• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

bnmki de bnm karnıma takmıs durumda :) 6 aylıkken bnm göbegim senden fazla iyi bakmıyor musun bebege diyordu bgn de ne zaman büyücek senin karnın diyor :) dedim daha 3 ay var iyi boyle

Heh işte öyle muhabbetler. Bir de önceki bebişi de biliyor bu hatun. O yüzden konuşturmak istemiyorum. Bundan önce de geldiğinde evden kaçıyodum. Şimdi raporluyum ama yine biryere gideyim diyorum ev temiz olana kadar :)

Ben evlendiğimden beri ilgi bekleyen bir bebiş var zaten :) koltuktan kazımak bir yana anahtarı olduğu halde kapıyı çalar. Sen zorla kalkarsın kahve suyu koyarsın falan :) bir de yorgun olmıycaksın hep dinç olucaksın.
bebek seni cok zorlamaz o zaman canım :) antrenmanlı sayılırsın :)

Heh işte öyle muhabbetler. Bir de önceki bebişi de biliyor bu hatun. O yüzden konuşturmak istemiyorum. Bundan önce de geldiğinde evden kaçıyodum. Şimdi raporluyum ama yine biryere gideyim diyorum ev temiz olana kadar :)
zaten evde olmamak en iyisi..sanki ayak altında dolanıyor gibi hissediyorum kendimi evde temizlik varken..çıkar gezer bebişe alısveriş yaparsın :)

ben de gelenlere dagıtmak için şunları begendim ama hangisi olsun tam karar veremedim sizce hangisi güzel kızlar?

Eklentiler

• ŞEKER.webp
    ŞEKER.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 120
  • ATLI KARINCA.webp
    ATLI KARINCA.webp
    42,5 KB · Görüntüleme: 117
  • CİVCİV.webp
    CİVCİV.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 95
  • kolonya.webp
    kolonya.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 108
zaten evde olmamak en iyisi..sanki ayak altında dolanıyor gibi hissediyorum kendimi evde temizlik varken..çıkar gezer bebişe alısveriş yaparsın :)

Bebişin akciğerleri çabuk gelişsin diye bir iğne var duydun mu canım? Erken doğum riski görürse Dr lar vuruyorlarmış. Benimki de haftaya vuralım dedi ama risk gördüğümden değil ama vurulursa iyi olur dedi. Senin bir bilgin var mı bu konuda?

Bebişin akciğerleri çabuk gelişsin diye bir iğne var duydun mu canım? Erken doğum riski görürse Dr lar vuruyorlarmış. Benimki de haftaya vuralım dedi ama risk gördüğümden değil ama vurulursa iyi olur dedi. Senin bir bilgin var mı bu konuda?
duydum o igneyi de canım madem risk yok neden yaptırmak istiyor ki? yani normal giden bi hamileliğin yok mu ? o öyle rutin yapılan bi igne değil ki Allah korusun ama hepimizin basına gelebilir erken doğum o zaman hepimizin yaptırması lazım değil mi?

duydum o igneyi de canım madem risk yok neden yaptırmak istiyor ki? yani normal giden bi hamileliğin yok mu ? o öyle rutin yapılan bi igne değil ki Allah korusun ama hepimizin basına gelebilir erken doğum o zaman hepimizin yaptırması lazım değil mi?

Fazla üzerinde konuşamadık geçen tam muayeneden çıkarken söyledi Dr. Sorucam bu sefer neden diye.

Fazla üzerinde konuşamadık geçen tam muayeneden çıkarken söyledi Dr. Sorucam bu sefer neden diye.
sor bakalım canım belki bi sebebi vardır genel olarak doktoruna guveniyorsan yaptır tabi de aklında soru işareti kalacaksa bi baska doktorla daha görüş istersen

Haklısın canım konu aile olunca zor oluyor bu işler. Kökten çözülmesi gereken bir sorun var. Yoksa dediğim gibi üç beş habire bizden gidicek. Topluca bir şekilde çözersek en azından belki bir süre ihtiyaçlar azalır. Bir de eşim bunu çok takıyor gibi hissediyorum onun da içi rahat olsun istiyorum. Bebişi kimsenin düşünmeyeceği kesin. Belki bu bizim için daha iyi olur. Hayırlısı artık. Benim şu kadro işim olsaydı biraz maaşım artacaktı ama buna da şükür. Bizim için en önemli şey mutluluk ki bebiş de mutlu olsun di mi :KK66:
Litchi seni tanımıyorum ama şu yazdıklarından tanıdığım kadarı ile ne kadar iyi kalpli bir insansın. Senin yerine kendimi koydum da.. olay çıkarırdım gibi geliyor.. ben de buna benzer olaylar yaşadım :( ve hala daha mücadele ediyorum.. biz 2 yıllık evliyiz, evlendik birkaç ay sonra eşim işsiz kaldı zaten ailesi hiçççç birşey yapmamıştı tüm düğün borcunu ve eve bakma işini ben üstlenmiştim ne zor zamanlardı.. hala daha eşimin ailesi o eski alışkanlıkları gereği eşimin elinden para almaya çalışıyorlardı.. düşünüyorum da eğer işsiz kalmasaydı paramız olsaydı kimbilir bizim de aramızda ne sorunlar çıkacaktı.. ben alttan alamıyorum böyle şeyleri çünkü eşimi hayatı boyunca o kadar çok sömürülmüş ki ailesi tarafından. evleneceği zaman da ailesine en muhtaç olduğu zamanda onu yüzüstü bırakmışlardı her konuda. ama hala eşim ailesini düşünür. tabii ki ben de ailemi düşünüyorum onun yerine koyuyorum bazen kendimi ama evlendiklerinin ve artık burasının da bir aile olduğunun farkına varmaları gerekiyor.. ayy ne çok doluymuşum yazarken sinirlendim :/

[temcik, post: 37737041, member: 380312"]ben de gelenlere dagıtmak için şunları begendim ama hangisi olsun tam karar veremedim sizce hangisi güzel kızlar?[/QUOTE]

Kolanyayi cok beğendim...

kızlar ben geldım. sabahki can sıkımtından sonra ıyıce canım sıkıldı.
sabah 9 da vergi dairesine gittim bir işim vardı. işimi yapmadılar. memurlar o halimle bırı ona gonderıyor dığeri ötekine.
normalde olsa kıyameti koparırdım ama ben sadece biri ık dese ağlıyorum.
birde gidip dışarda ağlayıp yuzumu yıkayıp geliyorum.
zaten işim olmuyor birde o sırada mükellefin nüfus kağıdını kaybettim. bütün daireyi alt üst ettım yok.
anons edin diyorum etmıyorlar. saat 12 ye kadar kimlik aradım. neyseki ordakilerden biri bulan adamı tanıdı da öyle buldum. adam almış cebine koymuş. neymiş onunki kaybolmuşta adına kredı kartı cıkarmıslar ondan saklamış . be adam sanane versene danışmaya ya da güvenliğe.
sonra çıktım nasıl deşarj olurum dedim yakında Historia var.verdim kendımı alışverişe. paranın dibine vurdum. zıbınlar,tulumlar, yelekler havada uçuştu. en son 100 küsüt tl ye bir kozmonot mu dıyorlar astronot mu ondan alıyordum kuzenım aradı. ya delı mısın çocuk doğar doğmaz kara mı sokacaksın dedı de bırakmadı alayım ama çok guzeldı C&A da.
Vergi dairesi diyince aklıma şu anım geldi :) yine beni de bir evrak için ordan oraya sürüklemişlerdi ben de işim bitti sanıp teslim etmem gereken resmi dosyayı alıp çıkmışım. sonra o dosya kayıp olunca o birim baya bi karışmış birbirlerine soruyolarmış sendemi sendemi diye :D en sonunda beni aradılar geri götürmuştum ama onların sucu adam akıllı söylemiyolar ki... bu olay onlara ders olmuş tüm evrakları imzalatmak için memurlar koşturuyodu :D müdürden iyi bir fırça yemişler çünkü. çok hoşuma gitmişti bu durum :D :D

Litchi seni tanımıyorum ama şu yazdıklarından tanıdığım kadarı ile ne kadar iyi kalpli bir insansın. Senin yerine kendimi koydum da.. olay çıkarırdım gibi geliyor.. ben de buna benzer olaylar yaşadım :KK43: ve hala daha mücadele ediyorum.. biz 2 yıllık evliyiz, evlendik birkaç ay sonra eşim işsiz kaldı zaten ailesi hiçççç birşey yapmamıştı tüm düğün borcunu ve eve bakma işini ben üstlenmiştim ne zor zamanlardı.. hala daha eşimin ailesi o eski alışkanlıkları gereği eşimin elinden para almaya çalışıyorlardı.. düşünüyorum da eğer işsiz kalmasaydı paramız olsaydı kimbilir bizim de aramızda ne sorunlar çıkacaktı.. ben alttan alamıyorum böyle şeyleri çünkü eşimi hayatı boyunca o kadar çok sömürülmüş ki ailesi tarafından. evleneceği zaman da ailesine en muhtaç olduğu zamanda onu yüzüstü bırakmışlardı her konuda. ama hala eşim ailesini düşünür. tabii ki ben de ailemi düşünüyorum onun yerine koyuyorum bazen kendimi ama evlendiklerinin ve artık burasının da bir aile olduğunun farkına varmaları gerekiyor.. ayy ne çok doluymuşum yazarken sinirlendim :/

Allah sağlıkla bebişlerimize kavuştursun inşallah onlar da baba olduklarında aile olduğumuzu anlarlar. Anne baba ya bir öf bile dememek gerekiyor. Biz böyle düşünüyoruz ben de eşim de. Ben duymayayım da üzülmeyelim diye eşimin kendini paralaması da hoşuma gitmiyor. Ne sorun varsa birlikte çözelim dedik biraz büyük sorunlar çıktı. Ama Allah I'n izniyle çözeriz inşallah. Allah hepimize güzel sağlıklı mutlu günler nasip etsin inşallah.

E="mattika, post: 37736122, member: 223491"]Nasil bir tampon. Bana da tarif edin

Pamuğu bir kaç kat gazlıbeze sariyorsun. Yapimi çok basit malzemeyimedikalden aliyorsun. Büyüklüğü ped den biraz büyük olabilir.[/QUOTE]

kızlar ozellıkle normal doğum yapacaklar ıcın soyleyım..kesınlıkle ped kullanmayın,hem yeterlı derecede korumaz ozellıkle ılk günler paket paket te koysanız dışarı çıkar. ayrıca vajinal bolgenın doğum sonrası her vc ye gırıldıgınde yıkanması ve kurulanması (kuru tutulması gerek)bunun ıcın ılk zamanlar (kanamanın yoğun old. günler mutlaka hasta bezı kullanın..hem ustunuz basınızbatmaz hem sık sık degıstırmek ıcın kendınızı sarsmanız gerekmez hemde tastamam koruma sağlar. sonrakı günler avuç ıcı kadar pamuğu gazlı beze sarın ve sık sık degıstırın..

sac kurutma makınesını endusuk ayarında o bolgenızı kururtmak ıcın kullanmanızı onerırırm. en cabuk ıyılesme orayı yeterince kuru tuttuğunuzda sağlanacaktır.
sac kurutmayi dr soylemisti de ped kullaninca olmuyor hakketen. Gazli bezle tampon gzel fikir

Back
X