- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
bıraz once bır dılım kekyedım ve nescafe ıctım sayılırmıBu saatde yemek yiyen bir benmiyim merak ettim yakinda beni vincle alirlar artik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıraz once bır dılım kekyedım ve nescafe ıctım sayılırmıBu saatde yemek yiyen bir benmiyim merak ettim yakinda beni vincle alirlar artik![]()
Ya yok sayilmaz ven bi koca tabak icinde princ olan bi yemek yedim ekmekle kendimi tutamiyorum ya bu kilolar ne olcak bilmuyorumbıraz once bır dılım kekyedım ve nescafe ıctım sayılırmı
Ellerine saglik.cok guzel olmuskızımın kapı süsü:) el emeği :)
Kuzenime doktorda sarı bir şey koyun yanına demiş. Benim sarı takıntım var bizimki tam sarı değilde şey rengi.valla yapıyo :) ama ben doğumdan hemen sonra hem sut yapsın hemde gaz sıkıntısına cozum olsun dıye hergun rezene+anason cayı demleyip ıctım..yan etkısı yok hıc degılse..
valla mutlaka hergenc kızın ceyızınde vardır dıye düşünüyorum o sarı tülbentlerden ..ben de kullanmıştım ılk 1 ay falan ama desenkı etkısı varmıdır ne dınen ne tıbben gecerlılıgı olmasa da benım kız sarılık olmadı en azından bunu rahatlıkla soyleyebılırım
canım doğumdan sonra eve geldıgınde sık sık banyp yapacaksın hem aşırı ter atacaksın,hem kanaman dan sebep hem de mamoslar ıyı calıssın dıyeheh ıste bu banyolar sırasında keseyı elıne alacaksın..bastırarak karnına gobegıne kese yapacaksın ..hem kararan göbek derın cok kısabır zamanda eskı ten rengine kavuşacak,hem gobegın cok daha kolay toparlanacak hem de o kahverengı cızgı 2 hafta sonunda tamamen ortadankaybolacak..hemde keselenmıs olacaksın ıste fena mı
![]()
Benim kizimda sarilik cikmadi ama ben yapmadim ama duymustumKuzenime doktorda sarı bir şey koyun yanına demiş. Benim sarı takıntım var bizimki tam sarı değilde şey rengi.
Hadi ya hic bilmiyodum bak bunuBütün sakızların içine de koymuşlar. Sakız bile çiğneyemiyoruz.
Hurafe onlar bence. Ama kayınvalidem hazırlatıyo banaBebek doğunca sarılığa karşı yanına sarı bir tülbent koyuyormuşsunuz duydunuz mu hiç? İrem duymuştur kesin
Benimkinin takoz bi telefonu var onu zor kullanıyo. Adam kendini işine adamış hiç teknolojiden anlamıyoOhh ne güzel doktorlar whatsapp falan süpermiş
Ayni seyi ben yaptim :)Bu saatde yemek yiyen bir benmiyim merak ettim yakinda beni vincle alirlar artik![]()
Sen bir başladın aldın başını gittin. Çok mu tembelim yaa.
Öyle ise iyi doktordurBenimkinin takoz bi telefonu var onu zor kullanıyo. Adam kendini işine adamış hiç teknolojiden anlamıyo
kızımın kapı süsü:) el emeği :)
75g lik şeker yükleme sonucum:açlık kan şekeri 83, 1.saat 202, 2.saat 158. Sonuc kötü demi.. tatli cok cok az yedim. kilolu da değilim. Öylesine test yaptırmıştım hic beklemiyordum böyle.
Bu saatde yemek yiyen bir benmiyim merak ettim yakinda beni vincle alirlar artik![]()
kızımın kapı süsü:) el emeği :)
Bu oglan simdiden beni uyutmuyosa dogunca dusunemiyorum
Temennim yegenim gibi olmasi oda uyutmaz karninda durmazdi dogdugunda cocuk ağlamayi bilmiodu habire uyuyoduDoğunca da hareketli olacaklar uyku haram belli :)
Temennim yegenim gibi olmasi oda uyutmaz karninda durmazdi dogdugunda cocuk ağlamayi bilmiodu habire uyuyodu