- 22 Kasım 2014
- 187
- 91
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.861
sakin ol güzelim daha çok erken. ben 6+4 de kesenin içinde bebeği görmüştüm ve kalp atışını duymuştum. haftaya bir daha git göreceksin mutlaka.
Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
bende daha dinlemedim kalp atışını salı gidecem.bende çok korkuyorum bunları duymak çok üzücüKizlar gunaydin.boyle üzücü haberler aldikca daha çok moralin bozuluyor.bende yarin gidicem.inşallah bebeisimin kalp atisini duyarim.mide bulantisindan mahvoldum artik.neler yapitprsunuz mide bulantilarina karesi.acliktan olcem artik.yardimmmmmm
aynen arkadaşm sayfalar çok hızl geçmişe bakamıyoruz bile bende de tam aksine sivilceden eser yok cildim çok güzel oldu ama oğlumda sivilceler artmıştı bakalım neler olacak...Günaydın kizlarr sayfalar her gün o kadar hızlı ilerliyor ki okuyamiyorum. Neler konusuyorsunuz bilmiyorum.
Benimde yüzümü sivilce bastı ama ilk 3 ay normalmis 3 aydan sonra hepsi gidiyormus.
canım seninle günlerimiz çok yakın ama ben çarşamba gidicem gözün aydın çok sevindim senin adına darısı başımıza bidaha ne zaman gideceksin bundan sonra cinsiyetler başlar artık oğlumun cinsiyetini doktor 2,5 ylıkken söylemişti doğruçıktı6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor amaDarisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
canım üzme sakın kendini geç döllenemdir karından mı baktıKizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
inş ya bebişler için feda olsun onlar iyi olsundaGünaydın kizlarr sayfalar her gün o kadar hızlı ilerliyor ki okuyamiyorum. Neler konusuyorsunuz bilmiyorum.
Benimde yüzümü sivilce bastı ama ilk 3 ay normalmis 3 aydan sonra hepsi gidiyormus.
canım seninle günlerimiz çok yakın ama ben çarşamba gidicem gözün aydın çok sevindim senin adına darısı başımıza bidaha ne zaman gideceksin bundan sonra cinsiyetler başlar artık oğlumun cinsiyetini doktor 2,5 ylıkken söylemişti doğruçıktı
İnsaAllah guzel haberlerle don canim ama stres yapma,en buyuk dusmanimiz stres.bende ikini bebeğii kaybetti yüksek ateşten enfeksiyon olabilir demişti dr o yüedn ok korkuyorum Allah yardımımı olsun bugün dr agidiyoru çok stresliyim dualarınısı bekliyorumm
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza :)Selam hanımlar:) kimse var mı ben 6 haftalık hamileyim sizlerle paylaşım yapmak güzel olacak ilk kez katılıyorum böyle bir şeye
Folik asitle alakali degildir canim hepimiz kullaniyoruz.Yalniz bugun doktora git progestan versin sana.Dun erken ayrildm aranzdan kizlar kusura bakmayn erken yattim dikkat ederim canim bide folic asit aldiktan sonra olsu o lekenme o boyle bisey yapiyo mu sizde oldu mu
Canim ben keseleremi 6. haftada gordum stres yapma,gec dollenmistir.Hem kendi doktorun 6+3 te gel demis.Bence kendi doktorunu dinlemelisin.Henuz hicbir sey olmamiskende bebisini zehirleme lutfen bir daha sigara icme.Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
Hayirli olsun canim darisi bana ve henuz kalp atisini duymamislara.Bol bol dinlen canim is yapma.6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor amaDarisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
Kizlar cok halsiz kaldim hicbirsey yiyemiyorum heran bayilabilrim sanirim hastaneye gidecem serum yiyecem
allah hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize inş canım içimi rahatlattın sğl1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)
iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)
Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi
Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)
Benim daha başlarında olmuştu. 5 haftalıktı sanırım. Bir kaç gün sürdü hem. Ben de progestana başladım.Cnm banada progesteron verdiler.bebek çok kuçuk olduğu için kalp atışı alamadıla haftaya Persembe tekrar gıdıcem o zaman kalp atışı olursa bebek yaşıyor anlamına gelirmiş.umarım benımde bebegım senin bebeğin gibi bana tutunur.peki cnm senin kaçıncı haftada oldu bu kanaman?
allah hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize inş canım içimi rahatlattın sğl
inş canım sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını bir kaybım var çok korkuyorumAmin inşallah :) herkesin farklı geçiyor hamileliği insan ister istemez herkesinkini kendiyle kıyaslıyor, inşallah hepimiz sorunsuzca alırız kucağımıza...
Şimdi bende gözlerimi kapatıp kalp atışlarını hissetmeye çalışacağım.çok teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun.umarım bebıslerımızı sağsaglım kucagımıza alırızBenim daha başlarında olmuştu. 5 haftalıktı sanırım. Bir kaç gün sürdü hem. Ben de progestana başladım.
Kalp atışı yedinci haftanın içinde belli oluyor ben de çok endişeliydim seni çok iyi anlıyorum. İnşallah senin bebişin de annesini bırakmaz. Pıt pıt atan kalbini duyarsınız inşallah.
Sana bir tavsiye vereyim mi? Yatağa uzandığında gözlerini kapa ve bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu hayal et. Bunu sürekli yap. Cidden olumlu düşününce pozitif enerjiyi topluyor insan. İnanmazsın ben böyle hamile kaldım. 7 ay uğraştık olmadı. Bir yerde okumuştum sürekli iyi düşünün kendinizi hamile hayal edin vs. yazıyordu. Ben de en son ay bunu uyguladım. Allah'ın izniyle oldu. Bebişin kalp atışı için de yaptım. İyi şeyler düşün hep.
Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
inş canım sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını bir kaybım var çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?