1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)
iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)
Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi
Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)