Bugun doktora migdemin cok bulandigi iyi mi kotu mu oldugunu sordum ve migde bulantisinin iyi oldugunu soyledi bebegn saglikli olmasina isaretmis
Canim , bulantinin olup olmamasiyla alakasi yok hic.Her 2 gebeligimde hic bulanti cekmedim,hatta bulantisi olup kusanlara özendim diyebilirim:).Cok saglikli iki kizim oldu, kilolari, boylari, gelisimleri hic sorun olmadi.Simdikinde bulantim oluyor ama baskalarina göre halime sükrediyorum, as ermeye de basladim, canim felaket biseyler istiyo, takinti oluyor resmen yiyene kadar.Ben böyle biri degildim diye telaslanmaya basladim
.Acaba bi sorun mu var diye kafami kurcaliyor...
Doktorlarin lafina gelince,bulantidan muzdarip olan annelerin birazcik moralini düzeltmek icin öyle dediklerini düsünüyorum acikcasi. Cünkü bunun bi aciklamasi ve ispati yok...Daha cok bünyeyle alakali bisey bu
.
Meraba kızlar. Normalde karnım akşama kadar şişip sabah eski haline geliyordu.Ama 3-4 gündür göbeğim çıktı. Şimdiden pantolonlarım sıkmaya başladı. Normalde çok zayıfım, pantolonlarımdaki pensleri açtım bugün oh rahatladım :) sizde de var mı göbüş biraz
Normal canim, rahim genisledi, bebege yer aciliyor orada. artik yavas yavas kilo almaya da baslanabilir, tadini cikar bosver:).
Evet bende ole biliyorum ama dunden beri aklimdan cikmiyor
Canin cok istiyorsa bir fincan icebilirsin aslinda. Ben ikinci kizimdayken öyleydim, cok düserdi aklima türk kahvesi.Doktorum günde 2 tane icmeme izin vermisti , ama ben 1 tane iciyordum. Cok ta herseyi takinti yapmamak lazim bence, herseyden azar azar yiyip icilmesi taraftariyim