- Konu Sahibi Hedef65tir
- #2.821
hoşgeldin hayırlı olsun
Hoşbuldum :)
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin hayırlı olsun
Günde 1 bardağa izin var diye biliyorum ben ve her gün içiyorum 1 bardakla sınırladım ama :)Evet bende ole biliyorum ama dunden beri aklimdan cikmiyor
Hos geldin canim rabbim hayirla saglikli bj sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)Hoşbuldum :)
Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin..
maşallah bebişlerimize :) bu arada ben sürekli üşüyorum hiç ısınmıyorum tam tersi olması gerekmiyo mu :)hadi gözün aydın:) ben 2 gun önce gittim kese 6 mm dı dun tahlil sonuçlarını aldım doktora rica ettim yine baktı kese 10mm olmuş 2 günde maşallah 4 mm büyümüş.hemen buyuyorlar :masallah:
inşallah canım dua edeim bol bol ve aklımıza kötü şeyler getirmeyelim ben daha gitmedim doktora kesyi gördük ama kalp atışları için bekliyorumtşkr ederim cnm. Kanama veya lekelenme yok. İnş herşey,iyi gider
şanslıymışın cnm ne güzel :) benimde şaka gibi ama 5. gebeliğim hepsi dursaydı 5 çocuk :) ikisi erken dönem düşük olduğu için anlamadım bişey ama kızımda ve oğlumda 4. aya kadar fenalardayım . kızım okuldayken bulantılarım tavan yapıyor , o eve gelince biraz hafifliyor :) Allahım kolaylığını veriyor bunada şükür :)Gecmisi cok okuyamadim neler yazildi bilmiyorum ama ben simdiye kadar 4 gebelik gecirdim bir dogum yaptim birkere bile migdem bulanmadi ve sapasaglam kizim var sukurler olsun:) bu hamilelikte de hic migdem bulanmiyor kalp atisini filan duyduk simdilik hersey yolunda. ama illaki bulanmasi iyidir diye birsey daha once duymamistim. Hatta kizimin hamileligimde bende evham yapmistim hic bulantim yok diye doktora sordum guldu bana:) sen dertsiz basina dertmi ariyorsun dedi:):)Sanirim bunye ile ilgili birsey yada belki genetiktir. Anneminde hic bulanmamis iki cocugunda da bende kardesimde saglikli dogmusuz:) bulantisi olmayanlar tadini cikarsin derim:)
günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var
tşkler canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.ben dün son kontrole gittim.malesef bunu da kaybettim.kürtaj olucam.inşaalh senden hayırlı haber gelir.mutlaka hbr ver.Allah yardımcın olsun.canım inşallah birşey olmamıştır anlattığın şeyleri 3 kez yaşadım şimdi de 4. hamileliğim ve iki gündür belim kasıklarım ağrıyor bugün de sabahtan beri kahverengi akıntım var bende şimdi dr. gidiyorum haberleşelim allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın aminnnnn
Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
Canım bende 5+3 te gitmistim sadece kese görünmüştü. Devlet hastanesine gittim ben onlarin aletleri çok iyi.degil. sen içini ferah tut kan tahlili yapmadi mi?
stres yapma hemen.belki geç döllenme olmuştur.bir hafta sonra herşey belli olur.ama sen strese girip kendini bunaltırsan bu kötü etkiler.Allah hayırlısını versin.inşallah bebişini haftaya görürsün canımKizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
amin canım.aynen öyle olduçkendimi çok kötü ve bitkin hissediyorum üzüntüden.kütaj olucam maalesef..dün hersey netleşti.Insallah iyi haber alirsin ama kendini kotuyede hazirla canim belliki gelisimi durmus ama Allah buyuk hayirlisi icin dua et