :110:
ben evlendiğimden beri ara ara yaşıyorum bunu çok kötü bişey Allah yardımcın olsun enfeksiyon kapabilirsin dikkat et bol su iç ...

tsh gebelikte 2 yada 2.5 üzerinde olmamalı dr bana hap verdi kullanıyorum
Yok canim hastaneye gore degismiyor, standard heryerde ayni degerler.hamilelikteki olmasi gereken deger araligi ile normal zamandaki olmasi gereken seger araliklari farkli​
Doktorum çok önemli değil dedi. İlaç vermek istemedi bende kullanmak istemiyorum zten çok gerekli görseydi hap verirdi diye düşünüyorum. Çok iyi bir doktor çünkü evham yaptirmayin bana lütfen. Aslında burda her kafadan bir ses çıkıyor bazen kızıyorum. Biri nar yemeyin diyor biri bir şey olmaz diyor. Burda her yazilani kafaya takarsam hastalık hastası olurum.

Yok canim hastaneye gore degismiyor, standard heryerde ayni degerler.hamilelikteki olmasi gereken deger araligi ile normal zamandaki olmasi gereken seger araliklari farkli
Doktorum çok önemli değil dedi. İlaç vermek istemedi bende kullanmak istemiyorum zten çok gerekli görseydi hap verirdi diye düşünüyorum. Çok iyi bir doktor çünkü evham yaptirmayin bana lütfen. Aslında burda her kafadan bir ses çıkıyor bazen kızıyorum. Biri nar yemeyin diyor biri bir şey olmaz diyor. Burda her yazilani kafaya takarsam hastalık hastası olurum.

slm kizlar.gecen mayis ayinda dogum yspmistim.nasipse yine hamileyim ve temmuzsonu dogum yapacam.ALLAH hepimizin yavrusunu korusun ve hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

do_major do_major Kızma kızma =) her kafadan birşey çıktığı konusunda haklısın, herkes biryerlerden duyduğunu paylaşıyor, bazen çok önemli şeylerde paylaşılmış olabiliyor. Tsh konusunda da bende burda okuyup panikledim 2,42ydi çünkü ve 1,5 un üstü olmamalı fln yazılmıştı. Bende baya sordum doktora. Dedi ki 2,5 diyoruz ama hemen ilaç lazım diye birşey yok bundan 3-4 sene öncesinde 5 - 6 ya kadar ilaç vermiyorduk, son zamanların olayı bu. Başka değerlerede bakıyorlar. Doktorun ilaç lazım değil diyorsa senin tüm kondisyonlarını en iyi o biliyor, rahat ol =)

Yok canim hastaneye gore degismiyor, standard heryerde ayni degerler.hamilelikteki olmasi gereken deger araligi ile normal zamandaki olmasi gereken seger araliklari farkli​
Doktorum çok önemli değil dedi. İlaç vermek istemedi bende kullanmak istemiyorum zten çok gerekli görseydi hap verirdi diye düşünüyorum. Çok iyi bir doktor çünkü evham yaptirmayin bana lütfen. Aslında burda her kafadan bir ses çıkıyor bazen kızıyorum. Biri nar yemeyin diyor biri bir şey olmaz diyor. Burda her yazilani kafaya takarsam hastalık hastası olurum.​
Su tsh denilen sey ne oluyor bilgi verir misiniz ben bilmiyorum onu

Keseyi Gören'e kadar yaptırdım en son ikininlerde kese görüldü 21kasımda bi daha istemedi doktorum bi sorun olmayınca neden yaptırayım kî lekenmem de geçti
canım benim çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin. çok dikkat et yat dinlen. kanamam bitti diyede sakın rahat davranma iş falan yapmaya kalkma. mümkün olduğunca yat ayaklarınıda yükseğe kaldır. bu arada için rahatlasın istersen bir kan ver beta-hcg ölçtür. en son verdiğine göre yükselmişse. bebeğin seninle demektir. beta-hcg seviyesine göre kaç haftalık hamile olduğunda anlaşılır. için tamamen rahatlar.

Gunaydin hamişlerrr evettt sabahlar ne yiyebiliyorsunuz ben tek zeytin yiyebiliyorum bulantimi sanki azaltiyorrrrro_O:KK75:
Kizlar ben birsey yiyemiyorum.doktor bulanti ilaci verdi.onuda ictigim an cikariyorum.ac ac geziyorum.yardimmmm

Arkadaslar bisey sorucam insallah bir bilgisi olan vardir,ben yenek yedikten sonra ne yersem yiyim bur sure sonra kasinmaya basliyorum sivilce gibi kizariklik oluyo bacagimda gobegimde kolumda herhangi bir yerimde, once tuzlularda oluyo sandim ama ne yersem yiyim bu kasinti ve kizarikliklar oluyo sonra hafifliyo, yasayan ya da bir bilgisi olan var mi

yaramaz mı canım inan benim durumumda çok kişi vardır ve okuyup moral olur merak etmesen çok teşekkürler üşenmeyip yazdığın için şaka bi yana bende aklımdan geçiriyorum iki doktorda muayeneme devam etmeyi nasipolursa ve ben hesapladım ben daha yeni 6 haftayı bitirmiş görünüyorum yani bence telaşlancak bişey yok bakalım yarın neler olacak
Allah hayırlı haberler almanı nasip etsin iyi düşün iyi oluyr merak etme dua edicem canım senin ve bizim için Allah hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla sıhatle kucağımza almayı nasip etsin

Arkadaslar bisey sorucam insallah bir bilgisi olan vardir,ben yenek yedikten sonra ne yersem yiyim bur sure sonra kasinmaya basliyorum sivilce gibi kizariklik oluyo bacagimda gobegimde kolumda herhangi bir yerimde, once tuzlularda oluyo sandim ama ne yersem yiyim bu kasinti ve kizarikliklar oluyo sonra hafifliyo, yasayan ya da bir bilgisi olan var mi
belki yemekle bir ilgisi yoktur belki kullandığın ilaçla alakalıdır alerjin vardır bi maddeye . kullandıın folik asitten olabilir diye düşünüyrum ben. ve bence doktora gitmelisin .

geçti canım kese görüldü ama içinde embriyo yok dedi doktor kafamı çok karıştırdı
ama daha çok küçük bebeğin. birde hastanenin ultrason cihazı eskiyse görememiş olabilir. bu hafta kendi doktorundan randevu al sen. kesin göreceksin bebeği hatta kalp atışını bile duyacaksın. bak görürsün :)

Arkadaslar 8h 5g gbym ve bugune kdar hep kese vardi ancak bebegi goremylardi hep 1 h arayla usg yapyrduk ancak bugun bos gebelik teshisiyle tibbi tahliye yapilacak.:KK43:cok istedik ama nasip degilmis.gebeligin basindan son gune kadar yasanabilecek bir suru komplikasyonlar var.bana da bu nasipmis.hepiminize hayirli sorunsuz sikintisiz guzel gunler saglicakli bebisler diliyorum.
canım benim çok geçmiş olsun. vardır bundada bir hayır. üzme kendini. denemeye devam...

Kizlar ben birsey yiyemiyorum.doktor bulanti ilaci verdi.onuda ictigim an cikariyorum.ac ac geziyorum.yardimmmm
Canım benim bulantılar da fena durumda sabah kahvaltı ettim bdaha öğle yemeği yiyemedim işte çok zor oluyo öğürmeye başladım işte de.Ben metpamide başladım sen ne kullanıyosun?

Back