• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kızlar birşey sormak istiyorum. Cevaplarsanız çok memnun olurum..
bebekleriniz doktorun soylemiyle gun be gun gelişio mu.. Yani 5 haftalıkken gittiniz bi,hafta sonra gidince direk 6 haftalık dio mu doktor. Ben 5 gün arayla gittim dktra ama bebeğim 3 gunluk gelişmişti. Bu normsl bi durum mu. Lutfeeenn içimi rahatlatın
Bence ultrason aletleri de tam olarak olcemiyor. Bana verilen ultrason kagidinda diyelim 5+3 +- 4 gun yaziyor mesela.dort gun buyuk yada kucuk olabilir.o yuzden birakac gunluk farki onemsemiyorum ben.Ilk gittigimde 2 gun kucuk gosterdi keseyi.ikinci gittigimde bir gun buyuk gosterdi bebegi.

Yeni 1 mucize seninle gebelik haftamızda kilomuzda aynı gidiyor benimde çok belli olmuyor ama göbek biraz çıktı galiba boyum 170 şimdilik kötü değil ama son ne olur bilmem ilk hamileliğimde 68 le hamile kalmıştim dikkat etmedim 90 kilo ile doğum yaptım inşallah bu sefer öyle olmaz

Bence ultrason aletleri de tam olarak olcemiyor. Bana verilen ultrason kagidinda diyelim 5+3 +- 4 gun yaziyor mesela.dort gun buyuk yada kucuk olabilir.o yuzden birakac gunluk farki onemsemiyorum ben.Ilk gittigimde 2 gun kucuk gosterdi keseyi.ikinci gittigimde bir gun buyuk gosterdi bebegi.
sence telaşlanmamı gerektiren birşey var mı. Bende bi duşuk yaşadığım için çok telaşlıyım

Ben oglumda daha zayiftim.63 le hamile kaldim 82 ye kadar ciktim. Bunda ben de 90 i bulur muyum ki :( Boyum 175. Karnim sabahlari hic olmuyor aksamlari cikiyor.pantolonun en ust dugmeaini kapatmiyorum skstirmayayim diye.. Zaten mont giyiyoruz :)
Yeni 1 mucize seninle gebelik haftamızda kilomuzda aynı gidiyor benimde çok belli olmuyor ama göbek biraz çıktı galiba boyum 170 şimdilik kötü değil ama son ne olur bilmem ilk hamileliğimde 68 le hamile kalmıştim dikkat etmedim 90 kilo ile doğum yaptım inşallah bu sefer öyle olmaz

bebekleriniz doktorun soylemiyle gun be gun gelişio mu.. Yani 5 haftalıkken gittiniz bi,hafta sonra gidince direk 6 haftalık dio mu doktor. Ben 5 gün arayla gittim dktra ama bebeğim 3 gunluk gelişmişti. Bu normsl bi durum mu. Lutfeeenn içimi rahatlatın
olabilir canım bnmde oynuyor bir iki gün kese göründüğünde 1 gün eksik çıktı haftaya gttim bebek 2 gün geri çıktı bi sonraki haftada geçen haftaya göre bebeğin 7+2 olması gerekirken 7+3 göründü.ama doktorlar saglıklı diyor

Evet canım ben herşeye çifter çifter bakıyorum :) Rabbim nasip ederde birde cinsiyetleri öğrenirsem daha rahat bakacağım :)

Canım çok geçmiş olsun.Bol bol yat dinlen.İş yapma.Ayalarını yükseğe koyup yat bol bol.O bebeği göremeyeninde ultrason cihazı pek iyi olmayabilir.Moral çok önemli canım,mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.İnşaAllah yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağız.

Hayırlı olsun canım,amin cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah.

Allah gönlüne göre verin canım,inşaAllah ikizdir.Bende ikiz bekliyorum Rabbim nasip ederse.İkiz için değerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama katlamanın yüksek olması gerektiğini biliyorum.Ben adet günümde beta hcg yaptırdığımda değerim 20ydi.Baya düşük bir değerle öğrendim ama hep 3e katladı değerim.Binlerde olması gerekirken 3000 bin çıktı en son ve çift kese gördük:nazar:

Çok geçmiş olsun canım.Hem hamilelikten hem de üşütmeden kaynaklı sanırım.Bol bol dinlen birde c vitamini tüket.İnşaAllah bir an önce toparlanırsın canım.

Ayyyy yeni baktimm yaa ikizmiss ne kadar guzel ya masallah bekledin rabbim 2 tane birden nasip etmis ne mutluluk insallah hayirlisiyla al bebislerini

Öncelikle bebegin hayirli olsun canim, sakin endise etme, gayet normal bi durum.Olabiliyor bazen , önce yavas ilerliyor, sonra da birden hizla ilerliyor gelisimi. Benim ablamin da bebegi icin hep bir ay önden gidiyor belki üstüne adet görmüs olabilirsin demislerdi doktorlar ama ablamin yaptigi hesaba uygun dogdu bebegimiz.Yani doktorlara göre 1 ay gecikmeli:))).3-4 günlük oynamalari cok takmayin kafaniza yani...
Benim gibi hic kimse olamaz ilk hamileligimde 48 kiloyla hamile kaldim 110la bitirdim :mad::mad::mad::mad::rolleyes::rolleyes: bundada 74le kaldim heralde 190la bitiririm :KK43:
:confused::confused::confused:Nasil becerdin onu bacim...

Öncelikle bebegin hayirli olsun canim, sakin endise etme, gayet normal bi durum.Olabiliyor bazen , önce yavas ilerliyor, sonra da birden hizla ilerliyor gelisimi. Benim ablamin da bebegi icin hep bir ay önden gidiyor belki üstüne adet görmüs olabilirsin demislerdi doktorlar ama ablamin yaptigi hesaba uygun dogdu bebegimiz.Yani doktorlara göre 1 ay gecikmeli:))).3-4 günlük oynamalari cok takmayin kafaniza yani...

:confused::confused::confused:Nasil becerdin onu bacim...
Valla bi bilsem :KK53::KK53:

Back