• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gecen hafta dan beri yaptirmiorum yinemi baktiriim pers.gunune kadar bekleyelim dedi dr versemmi kan .. bi sigara yaktim sinirimden ben sesini duymasamda enazindankalbinde bi kipirti gorurum diye erken gittim duydugum seye bak :KK43:
Canım öncelikle hemen söndür o sigarayı sonra sakin ol.Karından mı bakıldı alttan mı?Karındansa daha görünmeyebilir.Burda bedidiko diye bi ark var o da çok stres yaptı başlarda kese var bebek yok diye sonradan gördü bak içini ferah tut

tşkler canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.ben dün son kontrole gittim.malesef bunu da kaybettim.kürtaj olucam.inşaalh senden hayırlı haber gelir.mutlaka hbr ver.Allah yardımcın olsun.
Allah yardımcın olsun cnm cennette seni bekleyen bi meleğin olmuştur belki de içini ferah tutu rabbim bidaha yaşatmasın inşallah

doktor karından baktıysa görememiştir ben dün doktordaydım üstten baktı 6+0 dayız keseyi bile görmedi
alttan baktı keseyi gördü içi boşmu dedim yok içinde yolk sac var dedi bu yolk saç olunca bebekde var olurmuş sen de göründümü sorsaydın biraz daha bakınca bebeği ve kalp damarınıda gördü bugün oluşmuş dinleyemeyiz dedi ben ce daha erken panik yapıyorsun sende yol saç göründümü o varsa bebek vardır

Ustten bakti gormedi alttan bakti yine gormedibeyazbi nokta bile yok kendi drumu aradim 6+3 ten once bebegi goremeyiz bekleyin baska yerlerede gitmeyin diyo... yok ama yaa bi nokta olmazmi enazindan yok iste

Ustten bakti gormedi alttan bakti yine gormedibeyazbi nokta bile yok kendi drumu aradim 6+3 ten once bebegi goremeyiz bekleyin baska yerlerede gitmeyin diyo... yok ama yaa bi nokta olmazmi enazindan yok iste
yolksac ı da mı göremedi.bence kendi dr.una güvenmelisin neden acele edip başka dr.a gittin mi du bakalım bak kendi dr.un biliyodur belki gelişimini 6+3 ten önce göremeyiz demiş

üzülme arkadaşım insallah hemen hamile kalırsın ben 1.5 ay önce kürtaj oldum kalp durması yüzünden doktor 2 ay bekle dedi ben bir daha kalamam hamile diye düşünürken bir ay bekledim yine hamileyim herşeyin hayırlısını dile
amin canım.aynen öyle olduçkendimi çok kötü ve bitkin hissediyorum üzüntüden.kütaj olucam maalesef..dün hersey netleşti.

Gecen hafta dan beri yaptirmiorum yinemi baktiriim pers.gunune kadar bekleyelim dedi dr versemmi kan .. bi sigara yaktim sinirimden ben sesini duymasamda enazindankalbinde bi kipirti gorurum diye erken gittim duydugum seye bak :KK43:

Niye stres yapiyosun hamileligin daha cok yeni bebegin gorunmemesi normal çünkü o daha belki bir susam tanesi kadar bile değil. Bende ilk gittigimde sadece kese vardi. Sonra tam 7 haftalikken gittim ve kalp atışını duydum muvizem icimdeydi :) bak hic böyle kötü düşünme kan değerin yukseliyorsa hamilesin işte

Kızlar ben grip oluyorum galiba dün boğazım yanmaya başladı.Burun akıntım arttı bugün de ayrıca sabah bi kalktım dudaklarımın etrafı istisnasız her yanı uçuk dolmuş çok gıcık bişey kaşınıyo yanıyo :(

yolksac ı da mı göremedi.bence kendi dr.una güvenmelisin neden acele edip başka dr.a gittin mi du bakalım bak kendi dr.un biliyodur belki gelişimini 6+3 ten önce göremeyiz demiş
Canim sen niye uzuyorsun, bazilari erken goruyor bazen 8 haftaliga kadar goremeyen var. Birazcik daha bekle bakalim , bugun kan degerlerine baktir. Dularimiz seninle:)

Niye stres yapiyosun hamileligin daha cok yeni bebegin gorunmemesi normal çünkü o daha belki bir susam tanesi kadar bile değil. Bende ilk gittigimde sadece kese vardi. Sonra tam 7 haftalikken gittim ve kalp atışını duydum muvizem icimdeydi :) bak hic böyle kötü düşünme kan değerin yukseliyorsa hamilesin işte

Ben normal randevum pers. Gunuydu ztn ben 6.haftalik ultrason goruntulerini actim googledan onlara bakiodum hadi gidiim dedim ve yakindki biyere gittim .... bilmiyorum ama kendimi kotuye hazirlasam iyi oluck bnmki gec dollenme fln diil biliyorum cunku esim sehir disindaydi ztn sayiliydi birlikteligimiz gunlerimiz belli ... allahtan umut kesilmez yine de ne diim

Canim sen niye uzuyorsun, bazilari erken goruyor bazen 8 haftaliga kadar goremeyen var. Birazcik daha bekle bakalim , bugun kan degerlerine baktir. Dularimiz seninle:)

Kese buyuduyse kan degerinden bisey anlamayiz dedi dr .. ben pers.kadar beklemek zorundayim neyazikki hayirlisi artik napalim bnm pek umidim yok ama bekleyelim bakalim

Kizlar gunaydin.boyle üzücü haberler aldikca daha çok moralin bozuluyor.bende yarin gidicem.inşallah bebeisimin kalp atisini duyarim.mide bulantisindan mahvoldum artik.neler yapitprsunuz mide bulantilarina karesi.acliktan olcem artik.yardimmmmmm

kızlar benimde kalbim pır pır bi kalp atışlarını duysam bi duysam .... benim hiç midem falan bulanmıyo hiç bi belirtim yok gibi canımda bişey istemio.. bazen diyorum ki biraz bulansada umutlansam azıcık .. boş kese olayına taktım biraz kafayı :(:(

Gecmisi cok okuyamadim neler yazildi bilmiyorum ama ben simdiye kadar 4 gebelik gecirdim bir dogum yaptim birkere bile migdem bulanmadi ve sapasaglam kizim var sukurler olsun:) bu hamilelikte de hic migdem bulanmiyor kalp atisini filan duyduk simdilik hersey yolunda. ama illaki bulanmasi iyidir diye birsey daha once duymamistim. Hatta kizimin hamileligimde bende evham yapmistim hic bulantim yok diye doktora sordum guldu bana:) sen dertsiz basina dertmi ariyorsun dedi:):)Sanirim bunye ile ilgili birsey yada belki genetiktir. Anneminde hic bulanmamis iki cocugunda da bende kardesimde saglikli dogmusuz:) bulantisi olmayanlar tadini cikarsin derim:)

Gecmisi cok okuyamadim neler yazildi bilmiyorum ama ben simdiye kadar 4 gebelik gecirdim bir dogum yaptim birkere bile migdem bulanmadi ve sapasaglam kizim var sukurler olsun:) bu hamilelikte de hic migdem bulanmiyor kalp atisini filan duyduk simdilik hersey yolunda. ama illaki bulanmasi iyidir diye birsey daha once duymamistim. Hatta kizimin hamileligimde bende evham yapmistim hic bulantim yok diye doktora sordum guldu bana:) sen dertsiz basina dertmi ariyorsun dedi:):)Sanirim bunye ile ilgili birsey yada belki genetiktir. Anneminde hic bulanmamis iki cocugunda da bende kardesimde saglikli dogmusuz:) bulantisi olmayanlar tadini cikarsin derim:)

içimi rahatlattın valla çok sağol dünden beri baya takmıştım ben bu durumu kafaya :)

Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii

sakin ol güzelim daha çok erken. ben 6+4 de kesenin içinde bebeği görmüştüm ve kalp atışını duymuştum. haftaya bir daha git göreceksin mutlaka.

6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor ama :KK43: Darisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.

canım hadi bakalım hayırlı olsun .. o sesleri duymayı nasip etmiş allah sana .. inşallah bebeğini kucağına almayı da nasip eder

Back