- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.461
Sağol canım teşekkürler :)Gunaydin canimm uzulme diger aylarda gelisimi hizli olur ilk gebelikte boyle olmustu benim kafana takma kalp atislarini duymussun neguzel gozunaydin
Canim zaten o kilodan degil vucut sisiyormus internetten arastirdim gaz olurmus birde vucut su topluyormus kimine gore 12. Haftadan sonra gecermis ondan sonra gobek cikmaya vaslarmis ama ben kiloya aliskin olmadigimdan su halimle bile nefes almakta zorlaniyorum Allah yardimcimiz olsun Vallasen 60la dogurmayı düşünüyosun ben 62 ile hamile kaldım kilo almamıştım geçen hafta doktor tarttı ama sanki şimdi pantolonlar dar geliyor
maşallah canım ya allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ben 6 haftalıkken gittim ama malesef kalp atışlarını duyamadık hatta malesef kendini bile göremedik henüzSağol canım :) Amin canim inşallah :) ustten canim ultrasonla bakti
canim benim doktorum, riskli bir gebeligim olmamasina ragmen ilk 3 ay iliski yok demisti..ya arkadaşlar eşinizle ilişkiye girdikten sonra yanma şişme oluyor mu siz de?? ben ilişkiye girdikten sonra hamilelikten itibaren öyle olmaya başladı hem acıyo hem de şişme oluyo daha önce olmazdı
Amin canım Sağol :) aa senin neden oyle oldu ki ama olsun belki ilerki günlerde gosterir kendini canım üzülme sakınmaşallah canım ya allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin ben 6 haftalıkken gittim ama malesef kalp atışlarını duyamadık hatta malesef kendini bile göremedik henüz
her durumda bi rahatsızlık var yani o kesin :) aman sağlıklı olsunlardaCanim zaten o kilodan degil vucut sisiyormus internetten arastirdim gaz olurmus birde vucut su topluyormus kimine gore 12. Haftadan sonra gecermis ondan sonra gobek cikmaya vaslarmis ama ben kiloya aliskin olmadigimdan su halimle bile nefes almakta zorlaniyorum Allah yardimcimiz olsun Valla
zeytin peynir domates yiyebiliyorum onun haricinde ne yesem almıyor midem özellikle tatli şeyleriGunaydin hamişlerrr evettt sabahlar ne yiyebiliyorsunuz ben tek zeytin yiyebiliyorum bulantimi sanki azaltiyorrrrr
ben tesettürlüyüm bende şimdiden düşünüyorum yaz ayında nasıl giyinicem diyeBende 72-73 arasi gidip geliyorum hicbirsey yiyememe ragmen Kilo vermedim bakalim kacla kapatacagiz....korkuyorum cok almaktan bide yaz ayi giyecek kiyafet sikinti olacak
Aynen ya tatli normalde severdim ama simdi gorunce bile midem kalkiyor ins sonuna kadar hic sevmem tatliyizeytin peynir domates yiyebiliyorum onun haricinde ne yesem almıyor midem özellikle tatli şeyleri
Tesetturede zor be bacim benimde tek skntim o yazin napcazzben tesettürlüyüm bende şimdiden düşünüyorum yaz ayında nasıl giyinicem diye
normalde yazın giyinmeye rahat bşy zor buluyoruz hem rahat hem şık olucak.herhalde hamilelikte çok zor olucak kocaman karınla bol gömlek bile giysen yine ortadasın :) çarşıda hiç yok kıyafet artık internetten flnTesetturede zor be bacim benimde tek skntim o yazin napcazzartik bir iki tane ince bisey buluruz inz salla falan idare ederiz
bende öyleyim tatlı çok yerdim yapardım şimdi ağzıma almadan düşüncesi mahfediyorAynen ya tatli normalde severdim ama simdi gorunce bile midem kalkiyor ins sonuna kadar hic sevmem tatliyi
amiiiin ccanım hep birlikte inşallahCok sevindimm cnm kalp atislarinida duydun ne guzellll allah kucagina almayi nasip etsin
tek derdimi o olsun en kötü diktiriri bende tesettürlüyüm daha önce de temmu annesi olmuştum yelek kombini tercihimdir rahat oluyonormalde yazın giyinmeye rahat bşy zor buluyoruz hem rahat hem şık olucak.herhalde hamilelikte çok zor olucak kocaman karınla bol gömlek bile giysen yine ortadasın :) çarşıda hiç yok kıyafet artık internetten fln
Bend tesetturluyum o yuzden sikinti zaten normalde zor bulUyoruz uzun kollu bol seylri hamileyken ne yapacaz son aylar bide allah yardimcimiz olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?