- 26 Eylül 2011
- 1.575
- 654
- 248
Pofff mantat mi vardi? Kasinti fln mi ya da sikayetin neydi?Cnm vajinal muayene yapti bana fitil ve krem verdi 8 gun kullancam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pofff mantat mi vardi? Kasinti fln mi ya da sikayetin neydi?Cnm vajinal muayene yapti bana fitil ve krem verdi 8 gun kullancam
Ne kadar uyarabilirsin ki. Krem surceksin okadar. Onceden surmek cok fayda ediyor yara az oluyor.korktuğum için süremiyorum uyarırsam sık sık diye.kremi alayım başlayayım en iyisi
Ben acayip sorun ettim ya bu devlet hastanesinde doğurma isini yalniz kalcakmisim sanci çekerken doğum sonraki da rafakatci gelemiyormusgorus saatleri dişindaya ben yapayalniz nayapiyim ooralarda yaaaofff yaaa ben dogumu aciyi falan dusunmuyom da bitek bunu dusunuyom ..
![]()
Karabiber alırız yanımıza.iyide her zaaman hapsurup oksurulmezki
doguma giderken grip nezle fzalan olmak lazim : )))
Bunun tespiti icin muayeneyi nasil yapiuo pkass cim?ben en son3 hafta once tahlil verdim temizdi ama bugun vajinada ince bi kasinti var dr u aramadm da
banada buyuk tuvalet yapar gibi dedillerde ben buraya yazmaya çekindim nedense :)))
sanki herseyi konusuyoz buyuk tuvaletide soyleyince nolacaksa : )))))
Ben acayip sorun ettim ya bu devlet hastanesinde doğurma isini yalniz kalcakmisim sanci çekerken doğum sonraki da rafakatci gelemiyormusgorus saatleri dişindaya ben yapayalniz nayapiyim ooralarda yaaaofff yaaa ben dogumu aciyi falan dusunmuyom da bitek bunu dusunuyom ..
![]()
Sanci odasında milletle beraber sancini cekiyomussun ebe arada gelip bakiyomus doğum sinrasida görüş saatinde ancak babasi ailesi girebiliyirmus 2. 3 kişilik mis odalar falanniye oyleymis ya. hadi sanci cekmeyi gectim tanidijlar dikkat dagitabilir de sonrasinda niye kimse durmasin yaninda aa cok sacma
Ablam ölümden dondu gebelik zehirlenmesi yasadi tansiyonu tavan yapti hem suni sanciyla normal doğumu beklettiler hem bebekte annede ölüyor diye sezeryan yaptilar dusunki ablam aksam doğurmuş yanina kimseyi almadiklari içinsabaha kadar yanindaki ddiğer hasta bakmis bebeğe. Ya alip gitse ... Emzirememis acidan agridan sabaha kadar acliktan aglamis yavru.. Bide geldikki odaya yatagi afedersiniz kan gölü olmuş hic bakmamislar altina üstüne aksam koymuşlar sabaha kadar rezillik diz boyu. Ertesi gün enişte özel oda tuttuda öyle kalabildi 2. Günü.devlette refakatçi olmak zorunda ama. ne değişik bir hastane :S
Eşin de mi yanında olamıyormuş?
Sanci odasında milletle beraber sancini cekiyomussun ebe arada gelip bakiyomus doğum sinrasida görüş saatinde ancak babasi ailesi girebiliyirmus 2. 3 kişilik mis odalar falan
Ablam ölümden dondu gebelik zehirlenmesi yasadi tansiyonu tavan yapti hem suni sanciyla normal doğumu beklettiler hem bebekte annede ölüyor diye sezeryan yaptilar dusunki ablam aksam doğurmuş yanina kimseyi almadiklari içinsabaha kadar yanindaki ddiğer hasta bakmis bebeğe. Ya alip gitse ... Emzirememis acidan agridan sabaha kadar acliktan aglamis yavru.. Bide geldikki odaya yatagi afedersiniz kan gölü olmuş hic bakmamislar altina üstüne aksam koymuşlar sabaha kadar rezillik diz boyu. Ertesi gün enişte özel oda tuttuda öyle kalabildi 2. Günü.
ya simdi doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye bakıyordum fiyatlar sürekli artıyor diye şikayet etmiş millet ama senin yazdıklarındansa para gitsin. burda tıp fakültesinde de öyleydi 40 yataklı bir yerde sancı çekiyorsun diğer odalar 4 ya da 6 kişilikti. başka imkanın yok mu nerde yaşıyorsunSanci odasında milletle beraber sancini cekiyomussun ebe arada gelip bakiyomus doğum sinrasida görüş saatinde ancak babasi ailesi girebiliyirmus 2. 3 kişilik mis odalar falan
Ablam ölümden dondu gebelik zehirlenmesi yasadi tansiyonu tavan yapti hem suni sanciyla normal doğumu beklettiler hem bebekte annede ölüyor diye sezeryan yaptilar dusunki ablam aksam doğurmuş yanina kimseyi almadiklari içinsabaha kadar yanindaki ddiğer hasta bakmis bebeğe. Ya alip gitse ... Emzirememis acidan agridan sabaha kadar acliktan aglamis yavru.. Bide geldikki odaya yatagi afedersiniz kan gölü olmuş hic bakmamislar altina üstüne aksam koymuşlar sabaha kadar rezillik diz boyu. Ertesi gün enişte özel oda tuttuda öyle kalabildi 2. Günü.
Ayy nerenin devlet hastanesi bu yaa rezillik resmenSanci odasında milletle beraber sancini cekiyomussun ebe arada gelip bakiyomus doğum sinrasida görüş saatinde ancak babasi ailesi girebiliyirmus 2. 3 kişilik mis odalar falan
Akinti ve kasinti vardi enfeksiyon varmisPofff mantat mi vardi? Kasinti fln mi ya da sikayetin neydi?
ben hiç bi sekilde aci hissetmedim oglumdaEpiduralliyken ıkınma hissini falan hissediyorsun di mi? Ikın dediklerinde ıkınırken de acı olmuyor di mi?
ya simdi doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye bakıyordum fiyatlar sürekli artıyor diye şikayet etmiş millet ama senin yazdıklarındansa para gitsin. burda tıp fakültesinde de öyleydi 40 yataklı bir yerde sancı çekiyorsun diğer odalar 4 ya da 6 kişilikti. başka imkanın yok mu nerde yaşıyorsun
ben hiç bi sekilde aci hissetmedim oglumda
kizimdada ikinci dozu istemedigim için galiba dikisleri hissettim sadece ..
akciger ignesini kiizmda vurdular canim bana, 32. haftada 1 cm açikllik vrdi ve basi dogum kanalindaydi, hemen apar topar o igneyi yaptilar .. nidilat mi ne var ya ondan verdiler 1 ay boyunca ,37 yi oyle boyle tamamladik, sonrada 40 haftada dogduAnladım canım. Prenses falan değil en doğrusu bu olsa gerek. Bizde nedense kadına hertürlü yük yükleniyor. Dalga konusu bile yapıyorlar. Cahil insanlarımız ne olacak. Bir de akciğer geliştirici iğneyi duydum mu?
akciger ignesini kiizmda vurdular canim bana, 32. haftada 1 cm açikllik vrdi ve basi dogum kanalindaydi, hemen apar topar o igneyi yaptilar .. nidilat mi ne var ya ondan verdiler 1 ay boyunca ,37 yi oyle boyle tamamladik, sonrada 40 haftada dogdu
kziim diye demiyorum çok akilli,hanim hanimcik bi prensesdir : ) yani ignenin bi ayn etkksini gormedim ben ..
insallah canim beklersiniz , hatta insallah hiç gerek kalmazDr bana da vurmayı önerdi o yüzden sordum. Ama daha yirmisekizde olucağımız için otuzikiye kadar bekleyebilir miyiz diye sormayı düşünüyorum. Açılma falan da yok çünkü. Allahım inşallah korusun bebişleri.
insallah canim beklersiniz , hatta insallah hiç gerek kalmaz
ama dedigim gibi ben bi sakincasini gormedim,yaparlarsada igneyi dert etme