- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Dogum konusmussunuz cati yapisiyla cok alakali. Dr catin musait bebek de iri degil demisti. Oyke 8-9 saat surmedi dogum. Gee 1 gibi 10 dk aralikli sncilar basladi ama onlar zor degil. Sabah 7 den sonra zorlasti sanci cekmesi. En son iki sanci arasinda bosluk kalmamisti yorulmaya basladim. O ara dr geldi suyu patlamis ikin dedi. Acilma cm soylemedi ama baya vardi. Nasil ikinacagimi bilemedim ebe buyuk tuvalet yapar gibi diye tarif etti. 3-5 ikinmada kafasi gorundu diye dr cagirmaya kostu tekrar. Dur ikinma deyip catala aldilar ordaki ilk ikinmada cikti. Hastabakiciya yukardan ittir dedi dr ama gerek yoktu cikti ztn. O ara kesi yapiyorum dedi dr. Kesmese iyiydi ama yirtilirmis sanirim.
Bebegin cikisi sancilar bitiyor aglama sesi ilk dokunus vs. Hepsi mucize.. Ben cikana kadar cikarmadilar da oglumu. Giydirirlerken d gozumu ayirmadim dr dikis atiyordu o arada. Kolay dogurdum yani. Korkmayin herkes kotu bisey yasicak degil.
Ped kullandigimdan sanirim dikislerim 20 gunde ancak iyilesti. Perine masajina baslamam lazim bu defa ins kesi olmaz
işte bende en çok normal doğumu bebeği görüp ilk ağlamasını duymak için istiyorum bilmiyorum çok mu paranoyağım ama sanki görmesem bir şey olacakmış hissine kapılıyorum birde bu bebekler filan karışmıştı ya hastanede :) bende herhalde gözümü ayıramam yavrumdan acı macı vız gelir o anda çünkü o ağlama sesi eminim dünyalara bedeldir 3 kere o çatala acı içinde elim boş dönerek yattım rabbim kimsenin elini boş bırakmasın hepsi bebeklerini sağ salim kucaklarına alsın inşallah.
umarım çatım falan iyidir de bir avazda çıkar yavrum :)