- 23 Eylül 2014
- 402
- 218
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.421
Bence ultrason aletleri de tam olarak olcemiyor. Bana verilen ultrason kagidinda diyelim 5+3 +- 4 gun yaziyor mesela.dort gun buyuk yada kucuk olabilir.o yuzden birakac gunluk farki onemsemiyorum ben.Ilk gittigimde 2 gun kucuk gosterdi keseyi.ikinci gittigimde bir gun buyuk gosterdi bebegi.Kızlar birşey sormak istiyorum. Cevaplarsanız çok memnun olurum..
bebekleriniz doktorun soylemiyle gun be gun gelişio mu.. Yani 5 haftalıkken gittiniz bi,hafta sonra gidince direk 6 haftalık dio mu doktor. Ben 5 gün arayla gittim dktra ama bebeğim 3 gunluk gelişmişti. Bu normsl bi durum mu. Lutfeeenn içimi rahatlatın
sence telaşlanmamı gerektiren birşey var mı. Bende bi duşuk yaşadığım için çok telaşlıyımBence ultrason aletleri de tam olarak olcemiyor. Bana verilen ultrason kagidinda diyelim 5+3 +- 4 gun yaziyor mesela.dort gun buyuk yada kucuk olabilir.o yuzden birakac gunluk farki onemsemiyorum ben.Ilk gittigimde 2 gun kucuk gosterdi keseyi.ikinci gittigimde bir gun buyuk gosterdi bebegi.
sence telaşlanmamı gerektiren birşey var mı. Bende bi duşuk yaşadığım için çok telaşlıyım
zaten boş gebelik teşhisi koydu ama başka doktor yok geç dollenme dedi. Bu hafta kesinleşicek bekliyoruzBence yok canim olsaydi dr.un soylerdi zaten.Dedim ya olcumde degisiklik olabilir cok.minikler henuz
Yeni 1 mucize seninle gebelik haftamızda kilomuzda aynı gidiyor benimde çok belli olmuyor ama göbek biraz çıktı galiba boyum 170 şimdilik kötü değil ama son ne olur bilmem ilk hamileliğimde 68 le hamile kalmıştim dikkat etmedim 90 kilo ile doğum yaptım inşallah bu sefer öyle olmaz
bakalım seninkiside tutacakmı. önce sağlık tabiki :)evet banada söylemişlerdi baktım kız diyor ama hayırlısı tabi ilk çocuk sağlıklı sıhhatli olsunda kız yada erkek hiç farketmez :)
Bence yok canim olsaydi dr.un soylerdi zaten.Dedim ya olcumde degisiklik olabilir cok.minikler henuz
Benim gibi hic kimse olamaz ilk hamileligimde 48 kiloyla hamile kaldim 110la bitirdimbundada 74le kaldim heralde 190la bitiririm
Hic sorma 6 ayima kadar bir bucuk kilo aldim ondan snra artik tutamadim kiloyuCanim 48 den 110 cikmayi nasil becerdin
inş cnm. Çok şiddetli drğil ama karın ağrılarım var sendede var mı cnm. Buda normal midir :) herşeyden korkar oldum daInsallah gec dollenmedir de goryrsun bu hafta allah yardimcin olsun.
inş cnm. Çok şiddetli drğil ama karın ağrılarım var sendede var mı cnm. Buda normal midir :) herşeyden korkar oldum da
ArkadSim hayirli olsun hamissin saglikla al kucagina insallahhhhhOda nereden cikti,hic olur mu oyle sey.Mesajin gorulmemistir canim.Kalabaliklastik,mesajlar arada kaynamaya basladi.Benimde arada kaynayan cevaplanmayan mesajlarim oluyor :)
olabilir canım bnmde oynuyor bir iki gün kese göründüğünde 1 gün eksik çıktı haftaya gttim bebek 2 gün geri çıktı bi sonraki haftada geçen haftaya göre bebeğin 7+2 olması gerekirken 7+3 göründü.ama doktorlar saglıklı diyorKızlar birşey sormak istiyorum. Cevaplarsanız çok memnun olurum..
bebekleriniz doktorun soylemiyle gun be gun gelişio mu.. Yani 5 haftalıkken gittiniz bi,hafta sonra gidince direk 6 haftalık dio mu doktor. Ben 5 gün arayla gittim dktra ama bebeğim 3 gunluk gelişmişti. Bu normsl bi durum mu. Lutfeeenn içimi rahatlatın
Evet canım ben herşeye çifter çifter bakıyorum :) Rabbim nasip ederde birde cinsiyetleri öğrenirsem daha rahat bakacağım :)
Canım çok geçmiş olsun.Bol bol yat dinlen.İş yapma.Ayalarını yükseğe koyup yat bol bol.O bebeği göremeyeninde ultrason cihazı pek iyi olmayabilir.Moral çok önemli canım,mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.İnşaAllah yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağız.
Hayırlı olsun canım,amin cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah.
Allah gönlüne göre verin canım,inşaAllah ikizdir.Bende ikiz bekliyorum Rabbim nasip ederse.İkiz için değerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama katlamanın yüksek olması gerektiğini biliyorum.Ben adet günümde beta hcg yaptırdığımda değerim 20ydi.Baya düşük bir değerle öğrendim ama hep 3e katladı değerim.Binlerde olması gerekirken 3000 bin çıktı en son ve çift kese gördük
Çok geçmiş olsun canım.Hem hamilelikten hem de üşütmeden kaynaklı sanırım.Bol bol dinlen birde c vitamini tüket.İnşaAllah bir an önce toparlanırsın canım.
Öncelikle bebegin hayirli olsun canim, sakin endise etme, gayet normal bi durum.Olabiliyor bazen , önce yavas ilerliyor, sonra da birden hizla ilerliyor gelisimi. Benim ablamin da bebegi icin hep bir ay önden gidiyor belki üstüne adet görmüs olabilirsin demislerdi doktorlar ama ablamin yaptigi hesaba uygun dogdu bebegimiz.Yani doktorlara göre 1 ay gecikmeli:))).3-4 günlük oynamalari cok takmayin kafaniza yani...Kızlar birşey sormak istiyorum. Cevaplarsanız çok memnun olurum..
Benim gibi hic kimse olamaz ilk hamileligimde 48 kiloyla hamile kaldim 110la bitirdimbundada 74le kaldim heralde 190la bitiririm
Hayirli olsun canim :) Dayanamadin gittin degil miDarisi benim ve henuz duymamislara olsun insaAllah.
Valla bi bilsemÖncelikle bebegin hayirli olsun canim, sakin endise etme, gayet normal bi durum.Olabiliyor bazen , önce yavas ilerliyor, sonra da birden hizla ilerliyor gelisimi. Benim ablamin da bebegi icin hep bir ay önden gidiyor belki üstüne adet görmüs olabilirsin demislerdi doktorlar ama ablamin yaptigi hesaba uygun dogdu bebegimiz.Yani doktorlara göre 1 ay gecikmeli:))).3-4 günlük oynamalari cok takmayin kafaniza yani...
Nasil becerdin onu bacim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?