Evet agri kesici geciriyo ama sureklide icmek istemiyorum karanfilde banamisin demedi bi arkadas sirkeyle sarimsagi onermisti onu denicem artiik
Karanfil de mi geçirmedi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet agri kesici geciriyo ama sureklide icmek istemiyorum karanfilde banamisin demedi bi arkadas sirkeyle sarimsagi onermisti onu denicem artiik
Günaydınnn güzell anne ve anne adaylarııı
Ben bugün erken uyandım , Eminönü'ne gidicez annem ve kayınvalidemle beraber.
Ben artık foruma çok sık giremiyorum
Çok özlüyorum sizi
Malum hazırlıklar hızlandı
Bu arada Aliexpresten sipariş vermiştim ya ben bir tanesi geldi
Size şunu söyliyim
Ha-ri-kaaaaaa
Hiç beklemiyorduk böyle birşey çıksın
Tabi diğerleri geldikçe onlar içinde Yorum yaparım :)))
Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) artık çok yoruluyorum okulda bi de eve gel yemek yap ye derken pil bitiyor valla iki gündür bide üstüne boğaz ağrısı başladı size yazamıyorum ve takip edemiyorum bir an önce izne ayrılmak istiyorum artıkkk öptüm
Ben de whatssup tan msj atiyorum sonuçları yalnız ben çok smiley kullanan biriyim dr ye de gulucukler Öpücükler yapıyorum el alışkanlığı sonra göndermeden siliyorum :)Valla bende şaşırdım asistanı whatsapdan gönder deyince![]()
Ben de whatssup tan msj atiyorum sonuçları yalnız ben çok smiley kullanan biriyim dr ye de gulucukler Öpücükler yapıyorum el alışkanlığı sonra göndermeden siliyorum :)
Dun gorumcem gel pamuga raki yapip basalim diyo ayyy dedim asla ne olcak disinin ustune koycaz diyo yok ben yutarim onu yanlislikla dedim korktum bebege bisey olur diye oda demezmi ne olcak ben birada icmistim yok dedim agri kesici daha zararsiz sanki en azindan doktor icebikirsin demis yanuKaranfil de mi geçirmediüzüldüm canım alkollü pamuk da konabilir ama Dr a sormak lazım yine de.
Ben de whatssup tan msj atiyorum sonuçları yalnız ben çok smiley kullanan biriyim dr ye de gulucukler Öpücükler yapıyorum el alışkanlığı sonra göndermeden siliyorum :)
Gunaydin kizlar herkese guzel ni gun diliyorum.dun kelebegin ruyasini izledim sonunda adamin esi olunce bir saat agladm.ne zmn film icin bu kdr aglak oldum yahu?
Canım benim takip etmesen de yaz arada. Merak ediyoruz sonra.
Dun gorumcem gel pamuga raki yapip basalim diyo ayyy dedim asla ne olcak disinin ustune koycaz diyo yok ben yutarim onu yanlislikla dedim korktum bebege bisey olur diye oda demezmi ne olcak ben birada icmistim yok dedim agri kesici daha zararsiz sanki en azindan doktor icebikirsin demis yanu
Çok ciciler canm ellerinize sağlık :)Eki Görüntüle 1300329 Eki Görüntüle 1300328 Arkadaşımın bebeğine yağtığımız hazırlıklar:)
alkol disetini yakar canım koymasinKaranfil de mi geçirmediüzüldüm canım alkollü pamuk da konabilir ama Dr a sormak lazım yine de.
çoook güzel olmuş, ne hamarat anneler var yahuu ellerine sağlık :)Bebeğim için hazirladigim sepet simdi kapi süsü yapicam nasıl sizce guzel olmuş mu.
Ben evlendiğimden beri ilgi bekleyen bir bebiş var zaten :) koltuktan kazımak bir yana anahtarı olduğu halde kapıyı çalar. Sen zorla kalkarsın kahve suyu koyarsın falan :) bir de yorgun olmıycaksın hep dinç olucaksın.
bana da endokrin uzmanı doğumdan sonrada diyete devam kilolar hemen verilecek yoksa şeker hastası olma ihtimalin çok yüksek dedi. ama sanırım bu yorumunda babamın insülin anneminde hap kulanmasının etkisi var.Bende ilk cocugumda da cikmisti bunda da cikti. Sonra normale donuyo ama bu ileri yaslarda seker hastasi olacagimizin habercisiymis.
ben sirkeyi heryerde kullanıyorum nerdeyse. buzdolabı temizliğinde,bulaşık makinesinde parlatıcı niyetine, laminant parkeleri silerken silme suyuna,yeşillikleri yıkarken vs vs .ek bilgi: sirke kokusu hiçbirinde kalmıyo :)ben sirke sevmem nar ekşisi severim eve de kolay kolay girmez sirke ama bebek camasırlarına yumusatıcı kullanmayın sirke koyun yumusacık yapıyor diyorlar bu gidişle hayatımda almadıgım kadar sirke alıcam heralde
:) hep hormondan bunlar. Ben bi de duygusal film izleyemm vurdu kirdi bilim kurgu olcak bana.en iyisi bildigim yoldan gidiyim:)bende aynısını evim sensin de yaşadım.
o filmi sinemada izlediğimde öff bu ne yaa falan demiş sıkılmıştım
tv de izleme gereği duymamıştım bidaha
ama akşam kağıt peçeteyi aldım önüme hönk hönk ağladım
eşim bana gülmekten çatladı
arada onada fırça attım bak ne kocalar var diye
alkol disetini yakar canım koymasin
çoook güzel olmuş, ne hamarat anneler var yahuu ellerine sağlık :)
ayy bende anahtarım olmasına rağmen kapı çalanlardanım. eşim bir-iki söylendi baktı kar etmiyo artık ses etmiyo
bana da endokrin uzmanı doğumdan sonrada diyete devam kilolar hemen verilecek yoksa şeker hastası olma ihtimalin çok yüksek dedi. ama sanırım bu yorumunda babamın insülin anneminde hap kulanmasının etkisi var.
ben sirkeyi heryerde kullanıyorum nerdeyse. buzdolabı temizliğinde,bulaşık makinesinde parlatıcı niyetine, laminant parkeleri silerken silme suyuna,yeşillikleri yıkarken vs vs .ek bilgi: sirke kokusu hiçbirinde kalmıyo :)
o nasıl oluyor. burda yazanları görüyordum ama ne demek bılmıyorum.Sen benim dünürümsün![]()