• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

image.jpg

kızlar ne zaman güzel şeyler konuşcaz bakıyorum herkesde bi korku kese niye görmedik kalbi niye duymadık herşey zamala oluşuyo şu anda bebişlerimiz bi nohut kadar. herkes sanki allah korusun bebeğinin kalbi duracak gibi yada düşecek gibi yada karnında bebeleri yok gibi davranıyor. lütfen olumsuz düşünüp kötü şeyleri çağarmayalım. birazda güzel şeyler konuşalım eşlerimiz neler hissediyo kaç kilo ile hamile kaldık iştahlar nasıl hamilelikle ilgili kitaplar aldınızmı canınız bişey çektiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyormusunuz bebek mağazaları gezmeye başladınızmı vs........
Ah canım tam düşüncelerimi dile getirmişim:KK60:

canım sen daha dün yaptırsaydın ya progesteron iğnesi yanı doktorun hala neyi bekliyor anlamış değilim tedbir amaçlı yapılsın bence.
Saglik ocagina gitmistim canim ordada yoktu sanirim burdaki hastaneler de randevusuz muayene yapilmiyo ve randevularda 2 hafta sonrasina veriyolar yogunluk oldugu icin 1 kaftadan kayseriye gidebilirim orda yaptiririm

kızlar ne zaman güzel şeyler konuşcaz bakıyorum herkesde bi korku kese niye görmedik kalbi niye duymadık herşey zamala oluşuyo şu anda bebişlerimiz bi nohut kadar. herkes sanki allah korusun bebeğinin kalbi duracak gibi yada düşecek gibi yada karnında bebeleri yok gibi davranıyor. lütfen olumsuz düşünüp kötü şeyleri çağarmayalım. birazda güzel şeyler konuşalım eşlerimiz neler hissediyo kaç kilo ile hamile kaldık iştahlar nasıl hamilelikle ilgili kitaplar aldınızmı canınız bişey çektiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyormusunuz bebek mağazaları gezmeye başladınızmı vs........

ohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım :o yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere ;) sen ?
Mağaza gezmelere bayyılıyorumda bir de şu cinsiyeti sormasalar, henüz belli değil dediğimde "manyak bu heralde şimdiden alışveriş yapmaya çalışıyo bakışı atmasalar" :o çoook daha mutlu olucam :P

ohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım :eek: yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere :KK66: sen ?
Mağaza gezmelere bayyılıyorumda bir de şu cinsiyeti sormasalar, henüz belli değil dediğimde "manyak bu heralde şimdiden alışveriş yapmaya çalışıyo bakışı atmasalar" :eek: çoook daha mutlu olucam :p
Ay nasıl güldüm kııııız. Hamileyim ben sağım solum belli olmaz diye pis bakışlar at sende:KK11:
Verirsin sen hamileyken kilo veren bile var bence çok iyi hissetmiyorsan diyetisyene git çok güzel olur.

ben şuan ne mağaza ne kilo hiç birşey düşünemiyorum salı doktora gidicem kalp atışlarımızı dinlemeye,ona odaklanmış durumdayım :) ama olumlu düşünüyorum .. pozitifliği elden bırakmamaya çalışıyorum bendeee...

ben şuan ne mağaza ne kilo hiç birşey düşünemiyorum salı doktora gidicem kalp atışlarımızı dinlemeye,ona odaklanmış durumdayım :) ama olumlu düşünüyorum .. pozitifliği elden bırakmamaya çalışıyorum bendeee...
İnş pozitif haberle gelirsin arkadaşım

Süpersin canım,iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım :anneadayı: Ben tombiş hamile kaldım,ve gittikçe tombişleşiyorum.İnan canım bir şey çekiyorsa üşenmeden kalkıp yapıyorum ama tuvalete gitmeye bile üşeniyorum normalde :KK53: Konu boğaz olunca üşengeçlik müşengeçlik kalmıyor :KK48:
ohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım :eek: yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere :KK66: sen ?
Mağaza gezmelere bayyılıyorumda bir de şu cinsiyeti sormasalar, henüz belli değil dediğimde "manyak bu heralde şimdiden alışveriş yapmaya çalışıyo bakışı atmasalar" :eek: çoook daha mutlu olucam :p
:KK48: Aynıyız,tombiş hamile kaldım 6 haftada 3 kilo aldım bile :KK53: İştahım çok açık maşaAllah :KK48:

ben pek cinsiyeti öğrenmeyi üşünmüyorum eşim diyoki öğrencez. ya gözlerimi açtığımda neyimiz oldu diye sormak istiyorum eski türk filmlerindeki gibi. benimde iştahım çok açık özellikle akşamları yatmadan dün akşam yatmadan 200 gr kadar ekmeksiz çatalla peynir yedim o kadar güzel geldiki

kızlar yaa canım bi un helvası çekiyor sormayın gitsin gözümde uçuşuyo ama evde margarin yok ve çıkıp almaya üşeniyorum:)

Süpersin canım,iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım :anneadayı: Ben tombiş hamile kaldım,ve gittikçe tombişleşiyorum.İnan canım bir şey çekiyorsa üşenmeden kalkıp yapıyorum ama tuvalete gitmeye bile üşeniyorum normalde :KK53: Konu boğaz olunca üşengeçlik müşengeçlik kalmıyor :KK48:

:KK48: Aynıyız,tombiş hamile kaldım 6 haftada 3 kilo aldım bile :KK53: İştahım çok açık maşaAllah :KK48:
bende 7 haftada 2,5 kilo aldım biz temmuz anneleri tombiş olcaz galiba akşamlarıda soğuk oluyor yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum:KK49:

52 kilo ile hamile kaldım.canım içli köfte istiyo haftasonu yapıcam inşallah :(

kızlar 6 haftada 7 haftada 2,3 kilo alırsak şimdiden vay halimize.... bnce dikkat etmek gerek alması kolayda biliosunuz ki vermesi çok zor kiloları

Back