• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

kızımın kapı süsü:) el emeği :)

Eklentiler

• WP_20141111_002.webp
    WP_20141111_002.webp
    168,9 KB · Görüntüleme: 141
:KK43:Kızlar yarın akşam baby showerımız var bir haftadır temizlik hazırlık derken öldüm yorgunluktan inşallah güzel geçer 20 kişiye yakın arksdaşım gelicek sonrasında hiçbir yere dokunmucam iki katı yorulur oldum belim bacaklarım heryerim ağrıyor :KK48:

valla yapıyo :) ama ben doğumdan hemen sonra hem sut yapsın hemde gaz sıkıntısına cozum olsun dıye hergun rezene+anason cayı demleyip ıctım.. :KK66: yan etkısı yok hıc degılse..

:KK70: valla mutlaka hergenc kızın ceyızınde vardır dıye düşünüyorum o sarı tülbentlerden ..ben de kullanmıştım ılk 1 ay falan ama desenkı etkısı varmıdır ne dınen ne tıbben gecerlılıgı olmasa da benım kız sarılık olmadı en azından bunu rahatlıkla soyleyebılırım :KK70::KK70::KK70::KK70:
canım doğumdan sonra eve geldıgınde sık sık banyp yapacaksın hem aşırı ter atacaksın,hem kanaman dan sebep hem de mamoslar ıyı calıssın dıye :KK45:heh ıste bu banyolar sırasında keseyı elıne alacaksın..bastırarak karnına gobegıne kese yapacaksın ..hem kararan göbek derın cok kısabır zamanda eskı ten rengine kavuşacak,hem gobegın cok daha kolay toparlanacak hem de o kahverengı cızgı 2 hafta sonunda tamamen ortadankaybolacak..hemde keselenmıs olacaksın ıste fena mı :KK70:
Kuzenime doktorda sarı bir şey koyun yanına demiş. Benim sarı takıntım var bizimki tam sarı değilde şey rengi.

75g lik şeker yükleme sonucum:açlık kan şekeri 83, 1.saat 202, 2.saat 158. Sonuc kötü demi.. tatli cok cok az yedim. kilolu da değilim. Öylesine test yaptırmıştım hic beklemiyordum böyle.

Yuksek cikmis sanirim canim doktorun ne diycek bakalim.

Bu saatde yemek yiyen bir benmiyim merak ettim yakinda beni vincle alirlar artik:cry:

Bende kek yedim modem yaniyor şuan gaviskon içtim ama nafile :(

kızımın kapı süsü:) el emeği :)

Bayildiiimmm güle güle kullanin, ellerine saglik canim :)

Back
X