- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.841
Canım öncelikle hemen söndür o sigarayı sonra sakin ol.Karından mı bakıldı alttan mı?Karındansa daha görünmeyebilir.Burda bedidiko diye bi ark var o da çok stres yaptı başlarda kese var bebek yok diye sonradan gördü bak içini ferah tutGecen hafta dan beri yaptirmiorum yinemi baktiriim pers.gunune kadar bekleyelim dedi dr versemmi kan .. bi sigara yaktim sinirimden ben sesini duymasamda enazindankalbinde bi kipirti gorurum diye erken gittim duydugum seye bak
Allah yardımcın olsun cnm cennette seni bekleyen bi meleğin olmuştur belki de içini ferah tutu rabbim bidaha yaşatmasın inşallahtşkler canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.ben dün son kontrole gittim.malesef bunu da kaybettim.kürtaj olucam.inşaalh senden hayırlı haber gelir.mutlaka hbr ver.Allah yardımcın olsun.
doktor karından baktıysa görememiştir ben dün doktordaydım üstten baktı 6+0 dayız keseyi bile görmedi
alttan baktı keseyi gördü içi boşmu dedim yok içinde yolk sac var dedi bu yolk saç olunca bebekde var olurmuş sen de göründümü sorsaydın biraz daha bakınca bebeği ve kalp damarınıda gördü bugün oluşmuş dinleyemeyiz dedi ben ce daha erken panik yapıyorsun sende yol saç göründümü o varsa bebek vardır
yolksac ı da mı göremedi.bence kendi dr.una güvenmelisin neden acele edip başka dr.a gittin mi du bakalım bak kendi dr.un biliyodur belki gelişimini 6+3 ten önce göremeyiz demişUstten bakti gormedi alttan bakti yine gormedibeyazbi nokta bile yok kendi drumu aradim 6+3 ten once bebegi goremeyiz bekleyin baska yerlerede gitmeyin diyo... yok ama yaa bi nokta olmazmi enazindan yok iste
amin canım.aynen öyle olduçkendimi çok kötü ve bitkin hissediyorum üzüntüden.kütaj olucam maalesef..dün hersey netleşti.
Gecen hafta dan beri yaptirmiorum yinemi baktiriim pers.gunune kadar bekleyelim dedi dr versemmi kan .. bi sigara yaktim sinirimden ben sesini duymasamda enazindankalbinde bi kipirti gorurum diye erken gittim duydugum seye bak
amin canım.aynen öyle olduçkendimi çok kötü ve bitkin hissediyorum üzüntüden.kütaj olucam maalesef..dün hersey netleşti.
Canim sen niye uzuyorsun, bazilari erken goruyor bazen 8 haftaliga kadar goremeyen var. Birazcik daha bekle bakalim , bugun kan degerlerine baktir. Dularimiz seninle:)yolksac ı da mı göremedi.bence kendi dr.una güvenmelisin neden acele edip başka dr.a gittin mi du bakalım bak kendi dr.un biliyodur belki gelişimini 6+3 ten önce göremeyiz demiş
Niye stres yapiyosun hamileligin daha cok yeni bebegin gorunmemesi normal çünkü o daha belki bir susam tanesi kadar bile değil. Bende ilk gittigimde sadece kese vardi. Sonra tam 7 haftalikken gittim ve kalp atışını duydum muvizem icimdeydi :) bak hic böyle kötü düşünme kan değerin yukseliyorsa hamilesin işte
Canim sen niye uzuyorsun, bazilari erken goruyor bazen 8 haftaliga kadar goremeyen var. Birazcik daha bekle bakalim , bugun kan degerlerine baktir. Dularimiz seninle:)
Gecmisi cok okuyamadim neler yazildi bilmiyorum ama ben simdiye kadar 4 gebelik gecirdim bir dogum yaptim birkere bile migdem bulanmadi ve sapasaglam kizim var sukurler olsun:) bu hamilelikte de hic migdem bulanmiyor kalp atisini filan duyduk simdilik hersey yolunda. ama illaki bulanmasi iyidir diye birsey daha once duymamistim. Hatta kizimin hamileligimde bende evham yapmistim hic bulantim yok diye doktora sordum guldu bana:) sen dertsiz basina dertmi ariyorsun dedi:):)Sanirim bunye ile ilgili birsey yada belki genetiktir. Anneminde hic bulanmamis iki cocugunda da bende kardesimde saglikli dogmusuz:) bulantisi olmayanlar tadini cikarsin derim:)
Çok sevindim canım içini ferah tut sen bişey olmaz Allah'ın izniyle6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor amaDarisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
Gecmisi cok okuyamadim neler yazildi bilmiyorum ama ben simdiye kadar 4 gebelik gecirdim bir dogum yaptim birkere bile migdem bulanmadi ve sapasaglam kizim var sukurler olsun:) bu hamilelikte de hic migdem bulanmiyor kalp atisini filan duyduk simdilik hersey yolunda. ama illaki bulanmasi iyidir diye birsey daha once duymamistim. Hatta kizimin hamileligimde bende evham yapmistim hic bulantim yok diye doktora sordum guldu bana:) sen dertsiz basina dertmi ariyorsun dedi:):)Sanirim bunye ile ilgili birsey yada belki genetiktir. Anneminde hic bulanmamis iki cocugunda da bende kardesimde saglikli dogmusuz:) bulantisi olmayanlar tadini cikarsin derim:)
Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor amaDarisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?