2015 Temmuz Anneleri

gunaydınlar , hayırlı cumalar arkadaşlar . bulantılarıma başi ağrısıda eşlik edior , kafam kalkmıyor , herşey kokuyor , ev kokuyor , yakında evden de tiksincem sanırım

şanslıymışın cnm ne güzel :) benimde şaka gibi ama 5. gebeliğim hepsi dursaydı 5 çocuk :) ikisi erken dönem düşük olduğu için anlamadım bişey ama kızımda ve oğlumda 4. aya kadar fenalardayım . kızım okuldayken bulantılarım tavan yapıyor , o eve gelince biraz hafifliyor :) Allahım kolaylığını veriyor bunada şükür :)

Tesekkurler:) ben amerikada yaşıyorum o yuzden daha çok öğrenmek istiyorum sizlerin de tecrubelerini:)) doktor bebeğin kalp atışları iyi normal dedi ama ben duymadım o an heyecandan sormayı da unuttum vaginal ultrason ile muayene etmişti ondanmıki?

Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii

Günaydın kizlarr sayfalar her gün o kadar hızlı ilerliyor ki okuyamiyorum. Neler konusuyorsunuz bilmiyorum.

günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var

Benimde yüzümü sivilce bastı ama ilk 3 ay normalmis 3 aydan sonra hepsi gidiyormus.

tşkler canım.Rabbim dualarımızı kabul eder inş.ben dün son kontrole gittim.malesef bunu da kaybettim.kürtaj olucam.inşaalh senden hayırlı haber gelir.mutlaka hbr ver.Allah yardımcın olsun.

Kizlar ben bunalima girmeden bana bi cevap verin nolur dr dan geliyorum 5+6 dayim kese var bebek yok bu nedir bosgebelikmi yasiyorum yanii

Canım bende 5+3 te gitmistim sadece kese görünmüştü. Devlet hastanesine gittim ben onlarin aletleri çok iyi.degil. sen içini ferah tut kan tahlili yapmadi mi?

Canım bende 5+3 te gitmistim sadece kese görünmüştü. Devlet hastanesine gittim ben onlarin aletleri çok iyi.degil. sen içini ferah tut kan tahlili yapmadi mi?

Gecen hafta dan beri yaptirmiorum yinemi baktiriim pers.gunune kadar bekleyelim dedi dr versemmi kan .. bi sigara yaktim sinirimden ben sesini duymasamda enazindankalbinde bi kipirti gorurum diye erken gittim duydugum seye bak

stres yapma hemen.belki geç döllenme olmuştur.bir hafta sonra herşey belli olur.ama sen strese girip kendini bunaltırsan bu kötü etkiler.Allah hayırlısını versin.inşallah bebişini haftaya görürsün canım

doktor karından baktıysa görememiştir ben dün doktordaydım üstten baktı 6+0 dayız keseyi bile görmedi
alttan baktı keseyi gördü içi boşmu dedim yok içinde yolk sac var dedi bu yolk saç olunca bebekde var olurmuş sen de göründümü sorsaydın biraz daha bakınca bebeği ve kalp damarınıda gördü bugün oluşmuş dinleyemeyiz dedi ben ce daha erken panik yapıyorsun sende yol saç göründümü o varsa bebek vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…