• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

sakin ol güzelim daha çok erken. ben 6+4 de kesenin içinde bebeği görmüştüm ve kalp atışını duymuştum. haftaya bir daha git göreceksin mutlaka.

bende tam 5. haftada gitmiştim keseyi gördük sadece.. bebeğin kalp atışlarını da duyacağız inşallah sende öyle düşün daha çok erken .. ama kesenin olması da süper dış gebelik riskin yok kesenin yeri ve durumu güzelse kafaya takmamaya çalış bende öyle yapıorum .. bi kaç gün önce çok kafama takmıştım boş mu diye ama şimdi artık biraz daha rahatlatıyorum kendimi...

Kizlar gunaydin.boyle üzücü haberler aldikca daha çok moralin bozuluyor.bende yarin gidicem.inşallah bebeisimin kalp atisini duyarim.mide bulantisindan mahvoldum artik.neler yapitprsunuz mide bulantilarina karesi.acliktan olcem artik.yardimmmmmm
bende daha dinlemedim kalp atışını salı gidecem.bende çok korkuyorum bunları duymak çok üzücü :(

Günaydın kizlarr sayfalar her gün o kadar hızlı ilerliyor ki okuyamiyorum. Neler konusuyorsunuz bilmiyorum.

Benimde yüzümü sivilce bastı ama ilk 3 ay normalmis 3 aydan sonra hepsi gidiyormus.
aynen arkadaşm sayfalar çok hızl geçmişe bakamıyoruz bile bende de tam aksine sivilceden eser yok cildim çok güzel oldu ama oğlumda sivilceler artmıştı bakalım neler olacak...

6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor ama :KK43: Darisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
canım seninle günlerimiz çok yakın ama ben çarşamba gidicem gözün aydın çok sevindim senin adına darısı başımıza bidaha ne zaman gideceksin bundan sonra cinsiyetler başlar artık oğlumun cinsiyetini doktor 2,5 ylıkken söylemişti doğruçıktı

Günaydın kizlarr sayfalar her gün o kadar hızlı ilerliyor ki okuyamiyorum. Neler konusuyorsunuz bilmiyorum.

Benimde yüzümü sivilce bastı ama ilk 3 ay normalmis 3 aydan sonra hepsi gidiyormus.
inş ya bebişler için feda olsun onlar iyi olsunda

Cok sagol canim darisi basina olsun insallah :) iki hafta sonra cagirdi.ben de 13 haftalikken ogrendim oglumu.bunun da kalp atisi dakikada 138 civari dedi dr.sordum ozellikle:)
canım seninle günlerimiz çok yakın ama ben çarşamba gidicem gözün aydın çok sevindim senin adına darısı başımıza bidaha ne zaman gideceksin bundan sonra cinsiyetler başlar artık oğlumun cinsiyetini doktor 2,5 ylıkken söylemişti doğruçıktı

bende ikini bebeğii kaybetti yüksek ateşten enfeksiyon olabilir demişti dr o yüedn ok korkuyorum Allah yardımımı olsun bugün dr agidiyoru çok stresliyim dualarınısı bekliyorumm
İnsaAllah guzel haberlerle don canim ama stres yapma,en buyuk dusmanimiz stres.
Selam hanımlar:) kimse var mı ben 6 haftalık hamileyim sizlerle paylaşım yapmak güzel olacak ilk kez katılıyorum böyle bir şeye
Hayirli olsun canim,hosgeldin aramiza :)
Dun erken ayrildm aranzdan kizlar kusura bakmayn erken yattim dikkat ederim canim bide folic asit aldiktan sonra olsu o lekenme o boyle bisey yapiyo mu sizde oldu mu
Folik asitle alakali degildir canim hepimiz kullaniyoruz.Yalniz bugun doktora git progestan versin sana.
Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii
Canim ben keseleremi 6. haftada gordum stres yapma,gec dollenmistir.Hem kendi doktorun 6+3 te gel demis.Bence kendi doktorunu dinlemelisin.Henuz hicbir sey olmamiskende bebisini zehirleme lutfen bir daha sigara icme.
6+4kalp atisini gordum duydum kizlar cokk sukur olsun.Kese eetrafinda kanama ve dusuk riski devam ediyor ama :KK43: Darisi tum gormek isteyenlerin basina.Acele etmeyin kendinizi strese sokmayin.
Hayirli olsun canim darisi bana ve henuz kalp atisini duymamislara.Bol bol dinlen canim is yapma.

1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)

iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)

Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi :P

Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)

1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)

iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)

Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi :p

Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)
allah hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize inş canım içimi rahatlattın sğl

Forumu hep geriden takip etmek zorunda kaldım. Aman kendinize dikkat edin. Her yer salgın. 2 gündür ateş ve ishal yüzünden perişan oldum ben. Bu arada dün gece bhcg sonucum 1113 çıktı. 2 gün önce 244 ordanda 2 gün önce 99.7 idi. Gelişimi iyi sizce

Cnm banada progesteron verdiler.bebek çok kuçuk olduğu için kalp atışı alamadıla haftaya Persembe tekrar gıdıcem o zaman kalp atışı olursa bebek yaşıyor anlamına gelirmiş.umarım benımde bebegım senin bebeğin gibi bana tutunur.peki cnm senin kaçıncı haftada oldu bu kanaman?
Benim daha başlarında olmuştu. 5 haftalıktı sanırım. Bir kaç gün sürdü hem. Ben de progestana başladım.
Kalp atışı yedinci haftanın içinde belli oluyor ben de çok endişeliydim seni çok iyi anlıyorum. İnşallah senin bebişin de annesini bırakmaz. Pıt pıt atan kalbini duyarsınız inşallah.

Sana bir tavsiye vereyim mi? Yatağa uzandığında gözlerini kapa ve bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu hayal et. Bunu sürekli yap. Cidden olumlu düşününce pozitif enerjiyi topluyor insan. İnanmazsın ben böyle hamile kaldım. 7 ay uğraştık olmadı. Bir yerde okumuştum sürekli iyi düşünün kendinizi hamile hayal edin vs. yazıyordu. Ben de en son ay bunu uyguladım. Allah'ın izniyle oldu. Bebişin kalp atışı için de yaptım. İyi şeyler düşün hep.

Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin

Amin inşallah :) herkesin farklı geçiyor hamileliği insan ister istemez herkesinkini kendiyle kıyaslıyor, inşallah hepimiz sorunsuzca alırız kucağımıza...
inş canım sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını bir kaybım var çok korkuyorum

Benim daha başlarında olmuştu. 5 haftalıktı sanırım. Bir kaç gün sürdü hem. Ben de progestana başladım.
Kalp atışı yedinci haftanın içinde belli oluyor ben de çok endişeliydim seni çok iyi anlıyorum. İnşallah senin bebişin de annesini bırakmaz. Pıt pıt atan kalbini duyarsınız inşallah.

Sana bir tavsiye vereyim mi? Yatağa uzandığında gözlerini kapa ve bebeğinin kalp atışlarını duyduğunu hayal et. Bunu sürekli yap. Cidden olumlu düşününce pozitif enerjiyi topluyor insan. İnanmazsın ben böyle hamile kaldım. 7 ay uğraştık olmadı. Bir yerde okumuştum sürekli iyi düşünün kendinizi hamile hayal edin vs. yazıyordu. Ben de en son ay bunu uyguladım. Allah'ın izniyle oldu. Bebişin kalp atışı için de yaptım. İyi şeyler düşün hep.

Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
Şimdi bende gözlerimi kapatıp kalp atışlarını hissetmeye çalışacağım.çok teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun.umarım bebıslerımızı sağsaglım kucagımıza alırız

inş canım sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını bir kaybım var çok korkuyorum

Ben 6+3 de duydum kalp atışını ama tedirginliğim hep var, benimde bir kaybım çünkü haziranda 8+5'te kaybetmiştim kalp durduğu için... Ama bir defa oldu diye bir daha olacak değil ya :) Olumlu düşünüyoruz, olumlu çağırıyoruz...

merhaba kızlar biz de dün keseyi gördük inşallah allah ın izniyle 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız. allahım sen dualarımızı kabul et yarabbim. herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah.

Back