- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.073
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.881
aminn..merhaba kızlar biz de dün keseyi gördük inşallah allah ın izniyle 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız. allahım sen dualarımızı kabul et yarabbim. herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah.
merhaba canım benimkide tüp bebek transferin ne zaman olmuştu aramızda birgün gözüküyor kesen kaç mm idi benim dün 14.3 mm diMerhaba arkadaşlar,
Ben de geldim aranıza.. Tüp bebek gebeliği benim de. Keseyi gördük doktor kendince Yolk kesesini de gördü ancak henüz bebeğimizi ve kalp atışını duymadık görmedik... 6 aralıkta kısmetse müşerref olacağız kendileriyle :)
kalbi durduğunu nasıl anladın canım kanama oldu mu?Ben 6+3 de duydum kalp atışını ama tedirginliğim hep var, benimde bir kaybım çünkü haziranda 8+5'te kaybetmiştim kalp durduğu için... Ama bir defa oldu diye bir daha olacak değil ya :) Olumlu düşünüyoruz, olumlu çağırıyoruz...
canım sen daha dün yaptırsaydın ya progesteron iğnesi yanı doktorun hala neyi bekliyor anlamış değilim tedbir amaçlı yapılsın bence.Kizlar bu kez de kahverengi akjnti geldi biraz bu normal mi 5+7 bugun basina boyle bisey gelen var mi ???
başladık canım 0.200 lük verdi kalp atımını duyunca artırır mıyız bilemiyorum ama dr. değiştirmeye karar verdim. Hayırlısı herşey içinHyırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza :)
Hayırlı olsunDarısı kalp atışını henüz duymamışlara ve bana olsun
Keseyi görmene sevindim canım.Doktorun iğne konusunda ne dedi?Sordun mu hemen başlayalım mı diye?
canım sakin ol bende dün gittim başka bir doktora üstten baktı sadece minicik kese gördü ne yolk ne bebek hiçbirşey yoktu ama doktrom zaten görmeyebiliriz dedi. kesenin boyutu 16mm olmadan bebek görülmezmiş canım seninki ne kadardı?Ustten bakti gormedi alttan bakti yine gormedibeyazbi nokta bile yok kendi drumu aradim 6+3 ten once bebegi goremeyiz bekleyin baska yerlerede gitmeyin diyo... yok ama yaa bi nokta olmazmi enazindan yok iste
Hoşgeldin arkadaşımSelam hanımlar:) kimse var mı ben 6 haftalık hamileyim sizlerle paylaşım yapmak güzel olacak ilk kez katılıyorum böyle bir şeye
bizde 7 haftalıkken gördük herşeyi o yüzden boşuna evham yapma lütfen tadını çıkarhamişler merhaba..
dün doktora gittim 5+6 günlüktü doktor 6+4 hesapladı kese 12 mm dedi her şey iyi dedi ama bebeği tam göremedik belli belirsiz felan dedi , haftaya. gel dedi tekrar ama ben bilemedim şimdi iyiye mi yorsam ne yapsam bebeğin gözükmesi gerekli değilmiydi yahu nerde bu bebek.
canım sakin ol bende dün gittim başka bir doktora üstten baktı sadece minicik kese gördü ne yolk ne bebek hiçbirşey yoktu ama doktrom zaten görmeyebiliriz dedi. kesenin boyutu 16mm olmadan bebek görülmezmiş canım seninki ne kadardı?
6 haftalıkken bizede sadece bu bilgileri verdiler ilk ssk ya gittim görmedi aynı gün makinaları iyi olan bi özele gittim gözüktü.Yaa gercektenmiii.... ben yaslardayim bos gebelik diye moda girdim bilee baksa bi hastaneye daha gitsem acaba makinesi daha iyidir fln gozukurmu diyorum ... ne bilim bu bilinmezlik delirtick bni ... kese boyu fln vermedi bana ama bi yerfistigi boyunda ve seklinde gozukuyodu ekranda bilmiyorumkii
Oncesinde gidipte gorememismiydin pki yoksarandevun 7. Haftadaydi ozmn mi gordunbizde 7 haftalıkken gördük herşeyi o yüzden boşuna evham yapma lütfen tadını çıkar
ulrason görüntüsünü yazdırmadımı ? caqnım görüntüyü çok aldırış etme benim dünkü görüntü bir haftaki öncekinden çok daha küçük duruyor çünküyakınlaştırmamıştı eğer usg görüntüsü varsa elinde orda ölçmüş olmalı keseyi. birde alttan muayene ederken eğer idarar sıkışık olursanız görüntü kalitesi düşüyor yani karından olanla ters olmalı vajinal olunca mesane boş olmalı.Yaa gercektenmiii.... ben yaslardayim bos gebelik diye moda girdim bilee baksa bi hastaneye daha gitsem acaba makinesi daha iyidir fln gozukurmu diyorum ... ne bilim bu bilinmezlik delirtick bni ... kese boyu fln vermedi bana ama bi yerfistigi boyunda ve seklinde gozukuyodu ekranda bilmiyorumkii
kalbi durduğunu nasıl anladın canım kanama oldu mu?
koşuyolu medipole başka bişey için gitmiştik normal standartlarında özel hastane ben medical parka gidiyorumMedipol hastanesini bileniniz varmi oranin aletleri nasil acaba iyimidir...
Su anda seni cok seviyorum :) ufff yinede fazla umutlanmak istemiyorum hayirlisi dua dua dua elimizden baksa bisey gelmiyo ALlah bilir nasipse olur insallah guzel olur6 haftalıkken bizede sadece bu bilgileri verdiler ilk ssk ya gittim görmedi aynı gün makinaları iyi olan bi özele gittim gözüktü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?