- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.901
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım tam düşüncelerimi dile getirmişimkızlar ne zaman güzel şeyler konuşcaz bakıyorum herkesde bi korku kese niye görmedik kalbi niye duymadık herşey zamala oluşuyo şu anda bebişlerimiz bi nohut kadar. herkes sanki allah korusun bebeğinin kalbi duracak gibi yada düşecek gibi yada karnında bebeleri yok gibi davranıyor. lütfen olumsuz düşünüp kötü şeyleri çağarmayalım. birazda güzel şeyler konuşalım eşlerimiz neler hissediyo kaç kilo ile hamile kaldık iştahlar nasıl hamilelikle ilgili kitaplar aldınızmı canınız bişey çektiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyormusunuz bebek mağazaları gezmeye başladınızmı vs........
Saglik ocagina gitmistim canim ordada yoktu sanirim burdaki hastaneler de randevusuz muayene yapilmiyo ve randevularda 2 hafta sonrasina veriyolar yogunluk oldugu icin 1 kaftadan kayseriye gidebilirim orda yaptiririmcanım sen daha dün yaptırsaydın ya progesteron iğnesi yanı doktorun hala neyi bekliyor anlamış değilim tedbir amaçlı yapılsın bence.
kızlar ne zaman güzel şeyler konuşcaz bakıyorum herkesde bi korku kese niye görmedik kalbi niye duymadık herşey zamala oluşuyo şu anda bebişlerimiz bi nohut kadar. herkes sanki allah korusun bebeğinin kalbi duracak gibi yada düşecek gibi yada karnında bebeleri yok gibi davranıyor. lütfen olumsuz düşünüp kötü şeyleri çağarmayalım. birazda güzel şeyler konuşalım eşlerimiz neler hissediyo kaç kilo ile hamile kaldık iştahlar nasıl hamilelikle ilgili kitaplar aldınızmı canınız bişey çektiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyormusunuz bebek mağazaları gezmeye başladınızmı vs........
Ay nasıl güldüm kııııız. Hamileyim ben sağım solum belli olmaz diye pis bakışlar at sendeohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere sen ?
Mağaza gezmelere bayyılıyorumda bir de şu cinsiyeti sormasalar, henüz belli değil dediğimde "manyak bu heralde şimdiden alışveriş yapmaya çalışıyo bakışı atmasalar" çoook daha mutlu olucam
ben gittim canım çok güzel ahstane yarında gidcemMedipol hastanesini bileniniz varmi oranin aletleri nasil acaba iyimidir...
İnş pozitif haberle gelirsin arkadaşımben şuan ne mağaza ne kilo hiç birşey düşünemiyorum salı doktora gidicem kalp atışlarımızı dinlemeye,ona odaklanmış durumdayım :) ama olumlu düşünüyorum .. pozitifliği elden bırakmamaya çalışıyorum bendeee...
İnş pozitif haberle gelirsin arkadaşım
2. haftadan beri gittim doktora hem ssk hem özele ama hersey 7. haftada tam gözüktüOncesinde gidipte gorememismiydin pki yoksarandevun 7. Haftadaydi ozmn mi gordun
Kime gidiyosun medipolde ordaki her dr a gitmistim ilk hamileligimdeben gittim canım çok güzel ahstane yarında gidcem
Süpersin canım,iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım Ben tombiş hamile kaldım,ve gittikçe tombişleşiyorum.İnan canım bir şey çekiyorsa üşenmeden kalkıp yapıyorum ama tuvalete gitmeye bile üşeniyorum normalde Konu boğaz olunca üşengeçlik müşengeçlik kalmıyorkızlar ne zaman güzel şeyler konuşcaz bakıyorum herkesde bi korku kese niye görmedik kalbi niye duymadık herşey zamala oluşuyo şu anda bebişlerimiz bi nohut kadar. herkes sanki allah korusun bebeğinin kalbi duracak gibi yada düşecek gibi yada karnında bebeleri yok gibi davranıyor. lütfen olumsuz düşünüp kötü şeyleri çağarmayalım. birazda güzel şeyler konuşalım eşlerimiz neler hissediyo kaç kilo ile hamile kaldık iştahlar nasıl hamilelikle ilgili kitaplar aldınızmı canınız bişey çektiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyormusunuz bebek mağazaları gezmeye başladınızmı vs........
Aynıyız,tombiş hamile kaldım 6 haftada 3 kilo aldım bile İştahım çok açık maşaAllahohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere sen ?
Mağaza gezmelere bayyılıyorumda bir de şu cinsiyeti sormasalar, henüz belli değil dediğimde "manyak bu heralde şimdiden alışveriş yapmaya çalışıyo bakışı atmasalar" çoook daha mutlu olucam
Saglik ocagina gitmistim canim ordada yoktu sanirim burdaki hastaneler de randevusuz muayene yapilmiyo ve randevularda 2 hafta sonrasina veriyolar yogunluk oldugu icin 1 kaftadan kayseriye gidebilirim orda yaptiririm
ben pek cinsiyeti öğrenmeyi üşünmüyorum eşim diyoki öğrencez. ya gözlerimi açtığımda neyimiz oldu diye sormak istiyorum eski türk filmlerindeki gibi. benimde iştahım çok açık özellikle akşamları yatmadan dün akşam yatmadan 200 gr kadar ekmeksiz çatalla peynir yedim o kadar güzel geldikiohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere sen ?
bende 7 haftada 2,5 kilo aldım biz temmuz anneleri tombiş olcaz galiba akşamlarıda soğuk oluyor yürüyüşe çıkmaya üşeniyorumSüpersin canım,iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım Ben tombiş hamile kaldım,ve gittikçe tombişleşiyorum.İnan canım bir şey çekiyorsa üşenmeden kalkıp yapıyorum ama tuvalete gitmeye bile üşeniyorum normalde Konu boğaz olunca üşengeçlik müşengeçlik kalmıyor
Aynıyız,tombiş hamile kaldım 6 haftada 3 kilo aldım bile İştahım çok açık maşaAllah
52 kilo ile hamile kaldım.canım içli köfte istiyo haftasonu yapıcam inşallahkızlar ne zaman güzel şeyler konuşcaz bakıyorum herkesde bi korku kese niye görmedik kalbi niye duymadık herşey zamala oluşuyo şu anda bebişlerimiz bi nohut kadar. herkes sanki allah korusun bebeğinin kalbi duracak gibi yada düşecek gibi yada karnında bebeleri yok gibi davranıyor. lütfen olumsuz düşünüp kötü şeyleri çağarmayalım. birazda güzel şeyler konuşalım eşlerimiz neler hissediyo kaç kilo ile hamile kaldık iştahlar nasıl hamilelikle ilgili kitaplar aldınızmı canınız bişey çektiğinde üşenmeyip kalkıp yapıyormusunuz bebek mağazaları gezmeye başladınızmı vs........
Mecbur canim hastaneye gidelim dedim diye esjmle sorun yasadk aksam ssk yok eger bisey olursa zaten ben o zaman sorcam ona arabada yok is yerinde de sorn yasamis yani shan elim koljm bagli beklemek zorundaym insallah kotu bisey olmazPardon ama sen ne kadar rahatsin