2015 Temmuz Anneleri

benimki regl tarihim ve kesenin buyukluğu birbirine uymadığı için oyle soyledi sanırım. Ama ben çok,buyuk ihtimalle geç dollenme olduğunu duşunuyorum.
canım sters yapma bunun çok örneği var çevrem dekalbi atmıyor alalım deyipte birkaç gün sonra normale dönen çok duydum dediğin gibi geç döllenmeyle alakalı olabilir.

canım sters yapma bunun çok örneği var çevrem dekalbi atmıyor alalım deyipte birkaç gün sonra normale dönen çok duydum dediğin gibi geç döllenmeyle alakalı olabilir.
tşkr ederim cnm. Bide bugun sağ yumurtalığım çok ağırıyo ve gaz sancısı gibi ağrılarım var. Sence buda normal,mi cnm.. Bide duşuk yaptığım için çok korkuyorum herşeyden

Ay ne guzel ikiz bebisler :) Hayirlisi ile al insallah kucagina :)

Bende 5 haft 5 günlük hamisim geçen hafta kesesini ggördük haftaya çarşamba kontrole çağırdı uumarım kalp atışını duyarız..ilk gebeliğim iki senede anca geldi bebis :) Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin

tşkr ederim cnm. Bide bugun sağ yumurtalığım çok ağırıyo ve gaz sancısı gibi ağrılarım var. Sence buda normal,mi cnm.. Bide duşuk yaptığım için çok korkuyorum herşeyden
kasık ağrısı hamileliğin ilk aylarında olan şeyler ama aşırı değildir inşallah ve bence kendini çok dinleme eğer kanaman falan yoksa telaş yapma bence güvendiğin bir doktorla tekrar görüş bu konuları

tşkr ederim cnm. Kanama veya lekelenme yok. İnş herşey,iyi gider

benimki regl tarihim ve kesenin buyukluğu birbirine uymadığı için oyle soyledi sanırım. Ama ben çok,buyuk ihtimalle geç dollenme olduğunu duşunuyorum.
Canim benimde gec dollenme.Keseleri gormeye gittigimde tam 6 haftaliktim ama kesenin biri 5+3 biride 5 haftalik gozuktu.
Bende oyleyim canim,istahim iyi,bulantim yok ama cok usuyorum ve cok halsizim.Surekli yatiyorum.
Ay ne guzel ikiz bebisler :) Hayirlisi ile al insallah kucagina :)
Cok sagol canim.İnsaAllah hepimiz yavrularimiza hayirlisiyla saglikla kavusuruz :)

Canim temmuz anneleri topiginde hemen hemen hepimizin dusuk hikayesi var.Benim iki dusugum var bu 3. hamileligim.Endiseni hepimiz iyi anliyoruz canim cunku o endiseler hepimizde var.Guzel dusun guzel olsun tamam mi olumsuzu cagirmiyoruz :)

Canim temmuz anneleri topiginde hemen hemen hepimizin dusuk hikayesi var.Benim iki dusugum var bu 3. hamileligim.Endiseni hepimiz iyi anliyoruz canim cunku o endiseler hepimizde var.Guzel dusun guzel olsun tamam mi olumsuzu cagirmiyoruz :)
haklısın cnm. İnş temmuz ayında rabbim kucağımıza almayı nasib eder. :) :*

Arkadaşlar şimdi gecmisi okudum bazi arkadaşlar gebelikte mide bulantisinin iyiye isaret ettiginden bahsetmisler bu konuyu bilimsel olarak biraz daha açıp anlatablilrlermi lütfen
Gecmisi cok okuyamadim neler yazildi bilmiyorum ama ben simdiye kadar 4 gebelik gecirdim bir dogum yaptim birkere bile migdem bulanmadi ve sapasaglam kizim var sukurler olsun:) bu hamilelikte de hic migdem bulanmiyor kalp atisini filan duyduk simdilik hersey yolunda. ama illaki bulanmasi iyidir diye birsey daha once duymamistim. Hatta kizimin hamileligimde bende evham yapmistim hic bulantim yok diye doktora sordum guldu bana:) sen dertsiz basina dertmi ariyorsun dedi:):)Sanirim bunye ile ilgili birsey yada belki genetiktir. Anneminde hic bulanmamis iki cocugunda da bende kardesimde saglikli dogmusuz:) bulantisi olmayanlar tadini cikarsin derim:)

bende ikini bebeğii kaybetti yüksek ateşten enfeksiyon olabilir demişti dr o yüedn ok korkuyorum Allah yardımımı olsun bugün dr agidiyoru çok stresliyim dualarınısı bekliyorumm

bende ikini bebeğii kaybetti yüksek ateşten enfeksiyon olabilir demişti dr o yüedn ok korkuyorum Allah yardımımı olsun bugün dr agidiyoru çok stresliyim dualarınısı bekliyorumm
Stres yapma dualarım seninle. Herşey yolunda gidicek öyle düşün. Bugünler geçicek ne zaman doğurucam diye gün saymalar başlıycak relax relax

Canim ayaklarinin altina yastik koy ve sirt ustu yat.Yarin ilk isin doktoruna git progestan yazar muhtemelen.Bugun wc disinda kalkma.Kahve leke tehlikeli degil deniyor ama senin kirmizi kanamanda oldugu icin tedbirli davranmakta fayda var.
Dun erken ayrildm aranzdan kizlar kusura bakmayn erken yattim dikkat ederim canim bide folic asit aldiktan sonra olsu o lekenme o boyle bisey yapiyo mu sizde oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…